Sa, viimane kribaja, võid mind lesbiks või kelleks iganes nietada, absoluutselt ei kõiguta. See on tobe küll natuke, kui suvaliste inimeste voodieelistusi kuidagi kuvari kaudu paika pannakse, aga no see on sinu isiklik puudujääk.
Aga nüüd palun seleta mulle ära see, kuidas kooseluseadus heteropaare kahjustab. Kui naine on saanud x mehega lapse (nimetame teda siis bioloogiliseks isaks) ja see mees on igavesti udus ning naine mingi suvalise mehega kokku hakkab elama, kas see on kuidagi minu, hmode või kooseluseaduse süü? Elab nüüd selle mehega 7 aastat koos, võibolla 12 hoopis ja mees kasvatab last koos naisega. Millist isa see laps sinu arust tunneb, oma bioloogilist? Ole ikka. Aga see on kelle süü, minu, homode või kooseluseaduse? Nüüd leiab see naine, et see mees ka ikka ei kõlba ja minnakse laiali. Kas lapse huvides on nüüd seda meest, kes teda ehk 7, ehk 12 aastat kasvatanud on, mitte kunagi enam näha?
Ja homopaaride puhul paikseb see last, kui tema ma bioloogiline vanem ära sureb ja siis selle asemel, et teise vanemaga kodus edasi elada läheb laps lastekodusse?
Pistab, et siin terve seltskond kasvas üles vanematega, kes igal sammul seletasid, mida nad magamistoas teevad. Muidu lastele vanemate suguelu reeglina korda ei lähe.