Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
uus seadus
 
oh ja ah 22. oktoober 2014, kl 00.08
Ja sina pole kunagi elus vigu teinud? Rõõm kuulda!

Homod on muidugi supertublid ja igavesti truud. Tead, isegi kui inimene eksis ja sai lapse, ent on siiki oma eluviise muutnud ja muidaeks teoloog, siis müts maha selliste inimeste ees! Loodan, et kõik need näitlejad ja luuletajad, kes siin videosalvestusi homode kaitseks tegid ka suudaksid midagi niisugust korda saata. Ah jah, mõni laulja oli ka. Ükskõik kui palju kordi ka inimene ei eksi, kui ta tõuseb üles ja kasvatab oma lapse üles, mille ta eksimuse tagajärjel sai, täiesti üksi, sellisele inimesele ei tuletata meelde iialgi tema eksimusi, sest nii madalale kui sina, lesbi, oled langenud, ta siiski veel ei langend ja nüüd on tast inimene saanud. Nagu Jaak Joalagi oma saates "Tundmatu Jaska" ütles, et kõige tähtsam on, et inimesest saaks inimene. Tema suutis seda. Ehk oleks sinulgi aeg kuhugi jõuda ja mitte oma hälvet koguaeg õigustada.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 00.29
Tead, kulla pede, selliseid vigu ei ole ma tõesti oma elus teinud.
Ja minu maailma mahuvad ilusasti ära kõik inimesed, kes ei tee teistele kaasinimestele haiget ning oskavad austada inimest mitte selle põhjal, kellega ta magab, vaid selle põhjal, milline see inimene ise on.
Lihtsalt hämmastav, kuidas täiskasvanud inimesed topivad oma nina teiste inimeste magamistuppa ja sealnähtu põhjal jaotavad teisi kõlblikeks ja kõntsaks. Sellele perverssusele on ka nimi. Vuajeristid olete.
Kui teie endiga samamoodi käituda, hakkab hala "kes meist poleks vigu teinud"
Topeltstandardid, kas pole?
 
oh ja ah 22. oktoober 2014, kl 00.50
Kas mitte sina ise ühes teises teemas ei põrutanud, et kes on patuta, see visaku esimene kivi? Aga muidugi, seda kõrget moraali nõuad sa teistelt, mitte endalt. Moosimagu on ehtne näide sellest, et tehke minu sõnade järgi, mitte minu tegude järgi! Kohtumõistja, mis? Lööd kividega surnuks inimese, kes mitte lihtsalt viljatult oma ihade rahuldamiseks ei seksinud nagu homod seda teevad, vaid kasvatas üksi üles suurepärase lapse, kelle sündimist ta iial pole kahetsenud. Ah ma kohe mõtlen, et siis sina oled selline, kes esimesena kivi võib visata, et siis patuta? Noh, homod ei saa ju aru, et nende propaganda on noorte inimeste ajupesu, kes on nii kergelt kujundatavad, kes veel ei oma oma elukogemustelt ja aastatelt kindlaid väärtushinnanguid ja põhimõtteid. neid te rikute, sina aga kiidad seda heaks. Arvates, et seksida võib kõigiga ja see pole kellegi asi, peaasi, et kõik oleks oma nõusoleku andnud. Vaata inimene, ka siin peab inimene lähtuma sellest, et tal on peale iharuse ka mõistus ja ratsionaalne mõistus ütleb talle, mis on kõlblus ja et just see tagab ühiskonna ja laste hea kasvukeskkonna.

Et sa oled lesbi, siis tõesti, oleks aeg mõista, et sellest hoolimata ei tasu niiväga enda ebaloomulikku valikut igasuguste ülbete kommentaaridega siin õigustada ja toetada.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 00.57
Kuna sa oled pede, on sulle ehk raske seletada, et heterod seksivad ka lusti pärast ja naised, kes abielumeestelt lapsi nopivad ei ole sugugi neitsi maarjad.
Ja mis kivide pildumisse puutub, siis just seda ma tahangi öelda, et mis õigus on kivirahet alustada inimestel, kes ise pole kaugeltki korralikku elu elanud. Perekonna eest jutlustamas olid inimesed, kes on ise perekonna nime rüvetanud nii kuidas vähegi suutsid.
 
oh ja ah 22. oktoober 2014, kl 01.10
Noh sinu demagoogia on ehtne homopropaganda käekiri, selle tunnen ma kohe ära. Tõde pea peale ja temale jääb alati õigus. teerulliga kõigist väärtuslikust ja puhtast üle. Ilmselt ei salli sind ka su oma pereliikmed. Nii tavaliselt on selliste sulidega ja valetajatega ja tõeväänajatega. Aga minu poolt kõik. Moosimao sitta iseloomu ja väiklust ei ole mul lusti enam siin lugeda!
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 01.17
Edu sulle kapist väljatulekul, käekirjaekspert!
Argumentide asemel ropp sõim, labasused ja valed.
Kõik paha, mida teistele soovid, tuleb kord sulle endale tagasi. Proovi seda meeles pidada.
 
sodoma ja comorra 22. oktoober 2014, kl 01.26
to nõustun Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Abielunaine võib saada
> lapse kõrvalhüppest teise abielumehega, kas nad k
> õik neljakesi moodustavad siis pere või?

See on ebanormaalne, riik pole meelega hakanud isadusteste nõudma. Miks ei kaitsta mehe õigust olla eluaegsetes kulutustes kindel ja lapse õigust teada enda bioloogilist isa? Nüüdseks salastatakse alaealiste tüdrukute abordid, mis võivad tagada pedofiilidele väga head tingimused.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 01.35
"Nüüdseks salastatakse alaealiste tüdrukute abordid"

Ei salastata.
Kui tegu on alla 14. aastase lapsega, on tegu kriminaalkuriteoga. Igal juhul alustatakse uurimist.
Kui tegu on vanema lapsega, siis taastatakse olukord, mis kehtis enne 2009. aastat. Kui vanem ei luba aborti peavad tüdrukud praegu praktiliselt oma vanemad kohtusse kaebama, et abordiks kohtu luba saada.
Tütreid peab kasvatama nii, et nad ei satuks sellisesse olukorda. Perekond peab ikka pere kombel käituma, siis ei jää lapsed ula peale.
 
pole midagi uut päikese all 22. oktoober 2014, kl 01.37
Homod teevad tee lahti ja siis läheb kõik muu juba lupsti. Sinu mees võib abielluda näiteks väikese pruudiga.

http://naine24.postimees.ee/2948397/norra-voitleb-lapspruutide-eest-silmatorkava-sotsiaalkampaaniaga

See on areng ju! See sallivus, mis maailma päästab.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 01.50
Loe seda artiklit uuesti, midagi pole teha, et meie kirjatsurad nii mööda pealkirju panevad.
Tegemist on norrakate kampaaniaga, mis töötab laste mehelepaneku VASTU.

"Plan Norway kodulehel selgitatakse, et tegu on kampaaniaga, mille eesmärgiks on näidata, kui kohutav on lapsabielu tava."

Enne kui mõne "raudkindla argumendi" letti lööte kontrollige ikka natuke, kas te olete sisust aru saanud.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 02.05
Moosimadu, tuleb tunnistada, et võitled tuuleveskitega. Inimene ei jõudnud pealkirjast kaugemale, aga kasutas seda omaarust vettpidava argumendina. Masendav lihtsalt.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 02.10
Ma tean.
Aga mind ajab lausrumalus kurjaks, kuigi tegelikult peaks kurb olema.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 02.13
Ära kurvasta, naera. Mulle see tüüp meeldib, kes sind nüri järjepidevusega lesbiks sõimab. Selline erudeeritud ja areenud tüüp paistab levat, siivsa inimese musternäidis. :D
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 02.16
jaa, muidugi, eeskujulik lesbi nagu ma olen teeb tema taibukus mulle siirast rõõmu (ausalt, see ajab tõesti naerma).
 
ang 22. oktoober 2014, kl 02.23
Kusjuures, saaks sama seltskonna kuidagi rakendada sele vankri ete, mis ometi kord muudaks ära haige seaduse, et EW-s võib täiskasvanud inimene 14-aastasega igati seadusliklut vahekorras olla, oleks positiivne. Aga selle vastu miskipärast ei protesteerita, kuigi minu arust on see tõsine probleem, et seadus lubab sellist asja. Aga ilmselt pereväärtuste eest võitlejad peavad kombinatsiooni 14 ja 42 normaalseks, peaasi, et samast soost ei ole... Samas 42 ja 42 samast soost on õuduse tipp nende jaoks.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 02.29
Ma sel ülalpool, feministide sahtlis kärasin ka, et selle energiaga, millega praegu inimesi üksteise vastu üles keeratakse võiks mägesid liigutada. Too 14+42 võrdluse peale ei tulnudki, aga sul on õigus, see on haige.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 02.41
Sul on igati õigus, leitakse, millega massid üles keerata ja sis nad ei näe, ei kuule, mis tegelikult toimub. Nii lihtsasti suunatav rahvamass tavaliselt iseseisva mõtlemisega ei hiilga.

Huvitav ongi selle alaealiste aborditeema juures see, et anonüümsuses nähekse probleemi, küll aga mitte alaealiste raseduses. Ja alaealine tütarlaps ei jää rasedaks kindlasti mitte läbi samasoolise seksi...
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 02.59
Muig, ma seda ei tahtnud sinna kirjutadagi, niikuinii om minusugune lesbi, nagu kõik asjatundjad siin täpselt teavad, samahästi kui kirikuvande all.
Aga see, kuidas ikkagi nii noored neiud, lapsed tegelikult, rasedaks jäävad, see neid ei huvita. Niikaua, kui asi ei puuduta omasoolisi, on kõik korras.

Mh, mulle meenus üks tsitaat. Otsisin selle üles:

"Kindlalt saab öelda üksnes seda, et Piiblis on taunitud ja keelatud vägistamine, prostitutsioon ning heteroseksuaalsete inimeste eneserahuldamine homoseksuaalse käitumise teel. Kõik muu, mida väidetakse tänapäevaselt mõistetud homoseksuaalsuse kohta Piibli alusel, on tõlgendus."

Ühe Eesti ususteaduste doktori lause.
Mõtleva inimese lause.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 22.10.2014 03.00.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 04.08
Ja nii ongi. Leiti üks asi, mille kallal hulluks minna, sest seda miskipärast kardetakse.

Samas ei ole olnud minu mäletamise järgi siinsete kristlaste poolt tõstatatud küsimusi teemadel abielueelne ja -väline seks, jne.

Seetõttu tundubki kogu see pereväärtuste kisa nii jabur, et pereväärtused kui sellised on igati devalveeruda lastud, sama seltskonna poolt, kusjuures. Pakun, et selle Toompeale kogunenud hullunud massi seas oli heal juhul 2% nimesi, kes esimest korda seksisid oma pulmaööl. Kindlasti oli nende seas nii abielurikkujaid kui niisama kooselajaid, aga miskipärast leiavad nad, et neil on õigus Piibliga vehkides teiste üle kohut mõista. Pühakirja ei tunne neist enamus, järgib seda veel väiksem osa, aga kividega pildumast see ei takista.

Masendav enesekriitikavõimeta kitsarinnaline seltskond.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 05.58
Leiti üks asi, mille kallal hulluks minna, sest selle asja vastu võitlejate eesotsa sattus keegi, kes on tugev isiksus.
Tugev, aga ainult oma "vaenlast" nägev.
Kui kahju, et kogu see jõud on suunatud nii lolli eemärgi nimel. Kui palju head saaks sellega teha, aga nüüd? Majatäis rahvst püüab ühte kärbest samal ajal kui rotid närivad põrandat alt.
 
infoks 22. oktoober 2014, kl 11.44
No on ju selge, et just kooseluseaduse vastu hääletajad kaitsevad lapsi. See seadus on üles ehitatud tegelikult homodele, kus paari mõlemad isad või emad ei saa mitte olla lapse bioloogilised vanemad. Ja kuna selle seaduse kattevarjuks poogiti homodele lihtsalt heteropaarid juurde, siis muutus see seadus absurdseks. Kuulake ise:

http://podcast.kuku.ee/2014/10/10/nadalategija-2014-10-10/

Huvitav veel see, et Nestor pole üldse heterode seisukohast osanud seadust näha ja seda, kuidas see tegelikkuses aitab kaasa olukorrale, kus inimene on sõlminud kooselulepingu ja kuidas näiteks lahkumineku puhul saab täiesti võõras mees taotleda kohtu kaudu naise lapsega kokkusaamist nagu ta oleks bioloogiline isa. Ilmselgelt on ju lähtutud mudelist, kus homopaaril üks vanematest on bioloogiline, teine mitte. Aga et heterosuhtes, kui näiteks minnakse lahku, sest mees osutub psühhopaadiks, siis sellisel juhul annab sellel psühhopaadil väga edukalt seda peret edasi terroriseerida, nõuda lapsega kohtu korras kohtumist ja kahekesi jäämist.

Muideks siit tuleb välja, et paljudes riikides Euroopas on see seadus vastu võetud just nimelt mitte sooneutraalsena, vaid täiendamaks perekonnaseadust, st ainult reguleerimaks heterosuhteid. Loodan ja usun, et see asi ka meil ära parandatakse.
 
vastupidi 22. oktoober 2014, kl 13.33
ang Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Ja alaealine tütarlaps ei jää
> rasedaks kindlasti mitte läbi samasoolise seksi..
> .

Nii nagu kaks meest ei suuda last teha. Kas petavad meelega lollitades (isegi abielludes) mõne naise sünnitama, otsivad kokkuleppelise vastaspoole suguelundipakkuja või kasutavad ära heteroseksuaalide rasket seisundit, näiteks ostetakse Indiast vaesuses hädas olevalt naisterahvalt lapse tegemise abi.
 
kaks homoaktivisti siin leilis 22. oktoober 2014, kl 14.49
Tead, sellele moosimaole ja ängile võid sa jäädagi selgitama seda inimkaubanduse alatust ja homoideoloogia kõlvatust, nemad karjuvad kõvemini kui kogu 99% inimestest, pööravad kõik "vihaõhutamiseks" või homofoobiaks. See on demagoogia, ajupesu, julm ja järjekindel. Tegemist on homoaktivistidega. Pane tähele kuidas moosimadu solvub kui talle öeldakse lesbi, ta tajub, et see on sõimusõna, midagi, mida tuleks häbeneda. Seistes ise nii suure kirega homoideoloogia kaitsel ja rünnates heteroid kõikide altute võtetega, kasutab ta ise ka teise sõimamiseks sõna "pede". Huvitav kui see homonduse asi ikka nii inimlik ja austusväärne on, siis miks on see ängile ja moosimaole ometi kui teotus?
 
ang 22. oktoober 2014, kl 15.18
Sa, viimane kribaja, võid mind lesbiks või kelleks iganes nietada, absoluutselt ei kõiguta. See on tobe küll natuke, kui suvaliste inimeste voodieelistusi kuidagi kuvari kaudu paika pannakse, aga no see on sinu isiklik puudujääk.

Aga nüüd palun seleta mulle ära see, kuidas kooseluseadus heteropaare kahjustab. Kui naine on saanud x mehega lapse (nimetame teda siis bioloogiliseks isaks) ja see mees on igavesti udus ning naine mingi suvalise mehega kokku hakkab elama, kas see on kuidagi minu, hmode või kooseluseaduse süü? Elab nüüd selle mehega 7 aastat koos, võibolla 12 hoopis ja mees kasvatab last koos naisega. Millist isa see laps sinu arust tunneb, oma bioloogilist? Ole ikka. Aga see on kelle süü, minu, homode või kooseluseaduse? Nüüd leiab see naine, et see mees ka ikka ei kõlba ja minnakse laiali. Kas lapse huvides on nüüd seda meest, kes teda ehk 7, ehk 12 aastat kasvatanud on, mitte kunagi enam näha?

Ja homopaaride puhul paikseb see last, kui tema ma bioloogiline vanem ära sureb ja siis selle asemel, et teise vanemaga kodus edasi elada läheb laps lastekodusse?

Pistab, et siin terve seltskond kasvas üles vanematega, kes igal sammul seletasid, mida nad magamistoas teevad. Muidu lastele vanemate suguelu reeglina korda ei lähe.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 15.19
*Ja homopaaride puhul kaitseb see last...
 
ang to vastupidi 22. oktoober 2014, kl 15.22
"otsivad kokkuleppelise vastaspoole suguelundipakkuja"

Kas sa sama kõasti protesteerid spermapankade vastu? IVF-i? Munarakudoonorluse, kui munarakk läheb viljatule heteropaarile? Või oled meditsiini arengu vastu vaid siis, kui see homodega seoses teemaks tuleb?
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 18.22
@kaks homoaktivisti siin leilis:
Musirull, ma ei solvu su düslaalia peale! Kui sina ütled mulle lesbi, siis võin ma sind vabalt pedeks nimetada, et oleks ikka võrdne. Sa oled oma fantaasias mulle ikka päris värvika elu külge pookinud, lase edasi, mul ka huvitav, mida sa järgmiseks välja mõtled.

Muus osas pole mul angi argumentidele midagi lisada. '
Ausalt öelda oleks ka mul tõesti hariv teada saada, kuidas kooseluseadus kedagi kahjustab?
 
angile 22. oktoober 2014, kl 18.45
Olen sinuga nõus. Paljud kommijad on siin nii laushüsteerilised, et nendega pole mõtet midagi arutada. Inimesed lihtsalt ei tea paremini.
 
ang 22. oktoober 2014, kl 19.22
"lahkumineku puhul saab täiesti võõras mees taotleda kohtu kaudu naise lapsega kokkusaamist"

Mina näen siin probleemi selles, et auväärt heterokommentaator TÄIESTI VÕÕRASTE meestega koos elab ja neid oma laste koju toob.

"Isa on see, kes kasvatab." Siin aga selgub, et isa on ainult ja ainult see, kes seemendas. Kasvataja on "täiesti võõras mees."

Pereväärtuste kaitse, misiganes. Mnjah.
 
ang to täitsa haiged siin 22. oktoober 2014, kl 19.38
Sa oled võimetu väitlema, seega loobid vaid oma arust vaimukusi. Kui sinu tasemele laskuda, siis võiks ju kah nüüd pakkuma hakata, mida kõike sa imeda armastad, aga labasused jäägu siin siiski "pereväärtuste kaitsjaile".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!