Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Ei saa und
 
Unetu 11. aprill 2017, kl 10.14
Tere!

Minu mure on nimelt magamatus. Kolisin hiljuti uude 1-toalisesse korterisse, alguses oli kõik kenasti. Hiljuti on aga probleeme tekkinud magamisega. Öösiti ei saa magama jääda ning hommikuti ärkan liiga vara üles - kokku vaid 4/5 tundi und. Varem magasin kenasti 10/11 tundi. Unenäod on väga selged ning pigem kahtlased - kipuvad sinna õudukate poole minema.
Uurisin voodi asendit ilmakaarte suhtes, tuli välja, et algselt oli mu pea edelas, vahetasin kirde vastu (siis tekkisid ka õudusunenäod), siis lugesin, et kirret üldse ei soovitata. Nüüd keerasin loodesse. Kahjuks on mu korteri asend kagusse, seega mul ei ole otseselt võimalust panna pea põhja või idasse nagu ka vanas kodus olid ning magamisega probleeme ka ei tekkinud.

Mul on käinud 3 tuttavat külas ning kõik on jäänud ka ööseks ning ka nemad väidavad, et magada üldse ei saa - ei jää magama ning uni on katkendlik ja halb.
Poiss-sõber ütleb ka, et ka tema ei saa absoluutselt magada.

Ühesõnaga olen murest murtud - tahaksin magada, kuid tundub, et mu magamistuba ei lase mul seda teha. Kas kellelgi on olnud kunagi sarnast kogemust. Ehk mingid eeterlikud õlid/muud voodiasendid aitaksid?

Olen iga abi eest tohutult tänulik.
Tahaksin oma voodis rahulikku und saada ning soovin ka, et teised, kes külla tulevad, ei pea õudusunenägude ja unetuse all kannatama.
Helve Tamm 11. aprill 2017, kl 10.40
Guugelda energoman.ee/ ruumide puhastus.
 
ehk 11. aprill 2017, kl 10.42
sellist koduabi pakub müstikanurk
 
võimalik 11. aprill 2017, kl 10.44
ehk on asi veesoontes? seda saab ka ise vitsaga (varrastega) järgi proovida
 
Tegelikult on 11. aprill 2017, kl 15.59
kunagi selles korteris keegi leidnud vägivaldse lõpu ja nüüd maksab kätte. Aitab ainult pendliendel.
 
tont 11. aprill 2017, kl 17.18
mitmendal korrusel elad? äkki on alumine naaber teinud oma tuppa püramiidi, et selle all siis ennast "tervendada". mõnda aega tagasi tegid seda paljud. kui sinu voodi jääb selle püramiidi tipu kohale, siis ei saagi magada.
 
Unetule 12. aprill 2017, kl 02.34
Asja ei maksa üle dramatiseerida ega müstifitseerida :)
Ise kolisin ka hiljuti 1-toalisse korterisse, mina saan ka magada vaid 4-5 tundi, minul on põhjuseks kinnine nina.
Teil võib magamatust põhjustada näiteks kuiv õhk, hapniku puudus või kasvõi võõras keskkond ja naabrite sagimine. Kas Teil elamises värske õhu klapp on ? Juhul kui ei ole, siis kas õhutate tuba vähemalt kord või kaks päevas ? Toatemperatuur võiks samuti jääda 20-ne kanti, jahedamas parem magada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!