Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
ahja moodulahi
 
maku 28. jaanuar 2009, kl 10.33
Oskab keegi öelda,kas tasub ostmist-soojaandmise mõttes,välimusest praegu ei räägi))
 
teele 28. jaanuar 2009, kl 21.08
nii palju, kui mina tean, tasub küll. kuna endal sama tegu kevadel ees, tegin kõvasti taustauuringut ja nende croval ahjude kohta öeldakse, et kui nad ütlevad, et ahi mingi pinna ära kütab, siis ta seda kütab ka (mida teiste kohta väidetavalt kindlalt öelda ei või, soovitatakse 'varuga' osta).
 
huviline 26. august 2017, kl 11.45
Tõstatan selle vana teema uuesti,sest oleksin huvitatud ahja moodulahjust.Kellel on,siis palun kommenteeriga,kas olete rahul jne...
 
huviline 28. august 2017, kl 20.30
kas tõesti kellelgi pole ahja moodulahju
 
Pettunud omanik 14. november 2020, kl 23.04
Oman sellist ahju ja ei soovita seda kellelegi . Tegu siis ahjuga Tanel 50cm puudega kütmiseks .Kuna ennem seda oli mul potiahi , siis see ahi on nüüd vanast ahjust poole väiksem aga pidi kütma paremini ja ka sooja pidi hoidma vähemalt 2 ööpäeva . Tegelikus on aga selline , et kuna nüüd pole olnud õiget talvegi siis hätta veel ei ole jäänud aga sooja hoiab ainult maksimum poolteist päeva , ma ei taha mõeldagi , et mis saab siis kui tõeline talv tuleb ? Põhiliseks veaks on nende poolt ehitatav siiber , mis ei sulgu täielikult nagu vanal ahjul , ütlevad et euronõuded .Teiseks mureks nüüd on teist aastat küttes küttekoldesse tekkinud mõrad , mis järjest suuremaks lähevad ja need sisemised tulekolderakked nagu hakkavad ukse juurest väljapoole vajuma ??? Tundub et peab hakkama kas uut ahju vaatama või kas saaks seda ahju kuidagi taastada , kuna ümber ahju on nüüd seinad ehitatud ( ahi kahe toa vahel ja kütmine koridorist ) sest seinu maha lõhkuda ahju ümbert läheb liiga palju maksma , ehk siis terve korteri remont tuleks täielikult uuesti teha mis on kordades suurem kulutus kui ahju maksumus ( 4500.- ) .
 
Kust selline jutt? 22. jaanuar 2021, kl 11.36
Ahja mehed pole kunagi lubanud, et ahi on kaks päeva soe. Neil ka dokmentatsioonis kirjas, et soojussalvestusvõime 12-24h. Vaadake oma maja soojustus üle ja pealegi, kui ahi on poolteist päeva soe, siis vastab lubatu tegelikkusele. Kas olete nendega ühendust võtnud? Nende ahjudel on koldevahetus võimalus läbi ahjuukse täiesti olemas. Kas paigaldajad peaksid seadust rikkuma seoses siibriga? Pange uksed ja luugid peale küdemist kinni ja kõik on korras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!