Kööginõu
kõrvitsamahl...
salatist isu täis 29. jaanuar 2008, kl 10.35 |
Nänn 29. jaanuar 2008, kl 11.52 |
No jääb natuke mahla moodi küll. koori-puhasta ja keeda tükid väga vähese veega pehmeks, siis lase saumikseriga sodiks, tuleb selline väga ühtlane ja sametine, üsna vedel ollus. Vett juurde, saad mahla või püreesupipõhja, kaneeli ja suhkruga jne saad magustoidu. Mina ise teen moosi näiteks sellisest ollusest.
Nänn 29. jaanuar 2008, kl 13.09 |
mann 29. jaanuar 2008, kl 13.31 |
elina 29. jaanuar 2008, kl 13.52 |
mäletan 29. jaanuar 2008, kl 14.46 |
huviline 29. jaanuar 2008, kl 15.48 |
Nänn 29. jaanuar 2008, kl 16.11 |
Elina 30. jaanuar 2008, kl 09.56 |
Need kõrvitsa sektorid, milles mahla tegin, panin külmkappi ja tegin seda mahla iga päev, niikaua kui otsa said,hea on lisada ka õuna. Sügavkülma jaoks teen kõrvitsast püree, purustan köögikombainis. Püreest teen pannkooke, suppe, saab kasutada ka igasugustes küpsetistes. Võib ka seda toorest püreet maitsestada soola, suhkruga, natuke õli ja õuna juurde riivida, täitsa hea salat. Võib lisada ka apelsini tükikesi.
Ja kindlasti kuivata ka seemned ära, need väga tervislikud.
Ja kindlasti kuivata ka seemned ära, need väga tervislikud.
Jüri 25. märts 2023, kl 16.52 | Registreerus: 1 aasta tagasi Postitusi: 1 |
Lisa postitus