Koduabi
kust olete ostnud diivani?
sikki 30. september 2010, kl 19.27 |
k 30. september 2010, kl 22.27 |
ehk siis IP-de järgi on lmselt võimalik tuvastada, aga mina pole see suure tähega K, aga tahaks sellellöelda küll - // ja mina ei näe küll põhjust, miks peaks diivani seljatoe padjad olema suletäidisega...kui klient läheb tootja juurde, siis valib ta ise, kas ja mida ta sinna täidiseks soovib.//
saa oma kompleksist üle ja ära käi igas poes ringi põhimõtel - MA MAKSAN, MA PEAN MAAKERA EDALE SAAMA!
rahune maha, tobu, ja ürita elada kui inimene, mitte kui enda meelest tähtis maksumaksja. makse makse maksavad pea kõk arukad inimesed, kas sinu omad on kuidagi eiriliselt väärtuslikud, w? su maksudest saadav tulu on nagunii köömes ümberarvestatult ja prognoosi kohaselt.
nagu mu üks eelmine pomo ütles - PRODUKTIIVSUS ON NULLILÄHEDANE..
saa oma kompleksist üle ja ära käi igas poes ringi põhimõtel - MA MAKSAN, MA PEAN MAAKERA EDALE SAAMA!
rahune maha, tobu, ja ürita elada kui inimene, mitte kui enda meelest tähtis maksumaksja. makse makse maksavad pea kõk arukad inimesed, kas sinu omad on kuidagi eiriliselt väärtuslikud, w? su maksudest saadav tulu on nagunii köömes ümberarvestatult ja prognoosi kohaselt.
nagu mu üks eelmine pomo ütles - PRODUKTIIVSUS ON NULLILÄHEDANE..
K 01. oktoober 2010, kl 09.20 |
Moira, saatsin Sulle pildid meilile ära. :)
k, mida sa nüüd tõmbled siin.
Enda jutuga ei ole ma öelnud, et ma maksan ja pean maakera endale saame!
Kes meist siin kompleksides küll on?:D
Loe oma jutt aga uuesti läbi ja siis loe minu jutt uuesti läbi.
Mina pidasin silmas, et klient saab ise täpselt valida, millist asja ta endale osta soovib.
:D:D:D Mine räägi oma maksumaksja juttu oma emale ja isale.
Ja osta edasi Sotkast ja Ikeast kaupa.
Selles osas nõustun Aavoga, eelista eestimaist ja milleks vaja rohkem maksta. Aga nagu näha, leidub ka selliseid lambaid.
k, mida sa nüüd tõmbled siin.
Enda jutuga ei ole ma öelnud, et ma maksan ja pean maakera endale saame!
Kes meist siin kompleksides küll on?:D
Loe oma jutt aga uuesti läbi ja siis loe minu jutt uuesti läbi.
Mina pidasin silmas, et klient saab ise täpselt valida, millist asja ta endale osta soovib.
:D:D:D Mine räägi oma maksumaksja juttu oma emale ja isale.
Ja osta edasi Sotkast ja Ikeast kaupa.
Selles osas nõustun Aavoga, eelista eestimaist ja milleks vaja rohkem maksta. Aga nagu näha, leidub ka selliseid lambaid.
Ain 25. juuli 2012, kl 16.45 |
Mida arvate Asko Milano sarjast? http://www.asko.ee/milano-nurgadiivanvoodi-cat-2.html ja millise kangaga on mõistlik osta? Või on kuskil analoogse disainiga soodsamalt ja kvaliteetsemalt või sama kvaliteediga.Lahti käiv nurgadiivan siis pesukastiga ,nahaga kaetud toed ja riidest lebamispind.Äkki keegi oskab midagi head või halba õelda selle toote kohta.
minu jaoks parim 01. august 2012, kl 11.50 |
Vintage2 01. august 2012, kl 17.35 |
Kotttool 01. august 2012, kl 19.28 |
tigu 01. august 2012, kl 23.02 |
Liisa 26. september 2019, kl 14.56 |
Lisa postitus