Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
suur lattikas
 
mida teha? 17. juuni 2008, kl 15.51
selline küsimus ongi, et mida teha suure LATTIKAGA?
 
una 17. juuni 2008, kl 16.02
Ootan ka vastuseid, sest homme tuuakse latikas, paar koha ja haugi mitu tükki. Kalamehi pole ja ei ole eriti kodus kaladega:))Mõtted juba liiguvad, aga kunagi ei ole liiast veel teadmisi koguda. Millegist teen kotletti, koha vast paneerin ja praen, haugi taheti marineerituna purki.
 
kala 17. juuni 2008, kl 16.25
Minu meelest on latikas kõige parem praeahjus tehtuna fooliumis.Ei ole isegi soomust vaja maha võtta.
 
... 17. juuni 2008, kl 17.09
praeahjus jah on kõige maitsvam,aga mina ei tee fooliumis.selja pealt lõhki lõigata,soolaga maitsestada, kui tahad, pane sibularõngaid ja majoneesi. ise teen ainult soolaga, lasen maitsestuda ja pistan ahju.väga maitsev. olen katsetanud ka grilli peal,lõikasin tükkideks.ka hea.
 
heatahtlik 17. juuni 2008, kl 20.12
Urmas oli Lattikas, kala on latikas.
Fileeks, muna+jahu+praepann ja pärast tomatimarinaadi.
Kutsu sööma, kui valmis - suu juba jookseb vett!
 
i 17. juuni 2008, kl 20.33
Suvine latikas on suht lahja ja kondine. See majoneesitäidis rohelisega kulub täitsa ära. Kui majoneesi ei taha siis rasvasem hapukoor.
 
hmm 23. juuni 2008, kl 12.20
tomatikastmes purki. nämma..... kahjuks ei ole enam ühtegi kalameest, kes latikat tooks :(
 
Davide 29. oktoober 2017, kl 13.27
mida teha, mida teha, ahju anna ja siis ära süüa!!!
 
Davide 29. oktoober 2017, kl 20.17
Mida ikka teha latikaga.... juhul, kui latikas on ostetud, siis on kige lihtsam see ahju panna --ja sellest -hea ahjupraad valmistada---igatahes väga hea koos ahjukartulitega....ja siis amps-amps latikas rõõmsalt ära süüa----

eheheheee...........
 
Viida 23. detsember 2017, kl 22.01
latikas nagu ka räimed on rämpskala, mis inimese toidulauale küll kuuluda ei tohiks.
 
nii 25. detsember 2017, kl 09.41
Viida tahtis vist nalja teha, aga ei õnnestunud...
 
Libanōid 25. detsember 2017, kl 22.15
No ega kala süüdi pole, et kokk kehva! Aga ega keegi taha ennast ju süüdi tunnistada.

Tōsi, räimevorm ei kuulu minu lemmikute hulka, aga toorelt marineeritud räimed maitsevad mulle vägagi. Maitsevad pea kōigile, kes külla trehvanud ja kalasōbrad. Töö juurde olen vōtnud kaasa, purk on hetkega tühi.
Pannil praetud räimed ja seejärel marinaadi pistetud kalad on samuti imemaitsvad, eeltingimuseks on muidugi hea marinaad.

Värske suitsulatikas on imemaitsev ja jumalik, kui oskad ise kala suitsutada. Mida suurem, seda parem.
Ahjus tehtuna on latikas me pirtsaka pere jaoks natuke liiga luine kala. Fileerides jääb temast üsna vähe alles, tundub mōttetu.
 
Viida 25. detsember 2017, kl 23.41
Viida on nii rikS KÜLL, et alla koha ja lõe ei söö.
eid_15159c57011059 09. märts 2018, kl 11.25
kui võimalik suitsuta,aga muidu tervelt ahju kõhtu tilli ja sidruni v apelsiiniviile foolimis ja võid ka peale ja kohtu-nokkimise toit kuna luine,parim mida saanud on kuivatatud latikas-keedeti värske kartuli peale,pärast valati rõõskkoor peale oh kui hea oli.Sõin Peipsiveeres Mehikoorma külas olles..-seal osatakse seda teha jumalikult..
 
Kirves 16. mai 2018, kl 16.37
Loe siit raamatust:
https://www.kirves.eu/et/a/latikas.-eluviisid.-puugitehnikad.-retseptid-kalale-sari
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!