Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
suitsuandur
 
,,, 20. veebruar 2016, kl 21.28
Tere.
Olen hädas suitsuanduriga-ta on mul küll üle aasta vana aga töös on ainult kolm kuud olnud.Patarei ei ole tühi aga on hakanud mul piiksuma.Mida ma peaksin tegema,kas tõesti pean uue ostma?Ja kui kauaks jälle?Ei ole sugugi kõige odavam andur-15E maksis.
Oskab keegi nõu anda?
 
:) 20. veebruar 2016, kl 21.57
Piiksumisega annab suitsuandur märku, et patarei hakkab tühjaks saama. Vaheta see välja. Anduril endal pole ilmselt häda midagi.
 
ja sellepärast 20. veebruar 2016, kl 21.59
minul neid ülesse polegi pandud.
 
:) 20. veebruar 2016, kl 22.01
Ja millepärast siis? Et pead neid töökorras hoidma ja hoolitsema, et patarei täis oleks? Eks see muidugi ole su oma asi ja oma elu.
 
> 20. veebruar 2016, kl 22.08
Tuleb osta korralik patarei, oluline pole mitte niiväga tootja kui see, et tegemist oleks alkaline patareiga !
Siiski soovitan kas GP või Maximast saadavat alkaline patareid, mõlemad on osutunund võrdväärseks Duracelliga. Ostsin kord tavalise Varta, kestis ka vaid 3-4 kuud.
alissandra 20. veebruar 2016, kl 22.54
Kui patarei uus ja ikka piiksub, siis on lihtsalt saba andnud see andur. Emal just oli nii. Viisin talle endalt kodust uue, küll aga seisnud patarei, ikka piiksus. Läks siis poodi, et minu antu on vana, ikka piiksus. Nüüd sai ostetud uus suitsuandur, enam ei piiksu miskit.
 
Garantiiaeg 21. veebruar 2016, kl 11.33
Mul üks andur oli mõnda aega olnud, ehk 1-2 aasta vahel. Siis hakkas andma aeg-ajalt mingeid madalaid signaale, olin teises ruumis ega saanud asjale pihta, tänavalt kostab ka igasuguseid hääli. Siis vahetasin patarei, mingi aja pärast tekkis kahtlus, et patarei on läbi, panin uue. Olen paar korda vajutanud, varem piiksus (ütleksin isegi, et karjus vastikult), nüüd enam ei karju, kui vajutada,aga punane tuluke vilgub veel.
Mul oli üks andur veel, panin selle teise kohta üles, see ikka röögatab, kui vajutada.
Kuna mõlemad andurid on suht vanad, ehk 7 aastat tagasi soetatud, siis on mul kahtlus, et ehk on probleem andurites, just sattus kätte neist ühe pakend, kus on öeldud, et anduril endal on garantiiaeg. Seal sees võib miski ära aeguda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!