Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
uue telefoni hoidmise mure
 
kreeti 02. mai 2017, kl 09.36
tahaks oma uut telefoni korralikult hoida. nooremate jutust olen aru saanud, et kui ostan oma uuele telefonile korraliku tagakaane ja lisan esipaneelile turvaklaasi, et seda turvaklaasi saab hiljem vahetada ja kui telefon kukubki maha, siis pigem puruneb turvaklaas mitte telefoni enda esipaneeli klaas. kas see arusaam vastab tõele? sest enamus ümbriseid on sellised mis avanevad üles või alla, mulle selline ei sobi. telefon ise on üsna suur sony xperia XA1 ja pigem sobiks raamatukujuline ümbris. see aga teeb niigi suure telefoni kobakaks. seega kas see turvaklaasi paigaldamine ja korralik tagakate oleks mõeldav variant
 
N. 02. mai 2017, kl 11.08
Ostke läbipaistev silikoonist tagakaas, see püsib mõnusalt käes ka. Ja esipaneelile siis nimetatud turvaklaas.

Kui need n.ö nooremad aitaks Teil need asjad nt Aliexpressist tellida, saaksite veel tõeliselt soodsalt ka, nii umbes paari-kolme euroga.
 
kreeti 02. mai 2017, kl 11.11
tellimisega saan ma ise ka hakkama aga ma ei tahaks oodata nii kaua kuni kaup alist tuleb. lihtsalt tahtsin teada, kas on selline variant tõesti olemas, et olemasolevale telefonile saab "lisada" turvaklaasi, mitte kile vaid ehtsa klaasi. seda enam et enamuses kohtades ei ole neid raamatukujulisi kaani sellele mudelile üldse müügilgi veel. on kirjas, et kaup saabub peagi. kuna mu telefon käib pidevalt taskus või teiste asjade vahel kotis, siis loomulikult ei tahaks et esiklaas oleks kriimustatud. ja et kui maha kukub, et siis ei oleks temaga päris kõõga vaid loota et puruneb esmalt see pealepandud klaas
 
Kaantefänn 02. mai 2017, kl 11.34
Kobakaks või mitte, aga kaantega püsib telefon hästi käes, kasutades saab kaant varjuks hoida, ekraan on kaitstud ja võimalik kukkumine pehmendatud. Kaks korda on käest kivipõrandale kukkunud, ei juhtunud mitte midagi, samas tuttava ilma kaanteta, ainult ümbrisega telefonil purunes klaas ühe kukkumisega. Kas on mõtet riskida, telefonid ju ikka kukuvad?
Mul on Sony Xperia Z5 Compact, mis on ehk sinu omast väiksem, aga jube mugav on seda raamatuna peos hoida ja püsti seisab ka. Lisaks on nahkkaantel kaarditaskud.
Maitse asi, aga mina soovitan :)
 
N. 02. mai 2017, kl 22.24
Minul on olnud nn raamatkaaned ja need ei ole esiklaasi täiel määral kaitsnud (kukkudes sai telefoni nurk ikka natuke viga). Kasutangi variante raamatkaas + ette kaitseklaas või täielik silikoonist kate ette ja taha, mis on mu suurem lemmik. Tellin Aliexpressist, kuna seal on suur valik. Eestis pole eriti midagi saada. Kaup tuleb u 2-4 nädalaga. Telefoniks on 6 tolline Xperia XA Ultra.
 
N. 02. mai 2017, kl 22.37
Lühike vastus on siis jah, teemaalgataja, Teie info vastab tõele ja tasub otsida seda turvaklaasi. (Mina soovitan selle võtta igal juhul, ükskõik, mil moel tagakaant kaitsete).
 
kreeti 03. mai 2017, kl 09.11
milline on täielik silikoonist kate ette ja taha? taha ma tean, aga ette ??
 
Teadja2 03. mai 2017, kl 21.27
Osta silikoonist pehmemad ääred, mis oleks esiklaasist 1-2mm paksemad. Mina proovisin oma telefoni veidi kriimustada nurgast, ega see lihtne õnneks polegi....!
 
N. 04. mai 2017, kl 03.06
Täielikku katte näiteid peaks leidma kui googeldada "360 Full Body Shockproof Protective Soft TPU Case Cover". Ise ostsin eBay'st, aga kahjuks pole neid kõigile mudelitele alati saada. Ei tehta nii massiliselt nagu näiteks raamatkaasi.
 
ümbris 26. september 2019, kl 15.37
Et telefoni hoida, siis tasub tõesti kaaned tellida oma telefonile. Ma tellisin head ja odavad kaaned kaup24-st, juba aasta aeg vastu pidanud. https://kaup24.ee/et/mobiiltelefonid-foto--videokaamerad/mobiiltelefonid-ja-aksessuaarid/kaaned
 
Nutitelefoni kott 02. oktoober 2019, kl 13.56
Kui soovid oma telefonile turvaklaasi või kotti, kas raamatu taolist või vööl kantavat on kõige lihtsam ja odavam see tellida Hiinast. Mina olen kasutanud selleks e-poodi Aliexpress.com, sisesta otsingu reale telefoni mark ja nimetud "case" või "Belt clip holster" ja saad valikusse suure hulga erinevaid ümbriseid. Vali ,miliiist soovid materjali või kuju järgi.Valitud kuulutuse lõpus on lai valik teiste müüjate kaupa. Tellitud kaup tuleb kohale umbes 20 - 30 tööpäeva jooksu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!