Võta haudepott,eelnevalt pestus või leotatud(veri välja)liha tükkidena või terve kompaktne paari kilone ja kõige alla rebi üks kapsaleht suvalisteks tükikesteks,siis lisa 2-3 spl.köömneid,nii,et kogu liha pind korralikult mustaks ja koori paar suuremat sibulat,küüslauguküünt umbes 1o tk,köik tervelt potti.ära peenesta ega haki sibulat.küüslauku lisa vel poole valmimise aja järel sama kogus.soola lisad siis,kui liha hakkab valmis ja pehmeks saama,umbes 10 min.hautad veega veel
lisad nii palju põhja peale vett,et kõrbema ei läe ja nii vaatad hoolsalt kogu keetmise-hautamise aja,et põhjas krõbetama ei hakkaks,sest siis tuleb see uluki liha maitse esile.ja parem,kui vesi ei ulatuks üle liha pinna,vaid veerandi osas oleks aurustamiseks.