Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
vanniemail
 
koba 03. oktoober 2010, kl 16.11
Lugu selline et pillasin midagi rasket vanni ja nüüd on emailvannis 3 kuni 2mm suurust täket sees. Kuidas parandada neid täkkeid. Pikapeale hakkab see ju roostetama ja muidu koledad ka need mustad täpid :(
 
skiso 04. oktoober 2010, kl 12.05
nuuh, sa võid ju neid täkkeid lappida, aga karta on, et jäävad valgemad kui ülejäänud vann. kasutada tuleks kahekomponentset epoksiid-vanniemaili. ma ei tea, kas on ka väikestes kogustes seda müüa. sellega http://www.penosil.com/UserFiles/Files... saab terve vanni kaks korda üle võõbata.

tegelikult tuleks täke alt roostemuunduri või spets roostevärviga töödelda (kallid ja suht suurtes pakendites aga täketele kulub seda ainult piisk), siis kas plastkiudpahtli või keemilise metalliga täita ja siledaks lihvida ning alles siis uuesti külmemailida.

http://www.automaailm.ee/index.php?lang=est...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!