Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
räägime vaakumkottidest
 
annikas 20. oktoober 2019, kl 13.19
millise firma omad on head, et peaksid vaakumit. olen vanaema, kellel alatasa käivad külas lapsed ja lapselapsed. aga praegu võtavad 10 inimese (kui peaks korraga kõik tulema) tekid ja padjad ilmatuma ruumi ära. otsin võimalust neid hoiustada ja jõudsin vaakumkottideni. need mis tolmuimejaga saab õhu seest välja imeda. müüakse neid selectist dormeo poeni igal pool. palun kogemusi, mis on hea, mis mitte. tänud
 
Laine 13. november 2019, kl 17.11
Mina elan Tallinnas. Olen kasutanud vaakumkotte juba kolm või neli aastat. Oma kotid olen ostnud Prismast ja Koduekstrast. Seni olen nendega Rahul olnud. Kevadel, kui soojaks läheb paneme neisse talveriided ja vastupidi sügisel ilmade jahenedes lähevad neisse suveriided ja kasutusele saab võetud uuesti talveriided. Vaakumi on nad hästi hoidnud, seni pole küll ükski kott oma hermeetilisust kaotanud.Firmad on: Wenbo; Rörets;Saima; Cosatto. Firmad on erinevad, sest kottide suurused on erinevad. Ühegi firma kottide kohta midagi halba mul öelda pole.
 
annikas 14. november 2019, kl 09.16
lihtsalt küsin, kas vaakumkotis olnud riided lähevad kortsu ka ? kuidas talveriietelt kortsud välja saab?
 
Laine 18. november 2019, kl 15.42
Kergelt lähevad ikka kortsu. Kuid välja saab need kortsud kergelt üle aururades. Kui tahad,et voodiriided oleks ideaalselt siledad, siis tuleb need pärast kotist välja võtmist üle triikida. Teiseks pole vaja päris kivikõvaks neid lasta imeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!