No mida te targutate?
Paluti ju abi,et kuidas seda valmistatakse.
Koguseid ma ei kirjuta,kuna ei tea palju sööjaid on.
Võta Lõuna-Eesti tangu,pane need külma vette,pese läbi ja pane siis eraldi nõusse keema,lisa veidi ka soola.NB!tangained paisuvad keedes 3 korda.
Nüüd võta kartulid,pese ja koori.
Lõika kartulid pikuti pooleks ja pane keeme siis,kui tangud on juba peaaegu pehmed.
Kui tangud on korralikult pehmed,siis tõsta need kartulitele peale.
Enne vala kartulitelt vett veidi vähemaks.
Nüüd tambi kartulid ja tangud segamini,(ära tee seda miksriga või saumiksriga,sest siis muutub puder möllilt liimjaseks),maitsesta.
Kui on soovi,siis prae sisse ka lihakuubikuid sibulaga,või tõsta need hoopis pudrule"silmaks"peale.
Võid ka kartuli ja tangud koos keeta(kartul alla,tangud peale ja segada ei tohi),siis lihtsalt pead ise hoolas olema ja pidevalt jälgima,et puder põhja ei kõrbeks.