Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
selveri äkiline
 
kalake 04. veebruar 2009, kl 07.14
kas oskab keegi öelda kuidas ise teha? mis maitsained sinna käivad?
 
Vana säga 04. veebruar 2009, kl 11.21
No lihtsamat asja ikka annab ottsida! Sama mis teevee keetmine ju! Tõmba fileest õhukesed ribad, sidrun pipart, soola( seda on alati vähe) Kõik roheline ürt.( till on parim) Kaussi, taldrik peale klopi natsa ja laota grill saiale. See ongi äkiline. Ei pea olema punane kala. Läheb ka haug, koha, säinas, turb jne. Laevas tehakse aeru laba peal.
 
teadja 04. veebruar 2009, kl 12.28
selleks vaja viie pipra segu, laimi(mitte sidrunit), suhkrut, soola ja punast sibulat ka(kui mu mälu mind ei peta...) - lisa ise kõike maitse järgi. Selveri kalameister ise seletas mulle...
 
Maire 07. veebruar 2009, kl 01.00
Lõhe kuubikuteka (ca 1x1 cm), sibul hakkida, ohtralt värsket tilli, laimi mahla, oliivõli, sool, suhkur, must pipar. 10 min seista ja head isu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!