Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kuhu panna surmakuulutus?
 
Vanainimese lahkumine 04. detsember 2016, kl 20.21
Videviku leht on ju hingusele läinud, samavanad tuttavad ja töökaaslased Internetis ei käi ja Postimeest ei loe... Vanasti võttis vanainimene esimese asjana Õhtulehe viimase lehekülje lahti ja luges läbi, mis nüüd?
 
miks 05. detsember 2016, kl 00.53
miks ei tohiks helistada inimesele ja avaldada kaastunnet? Kui inimene lehti ei loe, siis ei jäägi eriti muud üle... või siis sõida ise kohale ja räägi silmast silma.
 
ilus postkaart 05. detsember 2016, kl 07.28
osta kena leinakaart ja saada postiga
 
:) 05. detsember 2016, kl 08.39
Ma ka ei paneks mingit kuulutust kuhugi. Kaardi saatmine on hea mõte. Näitab, et hoolisid nii kadunust kui mõtled tema lähedastele, palju ilusam kui miski kuulutus.
 
minu arust 05. detsember 2016, kl 10.50
Minu arust kuulutuse ainukene mõte on see, et kui pannakse matuste aeg, siis ehk vanad tuttavad/ kaugemad sugulased saavad matustele minna.
 
kk 05. detsember 2016, kl 10.55
Siis panegi Õhtulehte koos matuse ajaga. Vaevalt et sa kõiki tema tuttavaid tead, sel juhul saavad soovijad ärasaatmisele tulla.
 
maniila 05. detsember 2016, kl 12.01
kuulutuse saab ka väga ilusa kujundada. ei ole kuiv tekst, jäme must raam ümber. firmad väga palju avaldavad kaastunnet kuulutuse kaudu. samuti, kui on tuntud inimene lahkunud, pannakse lehtedesse kaastundeavaldusi. no pikemalt ei targuta, ise puutun selle teemaga palju kokku. aga see on tõsi, et matuse aega saab lehe kaudu väga hästi teavitada, aga siis peab olema nii kuupäev kui kellaaeg, viimane unustatakse vahel panemata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!