Kööginõu
palsamiäädikas
juta 06. jaanuar 2009, kl 08.53 |
kööga 06. jaanuar 2009, kl 09.25 |
ma 06. jaanuar 2009, kl 14.39 |
. 06. jaanuar 2009, kl 14.49 |
Reepicheep 06. jaanuar 2009, kl 15.14 |
kastmetes, maitsestamiseks, puuviljasalatis või maasikatega väga hea jne. katsetamise küsimus, väga lihtne.
soovitaks vaadata kindlasti õige modena palsamiäädika, võltspalsamäädikas ei ole üldse see sama asi, maitse ammugi mitte. kui õige modena palsamäädikas tundub kallis, siis võib ennast sellega lohutada, et see on tõeliselt tummine kraam ja seda kulub ikka väga vähe.
http://www.toidutare.ee/foorum.php?teema=377&start=1
soovitaks vaadata kindlasti õige modena palsamiäädika, võltspalsamäädikas ei ole üldse see sama asi, maitse ammugi mitte. kui õige modena palsamäädikas tundub kallis, siis võib ennast sellega lohutada, et see on tõeliselt tummine kraam ja seda kulub ikka väga vähe.
http://www.toidutare.ee/foorum.php?teema=377&start=1
juta 06. jaanuar 2009, kl 15.55 |
just see modena oma ongi...tegin ka eile oliiviõli, soola-pipraga pisikese sutsu, et proovida...aga ei segunenud väga hästi..jäi selline kihiline - palsamiäädikas ja pipar põhjas, õli aga pinnal...ju oli vale anum vist...päris õiget mul polegi..aga eks katsetan ja proovin edasi!
aitähh vastajaile!
aitähh vastajaile!
Reepicheep 06. jaanuar 2009, kl 16.03 |
köögist 06. jaanuar 2009, kl 16.06 |
klk 07. jaanuar 2009, kl 18.20 |
mii 07. jaanuar 2009, kl 22.11 |
Miile 08. jaanuar 2009, kl 10.58 |
mii 08. jaanuar 2009, kl 18.25 |
tomii 08. jaanuar 2009, kl 20.27 |
marika 08. jaanuar 2009, kl 21.19 |
oh 30. juuli 2019, kl 10.04 |
Lisa postitus