Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Ummistuse likvideerimine.
 
pihlakas 11. märts 2018, kl 10.33
Tere. Probleem kanalisatsiooni ummistusega. Antud nõu, et seebikivi granuulid on kõige paremad ummistuse likvideerijad. Kas keegi annaks nõu, kust neid osta Pärnus. Torusiili, äädika ja soodaga ei toimu midagi. Tänan.
Maaks 13. märts 2018, kl 10.01
Reaalselt on abi siiski ainult sellest:
http://www.torufix.ee/kanalisatsiooni-puhastamis...
Saab võib-olla ka laenutada kui endale ei taha osta.
https://www.google.ee/search?q=Kanalisatsiooni...
 
siililemb 29. märts 2018, kl 12.53
Torusiili kasutatakse tihtilugu valesti, mõni valab korgitäie ja siis ootab imet. Muidugi ei juhtu selle peale midagi. Kui on ikka täiesti kinni, siis tuleb valada kogu 0,5 liitrine pudelitäis. Aga muidugi on ka neist trossidest suur abi.
 
Sirje 23. aprill 2018, kl 07.43
San.tehnik käis, ütles, et vaja vanni alla pääseda. Aga vann ju sisse ehitatud, seega lammutustöö. Kunagi nägin reklaamis peenikest trossi, mida saaks äravooluaugust sisse ajada. Mida arvate ja kust seda saaks osta. Torusiil, söögisooda-äädikas ja turbo cleaner ära proovitud.
eid_1559fd160e68c1 11. mai 2018, kl 17.37
Kasutan juba mitu aastat Mayeri torupuhastusgraanuleid (suur kõhukas liitrine pudel). Valan 2 korgitäit äravooluavasse, lasen vähemalt pool tundi mõjuda. Siis kannutäis keeva vett peale valada. Teen sellist profülaktikat u. korra kuus või kui näen, et äravooluga on probleeme.
 
äppukas 12. mai 2018, kl 05.44
kui ummistusi on tihti köögis, siis on kõige parem paigaldada nõudepesumasin ja kaovad alatiseks ummistused...läbi proovitud variant
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!