Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
mida siis ikkagi teha raamatutega?
 
Kolija 10. detsember 2018, kl 14.20
Nõuka-ajal oli vanematel kombeks osta kõik raamatud ja sarjad, mis vähegi tükivalgust nägid. Mäletan lapseeast, et see oli omaette seltskonnaüritus, kui vanemad seisid öösel raamatupoe ukse taga järjekorras. Nüüd, olles pärinud kõik need raamatuvirnad, olen olukorras, kui neid pole kuhugile panna ja mitte keegi neid ei taha. Jah, olen nii raamatupoodi kui ka muudesse netist leitud kohtadesse pakkunud, aga mitte kellelgi pole huvi. Samas näen, et neid ikkagi müüakse ja mitte väga odavalt (näiteks Suuri sõnameistreid sarjast a' 8 euri tk). Mida siis ikkagi teha? Mul polegi otseselt eesmärk müüa, aga prügikonteineri kõrvale käsi ei tõuse ka neid tõstma… Ja seda aega, minna kuhugi laatadele vms, müüma, mul kahjuks ei ole...Seega, andke palun nõu!
 
Kai 10. detsember 2018, kl 16.27
Mina olen andnud taaskasutuskeskusse (sõbralt sõbrale poodi). Seal sorteeritakse - pannakse oma poodi müüki ja jaotatakse hoiuraamatukogude vahel jms.
Ei usu, et otse paberikonteinerisse tõstetakse. Küsi järgi.

Linnalehes jm kuulutavad raamatuostjad ennast. Minul on nad käinud kodus ja valinud, mis nad on tahtnud. Ja veel maksnud ka.
Maaks 11. detsember 2018, kl 17.28
Pane näiteks okidokisse kuulutus, kas siis müüa või ära anda. Minu vanad raamatud, mis enam riiulitele ei mahtunud, leidsid niimoodi uue omaniku. Ei ole huvilise kontakte kahjuks enam alles, aga kui õieti mäletan, siis ta justkui mainis, et tal Männikul kusagil konteiner kuhu saab viia - täpsemalt ei tea.
 
varier 14. detsember 2018, kl 22.47
http://www.hoiuraamatukogu.ee/
 
Kai 15. detsember 2018, kl 14.21
Raamatuhuviline tuleb koju ja ostab ära raamatud, mis talle meeldivad, ka nõukaaegsed.
tel 504 0999, 514 0618, 7341901
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!