Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kuivkemps
 
Liina 17. oktoober 2003, kl 15.49
Loen seda foorumit päris hoolega ja olen päris kasulikke viiteid saanud. Nüüd on mul endal kah üks keeruline küsimus, täpsemalt kempsuküsimus.

Suvel ostsime pisikese maamaja ja hakkame seda "arendama". Muu hulgas on seal ka kuivkemps, mis iseenesest on eriti maal täitsa normaalne asi. Aga seda pole kaua-kaua tühjendatud, ja kui nüüd lasime tühjendada, siis selgus, et üsna suur osa "kullakambri" sisust on otse välja öeldes kivistunud.

Kas kellelgi on olnud sihukest probleemi? Mida tegite? Ei tahaks seda ise urgitsema hakata ja vaevalt et keegi teinegi seda teha tahab. Kas on olemas mingit keemilist vahendit, mis selle lahustaks, nii et kempsuauto saaks selle ikkagi välja tõmmata?

Siin jagatakse igasuguseid tõhusaid nõuandeid või vähemalt juhatatakse, kust nõuannet otsida, nii et sellepärast trügisin oma haiseva probleemiga kah rahva palge ette.
 
linnakas 17. oktoober 2003, kl 16.51
kui teaks siis ütleks.Aga loeksin ka meeleldi vastuseid,ehk läheb ravis kunagi endalegi.
 
ei tea 18. oktoober 2003, kl 09.14
Ei tea, aga mõtlen, et kas veega uputamine ei aita??
Äkki liguneb lahti?
 
Tulehark 18. oktoober 2003, kl 10.49
ma saan sellest nii aru,et see s... on juba komposteerunud?Kodukolle 2000 mais kirjutas pikalt,ainult ,et sealse variandina see komposteerunud värk ei pidanud haisema.umbes nii,et kühveldad kotti ja saad üliväärtusliku väetise,mis on nagu pulber,kui õieti tehtud(loe:s...vaheldumisi turba vm. kompostimaterjaliga) ja kaua seisnud.
 
ghy 19. oktoober 2003, kl 22.43
Ega muud teha pole, kui esimeste külmadega välja kühveldada. Kui jätad kuiva vetsu sisse, siis pead pidevalt autot tühjendama kutsuma. Vedelat vetsu veetakse välja villkopaga aga sellist kuiva ma ei kujuta ette millega.
 
kuusealune 20. oktoober 2003, kl 08.00
Kui on vedeldada vaja, siis vesi peale (oi, aga kuidas hakkab haisema) ning kunagisest noorusajast mäletan mingit sedalaadi soovitust, et kui tahad kellelegi käkki keerata, siis pulk pärmi kuivkempsu visata, et see pidi kõik kobrutama ajama. Ei tea tõesti, kas jutul tõepõhi all, aga katsetama pole ka kunagi kippunud:P Ja seda, et sellist tööd kedagi tegema ei leia... no jah... olen kuulnud, et 10 tuhhi küsivad parmud sellise töö eest. Vat sellised lood siis.
 
jaa 20. oktoober 2003, kl 15.30
arvan, et igas külas on selle töö jaoks mees olemas, küsi kohalike käest

meie küla fekalistil on taks 150.-korra eest
 
coco 22. oktoober 2003, kl 11.58
aja kinni ja tõsta kemps teise kohta
 
Sitamaja kadund 05. mai 2023, kl 17.06
Tea kas see Toompea miljonipeldik ka veel alles oo Mingi jutt et olla Hundisilmal teisalt jälle et olevat Helme mõisa parseldatud mine võta kinni
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!