Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Maaklerid
 
Kis 06. jaanuar 2002, kl 18.00
Kas keegi on hiljuti ostnud/müünud korterit Tallinnas?
Mis maaklerfirmad jätsid hea mulje ja millised mitte?
Endal seisab see asjatamine varsti ees, kuigi eelmise elamispinna ostsin/müüsin nö. käest, siis seekord ei viitsiks ise jamama hakata.
Ette tänulik.
 
Marit 06. jaanuar 2002, kl 18.34
Otsisime hiljuti korterit. Helistasime ajalehe kuulutuste peale ja seal lubasid maaklerid kenasti, et lepime aja kokku, lähme vaatama. Meil hea tunne, et asi liigub ja siis nagu reegel, need maaklerid ei saanud enam omanikku kätte, omanik kadunud, linnast ära. Ei mõista, mis toimus. 2 kuud raiskasime raha nende peale (telefoniarved). Oli ka neid maaklereid, kes lubasid meiega kohe kui meile sobiv silmapiirile ilmub ühendust võtta. Aga ei. Siis proovisime üüriinfot, mis asub postimajas. Normaalne asi, seal maksad vastavalt sellele, mitme toalist tahad korra sisse [nt kahetoaline oli vist 400.-] ja siis saad 6 kuud andmeid korterite kohta ja kõik otse omanikelt. Normaalne ja tasub proovida.
 
tsinna 06. jaanuar 2002, kl 21.56
Minu kogemus sobiks vist rohkem rubriiki halb kogemus. Oli paar aastat tagasi, kui suuremat korterit ostsime. Maakleritest jäi enamusest see mulje, et ise teeks seda tööd küll paremini. Kõigepealt tahtsid nad kõik minu väikest korterit maha müüa, aga suurema asemele otsimine neile erilist pinget ei pakkunud. Mind huvitas rohkem asjade vastupidine käik: enne uus leida, siis vana maha. Oli paar tibi, kel vist rikas boyfriend, sest raha teenimisest nad küll huvitet polnud. Müüki ei toimunud, maakler oli kaasas kortereid vaadates kui valvekoer, et pererahvaga eradiili ei sõlmiks. Kõige koomilisem juhus oli Tallinna vist kõige prestiizhema firma noore maakleriga: nimelt oli ta ise ka selles korteris esimest korda. Selgus, et korter on viimase peal, ja selgelt alla omahinna müügis. Järgmisel päeval, kui ostusooviga läksime, kokutati juba, et see korter polegi müügis, mingit segast. No selge, eks taheti mõnele tuttavale lükata. Oli üks tore poiss, kes tõesti hingega sebis, aga tema oli jälle ühes väikses vist alles alustanud firmas, tal polnud eriti midagi pakkuda. Loodetavasti on tal nüüd parem firma taga.
 
trins 07. jaanuar 2002, kl 09.20
meie kasutasime paar aastat tagasi Oberhausi teenuseid. tegime lepingu, et nemad esindavad meid ja mingeid probleeme polnud. Maakleriks oli Agur(perekonnanime kahjuks ei mäleta), kes oli küll kesklinna piirkonna maakler, aga peale kesklinna korteri müüki aitas kenasti ka äärelinna korterid leida. tore inimene, hea suhtleja ja pädev oma alal.
 
tsinna 07. jaanuar 2002, kl 13.31
See noormees, keda ma üle-eelmises kommis kiitsin, oli ka Agur. Ehk jõudis ta vahepeal Oberhausi. Selline lühemat kasvu, tumeda peaga. Teda soovitaks küll!
 
Kessu 07. jaanuar 2002, kl 17.39
Mina ostsin Aguri kaasabil endale kesklinna korteri ja tegelikult ei teagi paremat maaklerit. Kui korterit müüma hakkasin, siis lausa nõusin, et Agur minuga taas koostööd teeks. Ta ongi SUPER!!! Prk nimi on Tammistu.
 
trins 08. jaanuar 2002, kl 10.08
mõtlesingi, et perekonnanimi oli midagi tammega seotud. kavatseme tema teenuseid varsti jälle kasutada, lihtsalt ei tea paremat. Lihtsalt teadmiseks, et, mitte et ta vana oleks, aga tema vanus on juba mitme aastaga üle 40 ja 2 lastki keskkooli lõpetanud. mul mees suhtles temaga veidi rohkem, kui maakleri kliendi suhe eeldaks, käis meil paar korda uues kodus külaski, et vaadata kas me ikka rahul oleme. selle vestlusringi järgi võiks otsustada, et Agur on tallinna parim maakler, sellega olen kohe kahel käel nõus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!