Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Otsin tööd!
 
Getlyn 28. september 2016, kl 14.29
Tere! Olen 15 aastane neiu Tallinnast, kes otsib endale kooli kõrvalt tööd. Oleksin valmis töötama nii graafiku alusel argipäevadel, kui ka nädalavahetustel. Valdan väga hästi eesti ja inglise keelt. Ma olen kohusetundlik, õpin kiiresti ning samuti väga hea suhtleja. Olen avatud kõigile pakkumistele!
 
Kätlin 28. september 2016, kl 14.47
Eesti vabariigis saavad seaduse kohaselt lapsed seksida juba alates 14 aastaselt. Samuti on legaalne ka rahaliste annetuste vastu võtmine. Järeldused saad juba ise teha.
 
maniila 28. september 2016, kl 15.08
Eelmisele. Üritasid humoorikas olla või? 15aastasele neiule - Selver näiteks otsib kojutellitud kauba komplekteerijaid, tööaeg vastavalt soovile. aga seal on vist tarvis vene keele oskust, sest kaupa tellitakse nii eesti kui vene keeles. mine e-Selveri lehele, sealt saad rohkem infot.
 
jep 02. oktoober 2016, kl 13.39
eks see Kätlin räägib omadest kogemustest... või on lihtsalt sappi täis mõrd kelle elu tänu õelusele lörri läinud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!