Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Seemisnaha puhastamine
 
evka 11. november 2003, kl 22.13
Mul selline mure, et rikkusin just oma äsja ostetud seemisnahast saapad (heledad beezid) tumedate teksadega ära, need andsid värvi ja nüüd on saabastel sellised tumedad laigukesed peal, äkki keegi oskab soovitada, kuidas neid plekikesi sealt maha saaks. Kas keemilises puhastuses võiks saada neid puhtaks, või on olemas mindeid spetsiaalseid puhastusvahendeid. Kas keemilises puhastuses üldse puhastatakse saapaid. Ette tänades ja teie arvamusi ootama jäädes.
 
plika 12. november 2003, kl 11.08
Ma ka kevadel olin oma seemisnahksete kingadega hädas. Esmalt, kas sa enne saabaste kasutamist niiskustõkkega neid pihustasid, kui jah, siis opn plekke ilmselt lihtsam maha saada, sest nad ei tõmbu sisse.
Mul on ausalt öelda kingahooldusvahendite ladu kodus, nii hädas olen olnud. Poes on olemas vahud seemisnaha puhastamiseks. Proovi sellega. Kui ei mõju, siis kasuta seepi. Puhastasin oma kingi mingi naha seebiga, see polnud isegi seemisnahale mõeldud,aga puhtaks tegi. Muidugi värv läks ka heledamaks, mille peale jälle poodi tormasin ja sain sealt seemisnaha värvi. See sobis väga hästi ja nüüd kõik OK.´
Kui saapad lõpuks puhtaks saad, siis pihusta neid kindlasti niiskustõkkega.
 
evka 12. november 2003, kl 11.56
to: plika kahjuks ma lasin saapad ainult alt poolt selle pihustiga üle ja sääreosa ei pihustanud, mis nüüd just see määrdundud osa. Ma loodan siiski et selle vahuga saab äkki puhtaks. Ma just helistasin ühte kohta ja mulle öeldi, et on olemas spetsiaalne vaht nimega Salamander Kombi-Schaum ja spetsiaalne svamm, millega saab puhastada.Väga head infot leidsin kaa ise internetist aadressil:http://www.seldren.ee/
Suured tänud sullegi, et jaksasid mu probleemile lahendust leida. Olen nüüd palju targem. Tuleb välja, et ennem kui hangid endale seemisnahksed saapad, peab ka hankima hunniku igusugu puhastusvahendeid.
 
mool 12. november 2003, kl 16.53
kui svammi pole, saab seemisnahal lihtsama mustuse puhtaks kuivatatud leivaga hõõrudes...hea nipp
 
evka 16. november 2003, kl 22.19
Tegrlikult aitas mind seekord olukorrast välja hoopis lihtsam asi, täiesti tavaline kustutuskumm, seegi hea nipp või mis.
eid_155224cd05974a 23. detsember 2017, kl 20.37
Pihusta jah seda solki peale, kui tahad seemisest kiiresti lahti saada, see ju sisaldab lahusteid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!