ei pruukinudki olla süstekoht, selle nad ikka targu lõikavad lihakehast ehk välja, kui päris ükskõiksed ei ole- aga palju siis väikeloomale vaja, esteks loodetakse päästa mis päästa annab ja antakse tubli doos antibiootikume, kui muud üle ei jää, teevad lihaks.Kuidagi Veneaegne värk,kuidas nad küll sudavad. Ise ostsin kunagi turult ussimunapõisikutest läbi tepitud lambamaksa, olge ettevaatlikud. Eriti turgudelt ostes, sest seal,kust mina sain oli ka justkui veterinaararst töönimekirjas.Sealihal olid vanasti aga keeritsussid- need sindrid pesitsevad lihastes ja välja neid ei saa.Võivad peaajusse liikuda ja seal muneda(põisik)-kuumutamisel seega peab väga ettevaatlik olema ja kõige ettevaatlikum veel ulukilihaga.
Ikkagi vist oleks linnuliha kõige etem- see ei kasva nii vanaks, et haigeks jääda, kui just väga ülesüüdetud broiler ei ole, neil on enamasti makski väärastunud.Kui ma nüüd mõtlema, hakkan, täitsa kole teema.Puhh, hea, et omal lapsed juba suured.