Kööginõu
Kiirpärm
Cptpiff 23. detsember 2006, kl 23.38 |
pagar 24. detsember 2006, kl 10.34 |
Cptpiff 24. detsember 2006, kl 10.43 |
Okei, oletame, et tegemist on siis trüki veaga.
Aga millepärast see kuivpärm siis ei kergita mu leiba seal masinas mitte millimeetritki, kuigi tegin kõik täpselt nii, nagu seisis küpsetajaga kaasas olnud retseptiraamatus?
Kas kellegil on kogemusi nende leivaküpsetajatega üldse ja kui jah, siis kas teil tuli välja?
Aga millepärast see kuivpärm siis ei kergita mu leiba seal masinas mitte millimeetritki, kuigi tegin kõik täpselt nii, nagu seisis küpsetajaga kaasas olnud retseptiraamatus?
Kas kellegil on kogemusi nende leivaküpsetajatega üldse ja kui jah, siis kas teil tuli välja?
pagar 24. detsember 2006, kl 10.48 |
Helga 24. detsember 2006, kl 11.02 |
Heino 25. detsember 2006, kl 07.53 |
Kergitab ikkagi pärm, masin aitab kaasa kerkimisele materjalide segamise teel. Temperatuur olgu nö. lüpsipiima soe, e. käesoe. Kuivpärmi asemel tarvitan edukalt tavalist värsket (pagari)pärmi, pool pakki korraga vedeldan suhkruga ja segan veega. Kasutan firma Bomann küpsetus masinat ja olen väga rahul. Eriti mõnus on teda kasutada väikesaiade- ja pirukatele taina valmistamiseks.
r 26. detsember 2006, kl 00.25 |
rapid rise 26. detsember 2006, kl 16.05 |
Tegelikult olen näinud sellist kuivpärmi nagu Rapid rise, aga seda välismaal. Toda pärmi pole tavaküpsetistes eriti soovitatud. Täpselt ei mäleta, aga vist on selle pärmi hulka segatud mingeid kerkimist soodustavad aineid.... Ehk aitab sind hädast välja kui paned ühe pärmi asemel näiteks kaks?
Dinik 10. aprill 2020, kl 18.02 |
Lisa postitus