Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kuidas teha lillkapsast midagi head?
 
näm 19. august 2008, kl 17.26
Olen keetnud kergelt koos maitseainetega,aga tahaks midagi uut,kes teinud,pange kirja;)
 
Lii 19. august 2008, kl 17.52
Keeda pea-aegu pehmeks, siis prae võis kuldpruuniks...nämma
 
una 19. august 2008, kl 18.52
Kui ma ise veel kasvatasin, siis tegin talveks purki, jätsin küllalt suured kobarad, oli hea ka kaunistada nendega. Purgi põhja panin tilli nagu kurkidelegi ja terapipart. Õisikud keetsin peaaegu pehmeks, sool, suhkur, äädikas ja kuumalt purki.
 
ma 19. august 2008, kl 18.54
keedan õisikuid tiba aega soolases vees, siis panen pannile , valan koorega üle, natuke Merevaiku ja tilli ka, suts aega kaane all ja valmis.Rammus ta küll tuleb, aga igapäevane maiustamine see pole.
 
lihtne retsept 19. august 2008, kl 19.22
Minule maitseb lillkapsavorm: keedan õisikud soolases vees pehmeks, kurnan, valan ahjuvormi ja peale muna-piima segu. Võib ka riivjuustuga üle raputada ja siis ahjus pruuniks.
 
M 19. august 2008, kl 20.41
keeda õisikud vees poolpehmeks, kurna ja siis pannile võiga. Juurde lisa võiga praetud kukeseened.
 
juta 19. august 2008, kl 23.37
minule maitseb keedetud lillkapsas võiga pruunistatud saiapuruga või siis toores lillkapsas ja tomat tükeldada lisada pisut majoneesi, soola ja suhkrut,väga hea salat.
 
Anu 20. august 2008, kl 13.47

Olen siin igal aastal lillkapsaste ajal soovitanud väga head retsepti, kahjuks teevad seda vähesed, aga kes teinud, teevad eadsi. Keeda lillkapsaõisikud poolpehmeks, lase veidi jahtuda, sel ajal teed kotletitaigna (mina sinna saia ei pane, teen veidi vürtsikama), mätsid märgade kätega ümber õisikute ja paned ahjulplaadiga praeahju, kuni pruunikad, väga head ja ilusad
 
black 20. august 2008, kl 17.46
üldse ära keeda. täiesti värskelt rohelise salati sees on tal väga sobiv koht. võid tomatit-sibulat ka panna. õliga dressing.
krissumissu24 17. detsember 2013, kl 09.15
 
kk 17. detsember 2013, kl 10.34
Mulle meeldib lillkapsavorm seentega: keedetud lillkapsas, või ja sibulaga kergelt praetud seened (šampinjonid või muu), sinihallitusjuust, veidi oliive või päikesekuivatatud tomateid. Peale valada muna-piimasegu ja ahju!
 
mees kes loomulikult ei tea midagi 17. detsember 2013, kl 12.34
Lii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Keeda pea-aegu pehmeks, siis prae võis kuldpruunik
> s...nämma


Miks keeta? Paned kohe pannile või ja soolaga ja prad pehmeks. Keeta eraldi pole vaja, nii kaotad keeduvette vaid osa maitsest.
 
head kaevurite päeva 17. detsember 2013, kl 12.40
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!