Kööginõu
Krevettide praadimine
*** 14. detsember 2009, kl 16.48 |
Usakas 14. detsember 2009, kl 17.47 |
katariina 14. detsember 2009, kl 18.27 |
oo see on minu lemmiksuupiste! ja maailma lohtsaim valmistada.
krevetid peavad olema kas värsked v kui kasutad külmutatuid, siis aegsasti sulanud, et oleks toatemperatuuril. kõige parem on tega wok-pannil, aga saab ka tavlisega. 500 gr krevettidele jaoks hakin mina 2-4 kyyslaugukyynt (just hakkida, mitte purustada) ja 0,5-1 punast tshillikauna. pannil kuumutan ohtralt oliivõli , lisan kyyslaugu ja tshilli, ja nii minuti pärast lisan krevetid. aegajalt segades praadida kuni krevetid roosaks läevad e. läbikuumenevad. serveerimisel puista peale soola. parim osa on krõbesaia selles tekkinud leemes kasta
krevetid peavad olema kas värsked v kui kasutad külmutatuid, siis aegsasti sulanud, et oleks toatemperatuuril. kõige parem on tega wok-pannil, aga saab ka tavlisega. 500 gr krevettidele jaoks hakin mina 2-4 kyyslaugukyynt (just hakkida, mitte purustada) ja 0,5-1 punast tshillikauna. pannil kuumutan ohtralt oliivõli , lisan kyyslaugu ja tshilli, ja nii minuti pärast lisan krevetid. aegajalt segades praadida kuni krevetid roosaks läevad e. läbikuumenevad. serveerimisel puista peale soola. parim osa on krõbesaia selles tekkinud leemes kasta
*** 14. detsember 2009, kl 19.19 |
l 14. detsember 2009, kl 21.49 |
gambas pil-pil 14. detsember 2009, kl 21.50 |
Katariina 15. detsember 2009, kl 07.02 |
l 17. detsember 2009, kl 02.30 |
*** 17. detsember 2009, kl 09.44 |
? 17. detsember 2009, kl 11.01 |
?? 17. detsember 2009, kl 13.54 |
katariina 17. detsember 2009, kl 21.47 |
sara 18. detsember 2009, kl 01.31 |
vöin julgelt öelda et tiigerkrevetid tuleb kindlasti enne ära sulatada kui neid praadida.ja praadimis tehnika on selline et enne pann kuumaks väheseõliga ja siis mölemalt poolt kergelt.Kaua pole mötet praadida, muidu läheb kummiks. ja enne on ikka möttekam koorida muidu pärast praetud krevette puhastades need lihtsalt purunevad ja kindlasti ärge unustage sitasoolikat selja pealt välja vötta.
Lilitha 20. detsember 2009, kl 14.57 |
Olen neid välismaal saanud, aga ise polnud kunagi proovinud teha, aga nüüd uus lemmik juures :) Ostsin Kaubamaja kalaletist külmutatud tiigerkrevette ja need sobisid imehästi ning kõik toimis. Ehk järgmisel korral panen natuke vähem chillit, aga polnud ka hullu, sest teravad maitsed ei ole probleemiks :)
ene 24. detsember 2009, kl 14.37 |
Mul ka ära proovitud need praetud krevetid. Ostsin kooritud kuningkrevette, neid sabaga ja tegin nii nagu siin õpetati. Pean ütlema, et vürtsine suupiste ja päris maitsev, aga kreveti maitset eriti ei tunne, nii küüslauk kui tšilli on ilmselt nii tugevamaitselised, et krevett ei pääse mõjule. Võimalik, et see ongi taotluslik, Egiptuses sõin ka grillitud ja mingil muul moel tehtud krevette ja maitse oli sarnane minu enda tehtule.
eid_15728e27d54c56 27. august 2016, kl 22.40 | Registreerus: 7 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Ma ei tea,minu lemmik on hiina puhvetite varjant,kus klaas või roostevaba küpsetusvormi sisse pannakse puhastatud krevetid,natuke õli alla kuumutatakse ahjus ja siis lisan majomneesi,maitseainete ja sidrunimahla segu,segan ja lasen veel küpseda. Peaasi et üle ei küpse jäävad kuivad. ))))
juta 15. november 2016, kl 18.11 |
eid_15159c57011059 09. märts 2018, kl 12.31 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 14 |
Lisa postitus