Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Köögimööbel
 
Sanna 16. detsember 2001, kl 14.22
Kui palju läheb keskmiselt maksma köögisisustus(ilma kodumasinateta). Ei taha mingit erilist luksust või moeröögatust.
 
Sirts 16. detsember 2001, kl 17.48
Kulla Sanna, Sa küsid liiga abstarktselt. Pead ikka kuidagi piiritlema: kui suur on köök, kui suur on pere, kellele seal süüa hakatakse tegema, kui agar perenaine oled (st kas käid tihti väljas söömas või lasub söögitegemise raskus sellel köögil) jne. Oleks vaja ka teada, mis seal köögis enne olemas on, mida Sa kasutada saad/tahad (nt kraanikauss koos kraanikausikapiga). Köögikapid on üsna kallid, oleneb ka sellest, kas Sul on üks pott või näiteks neli potti, mis peaksid kappidesse mahtuma jne.
Mis hinnaklassist peaks Su köögimööbel olema, kas lepid kasutatud mööbliga või tahad tellida tuttuue mööbli jne?
Kas loed köögisisustuse hulka ka õhupuhastaja jne, jne.
Üldiselt pakun, et 30 000 eest saab ökonoomsel majandamisel hädavajalikud asjad kätte. Eritellimusega köögisisustus läheb umbes poole kallimaks.
Üldiselt tasuks Sul ikka mõnda köögimööblipoodi minna ja natuke hindu uurida. Praegu soovitatakse küll avatumaid kööke, kus osa kööginõusid ja -riistu on pidevalt lahtiselt nagu väljanäitusel. Riiulid ja konksud tulevad odavamad küll kui kapid. Aga minu kogemus ütleb, et koristamisele kulub märksa vähem aega, kui kõik asjad ikka kappidesse varjule saab panna. Pea meeles, et köögikapid ei pea mahutama mitte üksi potte-panne-taldrikuid, vaid ka mõningasi toiduvarusid, mida alati just külmikusse ei panda (kuivained, konservid jne). Pead mõtlema, kus hakata hoidma leiba-saia, köögihoolusvahendeid, tühja taarat, prügi jne. Nii et terve teadus!
 
mohamed 16. detsember 2001, kl 19.13
Korterelamu köögi rea pikkusega 2,1-2,6 (otse Poolast) saab kuni 10000.-Kr. Mul endal
kestab kolmandat aastat, ei eriti häda midagi. Kui on lähemat huvi, anna märku, saad maaletooja kontakti
 
kiku 16. detsember 2001, kl 20.28
Meie tellisime oma paneelelamu väiksesse kööki Arensi mööbli. Sellepärast tellisimegi, et nii väiksesse osta eriti ei ole. V ilus on. 10 000 maksis.
 
kiisu 17. detsember 2001, kl 14.00
minul näieks ehitab mees ise köögimööbli, materjal, lakk, töötasapind ja vidinad. loomulikult huvi asja vastu, lahtine mõtlemine ja ka oskused. ühesõnaga ostige lahtiste kätega mees ja saate oma mööbli 3000-4000. kusjuures täispuidust ja kvaliteetne, mitte sellised nagu poes, et vineer on igal pool, mis silma ei hakka ja vahel isegi nähtav...:((
jõudu kõigile!
 
tsinna 17. detsember 2001, kl 14.23
Tore, kui sul selline mees olemas oli. Loodan, et sa omati köögimööbli ehitamise oskuse järgi endale meest ei valinud!? Aga kui on vaja torusid vahetada, elektripistikuid juurde panna? Kas siis korraldad uue konkursi mees-remonimehe kohale? Mehe valikul on ka olulisemaid asju, kui tema kuldsed käed. Kuna ise pole suurem asi tikkija-kuduja, siis mehelt ka palju ei nõua. Õnneks teenime niipalju, et iga kingsepp võib jääda oma liistude juurde.
 
kiisu 17. detsember 2001, kl 14.42
üks normaalne mees oskab elektripistikut seina panna, selleks pole vaja mitte mingeid erilisi oskusi ja koolitust:)
loomulikult on erinevaid mehi, töötan pangas, ja koos pintsaklipslastega, tihtipeale haletsusväärsed, isegi kõige pisematki tööd ei oska, mis ulatub kaugemale pliiatsist ja paberist:)on ka erandeid, õnneks...
pistiku panemine ja torude ühenduse lihtsam loogika on sama, mis naisel pannkoogi küpsetamine!
üleüldse ei pea olema naine ainult triikija ja mees nokitseja. abikaasa töötab mul juhtival ametikohal ja lihtsalt hobiks on mööbli valmistamine.
küsimus oli, kuidas saada odavamat ja tagasihoidlikumat köögimööblit-nõuanne oli, et nii mõndagi on võimalik ise teha, mitte kalli raha eest poest osta.
palju on ka erategijaid,kes teevad väga korralikku tööd, mitte masstoodangut..
 
Nime ei taha öelda 19. detsember 2001, kl 11.59
Töötan ka pangas (ilmselt mitte samas, kus Sina)ja näen enda ümber hulgaliselt mehi, kes kodus ise remonti teevad, rääkimata pisiparandustest. Mitmed siin ehitavad, päris algusest lõpuni ja torutööd kaasa arvatud, omale ise maju. Nii mehed kui ka naised, muide. Nii et pintsaklipslased, nagu Sa ütled, on võimelised tegema mida iganes, kui neil selleks vajadus on. Isegi vahetan kontorikostüümi õhtuti tunkede vastu ja muundun ehitajaks.
 
Rauni 19. detsember 2001, kl 16.08
Tere!
Juhtusin lugema, et tead Poola köögimööbli maaletoojat. Mina just otsin mõnda, ole nii hea ja anna mulle võimalusel teada, kuidas temaga kontakteeruda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!