Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Hirmutavad või nätavad vale seost? Lehetäid ja kaugloetavad arvestid?
 
kaugloetav 27. september 2016, kl 12.09
https://www.youtube.com/watch?v=jREBZYTPpVA
 
ei taha arvestinalja 27. september 2016, kl 12.44
Teine küsimus, et kas kuni 2017 jaanuarini pikendatud võimalus keelduda kaugloetava arvesti koju lubamisest tähendab, et polegi enam valikut ja tuleb vahetus lubada? Taluda jupsima hakkavat tehnikat ja võimalust, et satun ka klubisse "Tarbimine jääb samaks aga tohin maksma hakata suuremate näitude järgi"?
Polnud seni lugenud inimeste kogemusi ega neid iselülitumiste juhtumeid ja nüüd hakati majas järjest vahetama. Üllaülla, mul arvuti hakkas öösiti sisse lülituma... Puutetundlikke lampe õnneks pole.
Ma ei taha kaugloetavat arvestit. Mul on kohustus. Või ikka on ka õigus valida?
eid_1559fd160e68c1 02. oktoober 2016, kl 17.04
Kaugloetav arvesti juba rohkem kui aastajagu aega, siiani pole põhjust nuriseda, sest arvele midagi n.ö. otsa keevitatud ei ole. Kõik toimib. Vanast harjumusest märgin iseenese jaoks näidu ikkagi üles ja vahel ka võrdlen arve peal olevaga - lahknevust ei ole.
 
Liiga kahtlane 02. oktoober 2016, kl 21.25
Mulle ei meeldi see asi http://www.ohtuleht.ee/661053/peen-laualamp-oli-maru-hea-aga-kui-naaber-sai-kaugloetava-arvesti-hakkas-lamp-oma-elu-elama-
Sest naersin küll välja müstikamaiku kommentaare ja iseseisvunud kodutehnika lugusid aga nüüd olen ise hädas, kuigi sellist lampi jupsima hakanud asjade seas pole. Eks tuleb ükshaaval iselülituma hakanuid läbi testida ja seinast väljas katsed läbi teha, või lülitiga pikendusega.
Kui keegi nende üllatuste eest vastututama ka ei pea, on jama.
 
njahh 02. oktoober 2016, kl 22.56
no mul see arvesti kevadest saati. Mitte midagi pole end ise sisse ega välja lülitanud, arved püsivad ka suht-koht stabiilsed.
Maaks 03. oktoober 2016, kl 16.36
Teil genereerivad neid anomaaliaid pigem mingid säästulambid ja "hiina LED-id" kui et arvestid, aga eks igaüks usub seda mida tahab.
Teine asi, paljud võib-olla ei teagi, et tal see kaugloetav arvesti juba aastajagu seinal toimetab, aga EE lihtsalt veel ei kasuta seda näitu - mis siis tarbija elektrisüsteemis muutub - mitte midagi ju!
 
hakkaks välistama kuskiltotsast 03. oktoober 2016, kl 17.31
Ei tahagi tahtmise pärast uskuda, kindlaks on vaja teha. Enne majja uute arvestite tulekut neid anomaaliaid polnud. Enne lingi artikli lugemist ei olnud üldse ideedki, millega seostada. Ajaliselt ühtki uut seadet ka pole viimase aastaga tulnud, kogu maja kohta muidugi ei tea.
Esimeste lühikeste lülituste puhul päevavalges ei kahtlustanud muud, kui üldist voolukatkestust, kui aga öösel arvuti käima läks, läks omal alarm peas ka tööle.
Maaks 05. oktoober 2016, kl 09.38
Arvuti lülitub sul tõenäoliselt sisse ruuterist tuleva signaali peale. Mine võrgukaardi setingutesse ja keela wakeup ära :-)
(W7-l device manager-network adapter-properties-power management ja linnuke eemalda "allow this device to wake the computer")
 
Äratuskell panna mis aastaks? 07. oktoober 2016, kl 14.57
Miks ta seda aastaid seni teinud pole?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!