Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Rõdu klaasimine
 
Monica 03. aprill 2009, kl 10.11
On keegi lasknud rõdu klaasida ja kas rahul? Mis firma ja mis maksis?
 
'''' 03. aprill 2009, kl 10.44
<www.plasto.ee>
 
majas kõik vaesed 03. aprill 2009, kl 10.48
Igatsen samuti kinnist rõdu, aga ei tohi, maja peab ühiselt selles enne kokku leppima, projektid, jne.
 
Monica 03. aprill 2009, kl 13.48
Klaasitud rõdu on lubatud ja ühistu ei saa seda keelata.
 
notsik 03. aprill 2009, kl 20.26
Rõvedad näevad välja küll need klaasitud rõdud.
 
!!!!! 04. aprill 2009, kl 22.00
no ikkagi ilusamad kui need raamidega koledad rõdud,igal ühel erineva "disainiga".Meil ei takista keegi:põhimõtteliselt ju ainult klaas
 
... 04. aprill 2009, kl 22.57
Võtad firmast pakkumise ning ongi rõdu klaasitud ;) ISe teinud seda tööd ja lihtsam on lasta aknafirmal paigaldada, vajab kogemust hulga. Aga palun ärge panege laiade plastraamidega aknaid ette :S Jube. Üldiselt oleneb ikka rõdu suurusest see hind. ENdal keskmise suurusega rõdu oli mingi 7000.- vist. Samas vähe kenam lahendus oli ning aastaid möödas 3-4
 
evi 27. september 2009, kl 16.52
Monica kas said rõdu klaasitud,kes tegi ja mis hinnaga?
 
Itral 20. oktoober 2009, kl 09.09
Tere,

Kui soovite moodsat aga samas soodsat ja kvaliteetset rõdu klaasimist vaadake meie kodukale www.itral.ee, leiate sealt BALCO AB rõduklaaside süsteemid.
 
Monica 20. oktoober 2009, kl 09.59
Kevadel tegin hinnapakkumise firmadesse RõduKlaasid (13340.-EEK) ja Malmerk (12445.-EEK).Pidasin kalliks ja sinna see asi jäi. Kas Itral-is saaks odavamalt? Ei leidnud, kus saaks teha hinnapakkumist. Võibolla on hinnad üldse langenud?
 
Itral 25. oktoober 2009, kl 22.11
Tere,

saatke meile oma rõdu joonis või mõõdud. Ning lühi ülevaade kuidas tahate klaase ja mis olukorras praegu rõdu on.

info@itral.ee
 
Tiiu 05. mai 2010, kl 16.22
Mina lasin oma rõdu klaasida Rõduklaasid OÜ -l Nad pakuvad inukestena Soome Lumon süsteemi, mis on parim. Ilusad, töötavad hästi ja hind ei olnud teiste pakkujatega võrreldes üldse kallim. Mina olen rahul
 
evi 05. mai 2010, kl 22.17
Tehtud Rõduklaasid OÜ poolt. Tegi korraliku hinnapakkumise,võrdluseks Itral kes oli kallim ja hinnapakkumine seisnes ühe nr. saatmises.
 
mee 06. mai 2010, kl 19.45
Mul said 3X aknad rõdule ette, oluliselt soojem on. Märtsis juba keeran kütte kinni. Varem oli pidev probleem tuule ja külmaga, idapoolsed aknad olid sügistalvel muidu ikka jube hõredad.
Neid õhukesi küll ei soovita, eriti kui koht on tuuline ja külm.
Ainus, et raamide värvi ja akende arvu peaks vaatama, et fassaadiga sobiks ja teiste rõdudega.
 
Nipi 04. november 2010, kl 12.44
Meie saime ka oma rõdu klaasitud Rõduklaasid OÜ abil. Tulemusega oleme väga rahul! Vt [www.roduklaasid.ee]
Ma ei ole kindel, kas link ]nnestus korralikult panna, kui ei, siis kopi/paste abiks :)
 
siksten 04. märts 2011, kl 22.35
notsik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Rõvedad näevad välja küll need klaasitud rõdud.


Üldsegi mitte. kaasaegsed rõduklaasid on ilma igasuguste rõvedate raamideta ja esmasel vaatlusel pole neid klaase väljastpoolt märgatagi rõdu eest. Väga kenad ja peaasi - lasevad küttearvetelt märgatavalt kokku hoida, kuna peavad ka külma ja tgulle kinni! Soovitan kõikidele! roduklaasid.ee on kvaliteetne firma - ei ole mõtet siinkohal rahas nii hirmsasti kokku hoida, olulisem on, et töö oleks kvaliteetne ja firma korrektne.
 
mikk 04. märts 2011, kl 23.59
Meie lasime "Rõduklaasidel" selle töö ära teha,oleme väga rahul:väljast kostev müra vähenes ja korteis on tunduvalt soojem.Ei saja ka tuulepoolt kantud prahti ja lehtede prüki,kuid tugeva tuukrga aknad painduvad ja praksuvad päris kõvasti
Suure sulaga tiklus ülemise korruse rõdupõrand läbi,kuid see polnud eriti hull.Rõdu on tavakise Mustamäe 9 -sa kordse maja suur rõdu,mis katab ära kaha toa pikkuselt..Maksma läks üle 22000.00 krooni ekhk uues vääringus ligi 1410 €
 
ei ole ikka nii 05. märts 2011, kl 22.11
Monica
03. aprill 2009, kl 13.48

Klaasitud rõdu on lubatud ja ühistu ei saa seda keelata.

Olen seda küsimust uurinud linnavalitsusest ja ka mujalt ning ühene vastus on

1) rõdude klaasimine on lubatud ainult siis kui seda teeb terve maja , vastavalt projektile ja klaasitakse kõik maja rõdud ühte moodi (projekt ju koostataksegi - kõik rõdud ühte moodi)

2) samuti on aluseks nõuded, mis esitatakse tuleohutusega seoses

Kui on rõdude kinniehitamine tehtud projektideta ja igaüks oma moe järgi võidakse nõuda mahavõtmist
 
janku 06. märts 2011, kl 02.00
üks asi on klaasimine siinidel ja teine asi on raamidega kinni ehitamine, teisel juhul on tõesti vaja projekti ja kõikide rõdude kinni ehitamist esimesel juhul mitte. ma ei tea, mis variante siin välja toodud firmad pakuvad, mul pole rõdu (oh kuidas tahaks) mida klaasida, aga ilmselt kui esimesel korrusel ei elaks siis ei kinni ei ehitaks :D isiklik kiiks rõdudega
 
Kata 03. mai 2011, kl 15.46
Rõduklaase saab ju eest ära lükata, et nad ei segaks. Toimivad nagu kardinad. Meil suvi nii lühike ja nii peaks põhimõtteliselt saama kevadest ja suvest aega nati juurde näpistada. Uurisin siin pisut ringi ja tundub, et võtan endale CoverEesti omad. Tundusid kuidagi teistest kindlamad ja liiguvad vähemalt nii ülalt kui alt ratastel.
 
liisa 31. mai 2011, kl 18.18
Mul ka plaanis rõdu ära klaasida, esimen korrus (5 kordne kivimaja)ja hetkel on kole võre ees.
Ühistu on meil suht mõtetu, kui maja väljast vaadata, siis igal korteril on eri moodi klaasitud või pole üldse. Plaanis pole ka üldprojekti tellida. Mis sellises olukorras tegema peaks?? Ei oska otsustada, kas võtta täisaken või lükatavad rõduklaasis. Esimene variant oleks nagu parem vist, kui tulevikus tahtmine kööki laiendada.
 
Abix 06. juuni 2011, kl 21.28
http://www.marivari.ee/
 
toomas 10. mai 2013, kl 19.33
ÄRGE MINGIL JUHUL TELLIGE TÖÖD "RÕDUKLAASID" OÜ KÄEST !!
1.NAD PETAVAD TEID TÄHTAEGADEGA
2.SUHTLEVAD TEIEGA ÜLBELT
3.MÕÕTE VÕTAVAD VALESTI
4.OMA VIGU EI TUNNISTA VAID SÕIDAVAD TEILE SISSE, ET TEIE OLETE LOLL
5.ON ÜHED PETISED JA SOSS SEPAD
 
Huviline 10. august 2013, kl 11.16
Mind huvitab ka lisaks kvaliteetsele tööle teostaja korrektsus ja täpsus.
Kas keegi oskab hinnata Malmerk OÜ rõdusüsteemi ja usaldusväärsust ning täpsust tööde teostamisel?
 
rõdukass 25. oktoober 2014, kl 16.37
Tere!
Sooviks ka rõdu ära klaasida, aga soovitage ettevõttet, rõdusüsteemi ja kui palju on hind?
 
kodanik 09. aprill 2015, kl 21.03
Rõdu klaasimine plaanis.Palun firma soovitusi.ikka odavamat,
 
teine kodanik 25. mai 2015, kl 21.09
<odav aken> on soodne. aga uuri kodulehelt, saada mõõdud ja saad hinnapakkumise.
 
klaaside tellija 18. märts 2016, kl 12.26
Värskendan siis postitust. Võtsin pakkumised nii Rõduklaasid OÜ-lt kui ka Malmerkilt. Kõige kiirem, meeldivam ja korrektsem vastus saabus viimaselt. Esimene helistas mingi 3 päeva pärast alles hinnapakkumise küsimist. Naisterahvas oli nii toonilt kui ka sõnadelt ülimalt üleoleva ja ülbe suhtumisega. Ok, see selleks ma mõtlesin, saatsid siis meili peale hinnapakkumise. Kuna aga esimene vastas kiirelt, teenindus oli meeldiv ja hind ca 200€ odavam, siis lasin kohe Malmerkist mõõdistaja saata, kes tuli väga kiiresti kohale (põmst samal päeval helistas ja leppisime järgmisele päevale mõõtmise kokku). Paar nädalat hiljem helistas see sama ülbe naisterahvas Rõduklaasid OÜ-st mulle tagasi ja küsis, kas sain hinnapakkumise kätte. Vastasin siis, et sain küll, aga otsustasime teise firma kasuks. Vastuseks teiselt poolt toru klähviti mulle "No kui teile on hind olulisem kui kvaliteet, siis küll jah!" Pean end viisakaks inimeseks, aga selle peale viskas mul endal ka juba üle. Hoidsin end tagasi, et mitte teda p**se saata" vaid ütlesingi nii nagu asi oli - tema enda ülbe ja üleolev hoiak ja suhtumine pani I-le punkti ja soovisin head aega. Ehk siis igaüks peab omal nahal järgi proovima ja otsustama, kust ta need rõduklaasid tellib. Minu jaoks aga see ebameeldiv suhtlemine... no ei telli sellise käest. Sügav kaastunne Rõduklaasid OÜ-le, kes sellist klienditeenindajat enda juures peab - klaasijad võivad küll meistrid olla, aga selline klienditeenindaja peletab nii mõnegi kliendi (sh minu enda) eemale!
 
ka 10. aprill 2016, kl 15.53
sai tellitud rõduklaasid Malmrekist, hüpersuper teenindus ütleks;) see on teenindusekvaliteedi lagi, ütleks nii. nii meilitsi, kui telefonitsi, väga kiire ja viisakas teenindus. ka paigaldaja hüpersuper tegija omal alal. 100 punktist kõik 100.
 
tumba-jumba 12. aprill 2016, kl 18.28
Elan maal ja majal rõdu ei ole. Tahaksin kangesti teada, miks te need rõdud linnas kinni ehitate? Nii hea oleks ju rõdul kohvi juua ja värsket õhku hingata.Minu meelest on need kinni tehtud rõdudega majad nii õudsed. Muidugi on see küll minu maitse aga siiski.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!