Kööginõu
PART
oskamatu :( 14. november 2005, kl 10.21 |
- 14. november 2005, kl 13.46 |
eee... 14. november 2005, kl 13.46 |
Kõigepealt võta ta ööseks alla sulama (sulab terve igaviku). Siis teed talle mõnusa marinaadi (soja, sidrunipipar, jämesool, natuke sidrunimahla) Määrid pardi kokku pipra ja soola ja soja ja sidruniga. Siis täidad pardi ära. hapukamad õunad ja ploomid on vääääga head (õuntele lõika paar sälku sisse, et maitset korralikult annaks:) Nüüd õmbled pardi kinni (kui kõht täidetud), õmmelda saad tavalise sukanõela ja jämedama niidiga. Õhtul part ahju ja voila:)
Pole seal mingit kunsti, kui küpsetad, siis kasta ka vahepeal sellesama leemega:)
Pole seal mingit kunsti, kui küpsetad, siis kasta ka vahepeal sellesama leemega:)
hani 14. november 2005, kl 13.55 |
olen samuti pardi kõhu toppinud õunu-ploome(kasvõi hapumagusat kapsast),pealt määrinud õli-soola-pipra jne ja pannud pardi küpsetuskotti(natuke apelsiini mahla ja võid kah kotti) jääb mahlasem,ja ahju.
Pardifileest saab parem praad kui tervest pardist,aga söödav kindlasti (tume linnu liha nagu kalkun)
Pardifileest saab parem praad kui tervest pardist,aga söödav kindlasti (tume linnu liha nagu kalkun)
una 14. november 2005, kl 14.38 |
part õllekas 30. detsember 2022, kl 23.28 |
Lisa postitus