ei ole naiivne :)
aga nõudlik olen küll ja seda nii enda kui ka teiste suhtes. mis toitu puutub, siis puhtus ja kord käivad minu jaoks sellega lahutamatult kaasas.
olen elus 2 korda sattunud tööle sellisesse kohta, kus tuli alustada koristamisest. olen 43 ja töökohti on üldse olnud 8.
ühes kohas oli fritüür selline, et esimesel päeval ma tõesti keeldusin friikartuleid tegemast (värsket õli polnud piisavalt, et vahetada) ja kujutage ette - ei lastudki lahti :)
järgmisel hommikul oli uus õli kohal ja tädi, kes tooraine ostmise eest vastutas tõi vana õli jaoks purgid, sest ta arvas et see õli sobib hästi koeratoidule lisamiseks. aga kui ta nägi neid purke, siis tal läks süda pahaks ja koer jäi sellest "heast" kraamist ilma - õli oli täiesti tumepruun, läbipaistmatu ja haises, põhjas paks sade (selles oli küpsetatud kõike - friikaid, vorste, taignas juurvilju ja jumal teab mida veel)
hiljem muide vahetasime õli ilma igasuguste probleemideta, töötasin selles kohas 3 aastat.
to Mina ka:
see, et keegi ei nõudnud fritüüri pesemist on täiesti loll jutt - seda ei peagi nõudma, see kuulub koka kohustuste hulka. ükskõik, kas ta teeb seda ise, kui on aeg õli vahetada, või annab ülesande köögiabilisele.
ja muide mis sa arvate, kui keegi oleks halvaks läinud toidust mürgituse saanud, kes siis oleks peasüüdlaseks tehtud?
ei tasu pugeda ka selle taha, et pole valikuvõimalust - on küll! ja kui muidu ei saa, siis tervisekaitse abiga :)
alatu on riskida teiste inimeste tervisega.