Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kastelli maja
 
juhan 2 24. veebruar 2017, kl 19.50
Hinnapakkumine: 30tuhat maja, siis tuleb üllatus, hinna sees ei ole krunti, vundamenti, aknaid, uksi välisvoodrit, sisetöid, trantsport, montaaz, katus, välistrepp, terass. Kas keegi oskab arvutada, palju see umbkaudu maksma võib minna? Tean, et krunt linnalähedal maal maksab umbes 30- 70 tuhat eurot, sest minu kõrvalkrunt maksis 50 tuhat, on võimalus ühineda kanalisatsiooni-ja veetorustikuga.
 
eva 25. veebruar 2017, kl 19.29
Jah, niisugune reklaam on internetis olemas, eks need reklaamid ongi nii tehtud, et sa võtaks kontakti ja siis saad tingida. Kui vaatasime kaaslasega automüügi reklaame siis oli ka odavaid pakkumisi, aga kui ostmiseks läks siis tuli välja, et hinna sees ei ole seda ja toda, tuli maksta tunduvalt rohkem.
 
Nii arvan 06. märts 2017, kl 22.12
No krunti ja vundamenti on küll palju tahta, siis pakuvad sulle krundi Sirtsu sohu. Aga et aknaid pole , on küll uudis! Terrass on ka nagu selline hiljem tehtav asi, odava katuse võiks ikka koos majaga saada või?
 
:) 06. märts 2017, kl 22.31
Hetkel sooduspakkumises on paketis küll nii aknad-uksed kui ka katus.
See küll ei tohiks üllatuseks olla, et hinnas krunt ei sisaldu!
Krisy 18. märts 2017, kl 12.28
Alati tasub maja ehitust ka mujalt uurida

http://kenwalt.ee/et/pre-house-puitkarkassmajad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!