Kööginõu
mett ei tohi kuumutada
 
naine 09. aprill 2010, kl 20.28
Tean, et paljud inimesed, kes tahavad vedelat mett keedavad oma mee lihtsalt läbi. lugesin aga, et üle 40 kraadi mett kuumutades kaovad kõik kasulikud omadused ja tekivad isegi kantserogeensed ained. Meekook oleks sel juhul kahjulik, samuti meega röstitud müslid ja küpsetised, kuhu mett lisatud.
 
mees 09. aprill 2010, kl 20.57
So what? Elamine ka kahjulik.
 
:) 09. aprill 2010, kl 21.38
Ja kuipalju lihamarinaadidesse veel mett lisatakse! Hiinakate meekana - parim kanatoit! Mee ja küüslauguga hõõrutud kana - superroog vanaemade ajast.
Mesi kohvi, tee ja kuuma piima sisse - need kõik on kindlalt üle 40*C. Surgem siis meesurma, proosit!
 
no 10. aprill 2010, kl 10.12
lihtsalt toidu maitsestamiseks kasutada ikka võib. mesi kaotab kuumutades oma tervistavad võimed, aga on kindlasti kasulikum, kui valge suhkur..
tervise turgutamiseks tuleb ikkagi kõva mett purgist lusikaga kommi asemel limpsida.
 
Limpsija 14. aprill 2010, kl 17.27
Vabandust!Ei hakanud uut teemat panema. Tahaksin küsida kuidas teie kärjemett tarvitate. Mina võtan lusikaga tükikese. Algul on hästi mesimagus, kui kärjekannudest see mesi keelele tuleb, aga pärast jäävad sellised nätsked kärjevaha tükid suhu ju. Kärjemesi on vast kasulikumgi, aga temaga vist kaasnebki söömisel selline ebamugavus, et pärast peab hambavagesid hambaorgiga puhastama hakkama. Või kasutate teie kärjemee tarvitamisel mingeid nippe?
 
. 14. aprill 2010, kl 22.20
ei kasuta mingeid nippe. niisama.
korjan tavaliselt ka kaanetised kokku ja närin talvel , kui kurgutõved kimbutavad. parim ravim. + õietolm ja taruvaik.
 
mina 15. aprill 2010, kl 09.31
Loomulikult ei tohi mett kuumutada. Väljaarvatud toidud kuhu mett lisatakse. Mee saab lihtsalt vedelamaks, pane praeahju ja kuumuseks pane hästi hästi nõrk temperatuur. talvel tehin lastele köharohtu sibul meega nii. Väga hästi sulab ära.
 
Mesila 01. aprill 2020, kl 21.49
Meil ka Vaeste Patuste Alevis pidas siin üks olid tal mesilased kes olid päris saatana käsilased. Raisad olid dreseeritud. Mesipuus oli kaks sektsiooni. Ühte tegid müügi jaoks suhkrust käisid aga inimeste suhkrutopsidest lahtisest aknast suhkruteri toomas. No mis kuraditega teed sellistele ei saa suhkrutrahvi ka väänata. Teises osakonnas tegid siis pererahva jaoks korjasid kanapersete pealt. Aga no lõpuks keemia tegi õigust saatis nad igavestele korjemaadele
 
Amatöör Luulutaja 01. aprill 2020, kl 21.49
Need mesilased
on saatana käsilased
ta tunneb oma mesilaste üle uhkust
ei nad pea puhkust
teevad mett suhkrust
erilised
geneetilised
mesilased
nad suhkrumett toodavad
ja lolle hanesi ootavad
ta mesilstel on kummikud jalas ja tundlad blondeeritud
bersseaugud läikima poleeritud
jääb karu sellest suhkruhaigeks
suhkrusisaldus on seal räige
saad sa sellest aru
et sellest meest jääb suhkrutõppe karu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!