Koduabi
suitsuandur
,,, 20. veebruar 2016, kl 21.28 |
:) 20. veebruar 2016, kl 21.57 |
:) 20. veebruar 2016, kl 22.01 |
> 20. veebruar 2016, kl 22.08 |
alissandra 20. veebruar 2016, kl 22.54 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Garantiiaeg 21. veebruar 2016, kl 11.33 |
Mul üks andur oli mõnda aega olnud, ehk 1-2 aasta vahel. Siis hakkas andma aeg-ajalt mingeid madalaid signaale, olin teises ruumis ega saanud asjale pihta, tänavalt kostab ka igasuguseid hääli. Siis vahetasin patarei, mingi aja pärast tekkis kahtlus, et patarei on läbi, panin uue. Olen paar korda vajutanud, varem piiksus (ütleksin isegi, et karjus vastikult), nüüd enam ei karju, kui vajutada,aga punane tuluke vilgub veel.
Mul oli üks andur veel, panin selle teise kohta üles, see ikka röögatab, kui vajutada.
Kuna mõlemad andurid on suht vanad, ehk 7 aastat tagasi soetatud, siis on mul kahtlus, et ehk on probleem andurites, just sattus kätte neist ühe pakend, kus on öeldud, et anduril endal on garantiiaeg. Seal sees võib miski ära aeguda.
Mul oli üks andur veel, panin selle teise kohta üles, see ikka röögatab, kui vajutada.
Kuna mõlemad andurid on suht vanad, ehk 7 aastat tagasi soetatud, siis on mul kahtlus, et ehk on probleem andurites, just sattus kätte neist ühe pakend, kus on öeldud, et anduril endal on garantiiaeg. Seal sees võib miski ära aeguda.
Lisa postitus