Kööginõu
Pardifilee
Katja 24. september 2010, kl 13.38 |
LM 24. september 2010, kl 13.45 |
Lilitha 25. september 2010, kl 13.07 |
heh 25. september 2010, kl 21.56 |
õunauss 28. september 2010, kl 12.49 |
prääks 30. september 2010, kl 11.13 |
Mina teen nii 01. oktoober 2010, kl 09.24 |
õunauss 05. oktoober 2010, kl 15.23 |
lõikan naha poolele sälgud sisse,praen kuumas õli-või segus kiirelt ühelt(naha pool enne) sii ahi 170C,siis ahju ca 15-20 min(oleneb kui "roosat "tahad,
kõrvale hapumagus kaste (õunast,pirnist,või hapukast veinist)+ kartul ja salat(puuviljasalat)
PS ahjust võttes keeran korraks fooliumisse(sooja)rahunema...siis viilutan
kõrvale hapumagus kaste (õunast,pirnist,või hapukast veinist)+ kartul ja salat(puuviljasalat)
PS ahjust võttes keeran korraks fooliumisse(sooja)rahunema...siis viilutan
part õllekas 30. detsember 2022, kl 23.24 |
Lisa postitus