Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Pesuloputusvahend
 
enece 21. august 2017, kl 10.04
Pesen pesu Persili kapslitega,vaatamata õues kuivatamisele on pesul ebameeldiv lõhn.Teised pesuvahendid haisevad vängelt.Kas pesuloputusvahend aitaks ja milline on ok,mis ise ei haiseks?Pesumasin on sidrunihappega läbi pestud ja ei haise.Loputusvahendeid on väga palju,ei oska valida.Oli ka mingi lõhnaeemaldaja,ehk on oopis see lahendus,ja kas loputusvahend pesu pehmemaks ka teeb?Ühe vahendi kirjeldus on et vahend muudab pesu tuleohtlikuks!?,oska siis valida.Palun jaga oma kogemust selles vallas.
 
lõhnastamata 21. august 2017, kl 10.38
Vali sensitive pesuvahend.
Õues kuivatamisel kaob ju tavaliselt pesupulbri lõhn, tuleb meeldiv värske pesu lõhn juurde.
Helve Tamm 21. august 2017, kl 18.35
Mina ei kannata neid tugevalt lõhnastatud pesuvahendeid, Persil, Ariel...
Lõhnatud on Bio Est, Mayeri, nii pulber kui vedel. Pesuloputus nõrga hea lõhnaline, Silani tooted. Keera poes kork pealt ja nuusuta milline meeldib. Panna vähe, teeb pesu pehmeks.
 
enece 22. august 2017, kl 09.28
Tänan, Mayer ei teinud puhtaks mu meelest,Persilil ei ole väga vänge lõhn ja tal on ka plekieemaldaja samas kapslis,sellest see valik.Ariel haiseb ikka vängelt,kui nad pole viimasel ajal muutunud.
 
enece 27. august 2017, kl 08.43
Katsetasin Silaniga, püha taevas milline lebra nüüd pesul juures,kuigi kuivas õues.Järelkuivamisel toas ka vänge hais.Ma ei saa aru,miks ei ole pesupesemisvahendeid võimalik meeldiva lõhnaga,või veel parem lõhnatuid teha? Lootsin,et keegi on lednud head pesupesu vahendid mis teevad pesu puhtaks ja ei haise,aga võib olla,et selliseid polegi.Huvitav,kas see lebra riietelt kunagi ära ka läheb?
Helve Tamm 27. august 2017, kl 08.56
No ma ei tea millise sa ostsid, et nii haiseb. Ma tavaliselt selle kus on peal mandlipähkel või mingi mõnus lillelõhn. Ja panen ikka natike. Mis sa veel siis teed kui Lenorit paned, sellel ikka vänge hais! No ja ikka nuusutan neid lilleõisi enne kui ostan.
 
enece 29. august 2017, kl 08.36
Poes tunduski meeldiv,kasutan merelõhnalist ,pool korgitäit nagu õpetuses panin. Ma ei tea,kas loputusvahend on hea või halb mõte,vänge lõhna pärast pole seni kasutanudki.Pesu on kare,eriti froteed,lootsin pehmemat pesu.On ju igaühel oma väljakujunenud pesupesu viis,lootsin häid viiteid saada.Mul on ka mingi pesupall,mida korra kasutasin,aga ei saanud aru,kas oli midagi teisiti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!