Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Rotid tungivad elamisse
 
naine 17. november 2014, kl 06.35
Kas kusagilt oleks võimalik saada rotipeletajat? Kunagi aastaid tagasi oli neid müügil Selecti kataloogis. Seniajani mürki pannud ja no see hais viib ennast ka hauda lõpuks. Tahaks midagi muud proovida, sest see tantsu- ja laulupidu neil siin hakkab juba ennast häirima :( Liimi olen ka kasutanud, aga tõsiselt rõve on seda laibakarja pärast ära visata ja lõksu nad ei lähe raiped (ega sealt nende lahti koukimine ka meeldiv pole). Kassid ka neid ei häiri..
 
Pert Vere 17. november 2014, kl 09.13
Äkki täpsustad, mis tüüpi rotipeletajast juttu?
Elektrooniline, vedelik, võimisiganes?

Kui eestist ei leia, löö ebaysse või kasvõi niisama googlesse "rat repellent", küllap leiad midagi.
Kui netikaubamajast võtad, pööra tähelepanu, et postikulud liiga suured poleks.
 
rott 17. november 2014, kl 10.30
Rott tuleb rohkem sinna kus söök vabalt saadaval. Vaata oma elamine selle pilguga üle.
 
naine 17. november 2014, kl 11.50
Bauhofis on elektrooniline müügis, aga see käib vaid tuppa pistikusse ja sellest on vähe kasu (liikumisanduriga ja reageerib kui näriline selle nö vaatevälja satub), kuna see pillerkaar käib neil pigem seinte vahel. Peakski olema kas siis vedelik või ma ei kujutagi ette mis. Lootsin, et siit saab vastuse ja kellelgi ehk kogemusi nende erinevate peletitega. Toas ega köögis sööki ei vedele. Lihtsalt tungivadki vastu talve majadesse. Mürki enam tõesti panna ei taha, sest kui nad siin massiliselt seina vahele ära hakkavad surema, siis peab ise välja kolima :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!