Koduabi
Higi ja deodorandi jäljed riietel
Miia 20. juuli 2011, kl 11.11 |
. 20. juuli 2011, kl 11.47 |
Mai 20. juuli 2011, kl 12.31 |
* 26. juuli 2011, kl 13.44 |
Mis higijälgi jääb kui kasutate deodoranti - kui ikka liigselt higistada, siis ei aita need tavalised poodides müüdavad deodorandid ega antiprespirandid mitte muhvigi. Higihaisu ehk veidike neutraliseerivad, aga kaenlaalused kuivad ei püsi.
Ise sain abi apteegist ostetud antiprespirandist MAXIM. Mina, kes ma varem ei saanud kodust töölegi kuivade kaenlaalustega (ja lõunaks olid juba ka valged higirandid märgade laikude servas) ja raudselt pidin igal päeval uue pluusi selga panema, siis nüüd, Maximi kasutades, on mu kaenlaalused TÄIESTI kuivad ja absoluutselt mingitki higihaisu ega higirante riietele ei jää. Julgen soovitada seda kraami!
Ise sain abi apteegist ostetud antiprespirandist MAXIM. Mina, kes ma varem ei saanud kodust töölegi kuivade kaenlaalustega (ja lõunaks olid juba ka valged higirandid märgade laikude servas) ja raudselt pidin igal päeval uue pluusi selga panema, siis nüüd, Maximi kasutades, on mu kaenlaalused TÄIESTI kuivad ja absoluutselt mingitki higihaisu ega higirante riietele ei jää. Julgen soovitada seda kraami!
ma arvan 26. juuli 2011, kl 20.02 |
arvan ka 27. juuli 2011, kl 14.32 |
Inimesed on erinevad. Ei pea olema ei liiga paks ega haige, et praeguste ilmadega higistada deodorandile vaatamata. Tavapoe omad jah enamasti neutraliseerivad higihaisu, mitte ei võta higistamist ära ja tegelikult on higistamine päris loomulik asi organismi jaoks.
Maal olles ma ka ennast muudkui ei deodorandita, samuti sporti tehes, ei nõua seda ka teismelistelt. Nii et higijäljed riietel ei ole midagi nii kriminaalset kui mõni siin end jälle teistest paremana tundes arvab.
Maal olles ma ka ennast muudkui ei deodorandita, samuti sporti tehes, ei nõua seda ka teismelistelt. Nii et higijäljed riietel ei ole midagi nii kriminaalset kui mõni siin end jälle teistest paremana tundes arvab.
jänes 28. juuli 2011, kl 09.49 |
sapiseep deodorandi jälgi ei võta küll väga ära.
higilõhna samas võtab. Higilõhna võtab ära hästi ka tavaline äädikas.
tavadeodorandid ongi sellised, et määrivadki riided ära ja midagi pole parata.
kui ikka mingit valget möksi kaenlaalla määrida, siis kuhu see ikka kaduma peaks.
mina kasutan nüüd ökodeodorante ja need ei määri niimoodi riideid.
higilõhna samas võtab. Higilõhna võtab ära hästi ka tavaline äädikas.
tavadeodorandid ongi sellised, et määrivadki riided ära ja midagi pole parata.
kui ikka mingit valget möksi kaenlaalla määrida, siis kuhu see ikka kaduma peaks.
mina kasutan nüüd ökodeodorante ja need ei määri niimoodi riideid.
vandersell 28. juuli 2011, kl 11.45 |
aga 28. juuli 2011, kl 12.05 |
Miia 02. august 2011, kl 11.56 |
jänes 05. august 2011, kl 14.17 |
Lisa postitus