Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Higi ja deodorandi jäljed riietel

Miia 20. juuli 2011, kl 11.11
Kuidas ja millega saada riiete kaenlaalused puhtaks higi ja deodorandi jälgedest. Lihtsalt masinas pestes nad ära ei taha minna. Valgetele riiete jäävad kollased, teistele tumedamad jäljed. Tänan vastuste eest!

. 20. juuli 2011, kl 11.47
mina pole ka neid jälgi ära saanud. praegu kasutan kristalldeodoranti. sellest ei jää riietele jälgi. see hõõrutakse pestud märjale-niiskele nahale. hiljuti ostsin, algul tundus vähe kahtlane, kuid praeguseks väga meeldib.

Mai 20. juuli 2011, kl 12.31
Ma olen abi saanud Mayeri spordiriiete-pesuvahendist ja sapiseebist.

mis higijälgi 21. juuli 2011, kl 09.43
jääb,kui kasutate deodoranti kaenla alla???

proovi 24. juuli 2011, kl 12.20
nõudepesu fairyt nats hõõruda ja siis masinasse

* 26. juuli 2011, kl 13.44
Mis higijälgi jääb kui kasutate deodoranti - kui ikka liigselt higistada, siis ei aita need tavalised poodides müüdavad deodorandid ega antiprespirandid mitte muhvigi. Higihaisu ehk veidike neutraliseerivad, aga kaenlaalused kuivad ei püsi.

Ise sain abi apteegist ostetud antiprespirandist MAXIM. Mina, kes ma varem ei saanud kodust töölegi kuivade kaenlaalustega (ja lõunaks olid juba ka valged higirandid märgade laikude servas) ja raudselt pidin igal päeval uue pluusi selga panema, siis nüüd, Maximi kasutades, on mu kaenlaalused TÄIESTI kuivad ja absoluutselt mingitki higihaisu ega higirante riietele ei jää. Julgen soovitada seda kraami!

ma arvan 26. juuli 2011, kl 20.02
et mingi haigus,kui niisama toole minnes juba higi lahti!Deodorante ju ei toodetaks ega ostetakski,kui nad muhvigi ei aita . . .

arvan ka 27. juuli 2011, kl 14.32
Inimesed on erinevad. Ei pea olema ei liiga paks ega haige, et praeguste ilmadega higistada deodorandile vaatamata. Tavapoe omad jah enamasti neutraliseerivad higihaisu, mitte ei võta higistamist ära ja tegelikult on higistamine päris loomulik asi organismi jaoks.
Maal olles ma ka ennast muudkui ei deodorandita, samuti sporti tehes, ei nõua seda ka teismelistelt. Nii et higijäljed riietel ei ole midagi nii kriminaalset kui mõni siin end jälle teistest paremana tundes arvab.

jänes 28. juuli 2011, kl 09.49
sapiseep deodorandi jälgi ei võta küll väga ära.
higilõhna samas võtab. Higilõhna võtab ära hästi ka tavaline äädikas.
tavadeodorandid ongi sellised, et määrivadki riided ära ja midagi pole parata.
kui ikka mingit valget möksi kaenlaalla määrida, siis kuhu see ikka kaduma peaks.
mina kasutan nüüd ökodeodorante ja need ei määri niimoodi riideid.

vandersell 28. juuli 2011, kl 11.45
Äädikas võtab nii lõhna kui ka jäljed ka kõige õrnemal valgel riidel pole mingeid kollaseid laike

aga 28. juuli 2011, kl 12.05
kas enne pesumasinasse viskamist tasuks käsitsi äädikaga nühkida? kas äädikas tuleb lahjendada või mitte?

Miia 02. august 2011, kl 11.56
Tänan vastuste eest! Proovisin sapiseepi, mis on tõesti hea, aga valgeid päris valgeks ei saanud, küll aga läksid tunduvalt kenamaks. Äädika kasutajad, palun kirjeldage natuke seda meetodit nagu ka eelkirjutaja küsis!

jänes 05. august 2011, kl 14.17
mina valan äädikat otse pudelist ettevaatlikult riide peale sinna kohta, kuhu vaja. pigem rohkem kui vähem. äädikas on suht odav, seega kokkuhoidlikult ei kasuta. kummikindad tasuks siiski kätte panna, sest äädikalõhn ei taha väga kätelt ära tulla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!