Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kuidas teha head kartuliputru?
Che Latino 24. märts 2018, kl 20.51
Eelmisele küsimusele ei oska vastata, võimalik et käed olid pesemata.

Aga mina teen kartuliputru nii:
Aurutan kooritud kartulid sõelal , tõstan nad potist välja ja kallan vee ära. Ei välista, et koorega keedetult võiks tulemus maitsvam tulla... Siis potipõhja piim, mida mõnikord rõõsakoorega rikastan ja siis pott uuesti tulele. Siis lõikan kartulitelt keetmisel tumedakstõmbunud servakesed maha (nad mul omakasvatatud ja see tumenemine kas lehe- või mingi kuivmädaniku tagajärg) ja siis uuesti keevameinevasse piima tagasi.
Kui mulisema ja vahutama hakkab tambin ära ja ongi valmis.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Che Latino 24.03.2018 21.13.
 
piimajõgi 21. mai 2018, kl 21.08
mina oma pudrumäele lisan vahustamisfaasis tingimata ka ühe toore muna, mis annab kohevust, rõõmsat jumet ja sööjale hea tuju:)

kevadisel ajal nagu praegu poetan pudrusse hästi peeneks hakitud murulauku. teisel päeval söön külmalt koos kuuma piimaga. külm pudru sobib ka kuuma kapsasupi sisse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!