Perekond
reeturlikud mehed
petetud naine 20. august 2015, kl 13.32 |
Sain just teada, et mees on mind juba mitu kuud teisega petnud. Oleme abielus 9 aastat, aga koos juba 16. Alguses ainult kahtlustasin, aga võib-olla ei tahtnud seda endale lihtsalt tunnistada. Nüüd on faktid olemas. Ma ei ole üldse foorumitesse kirjutaja, aga kuidagi häbi on minna sõbrannade juurde ja öelda, et mees petab. Pealegi on meil enamus sõpru ühised. Ma ei tea kuidas edasi. Ma olen vihane, kurb, mures .... Mees tuleb alles homme ja ei tea veel, et ma kindlalt tean. Tahaksin talle kallale minna. Kuidas ta saab mulle nii teha? Laps läheb nädala pärast esimesse klassi. Meil on kodu ja laenud ja kõik muud jutud. Aga ta lihtsalt võttis kätte ja läks teisega spasse puhkama. Kõik oli hästi, rääkisime teise lapse saamisest ja ühel hetkel ta lihtsalt blokeeris kõik need jutud ära. Ise hakkas samal ajal uusi riideid ostma, uus lõhn....See ei ole see inimene, kellega ma abiellusin. Selline tunne, et mu elu on läbi. Tean küll, et lapse pärast pean tugev olema, aga tunnen et ma ei taha enam elada. Miks ei või inimesed rääkida, kui midagi on valesti või häirib? Ja ta tõesti ei püüdnud kordagi rääkida... Tavaliselt oleme kõikidest muredest üle saanud - ikka koos. Meil oli kõik hästi. Tegime plaane aia ümberkujundamiseks, sügiseseks perereisiks.... Aga nüüd ... täielik tühjus. Kuidas ta saab mulle niimoodi teha? Kui hakkasin temas kahtlema, siis küsisin ta käest otse. Aga ta eitas loomulikult teise olemasolu. Samal ajal hakkas mind süüdistama, et ma olen niisugune ja naasugune. Kui ma teada sain, siis esimene reaktsioon oli talle helistada, aga telefonile ta ei vasta, sõnumitele ka mitte. Ma tahaksin ta peale karjuda ja teda sõimata, aga see ei vii ju kuskile. Kuidas krt ta võib niimoodi? Olen alati arvanud, et kui abiellud, siis üks kord ja eluks ajaks. Ja nüüd, 35 aastaselt, saab minust lahutatud lapsega naine. Juhhuuu, fantastiline.... Mehed on sead!
mehed ei ole sead 20. august 2015, kl 14.06 |
vähemalt mitte kõik.
mis ma soovitada oskan - mine psühholoogi jutule ja parem kui sa seda kohe teeksid, enne kui mees koju jõuab.
sa oled hetkel ebaadekvaatne, aga see on loomulik kui tuumapommi lõhkemise värskelt üle elasid. aga üht tean ma kindlalt, ühtki tulist suppi ei saa enne jahtumist süüa, mõtle sellele kui mõtlemiseks keskenduda suudad.
mis ma soovitada oskan - mine psühholoogi jutule ja parem kui sa seda kohe teeksid, enne kui mees koju jõuab.
sa oled hetkel ebaadekvaatne, aga see on loomulik kui tuumapommi lõhkemise värskelt üle elasid. aga üht tean ma kindlalt, ühtki tulist suppi ei saa enne jahtumist süüa, mõtle sellele kui mõtlemiseks keskenduda suudad.
:) 20. august 2015, kl 14.13 |
loe oma teksti 20. august 2015, kl 14.51 |
olete kõikidest muredest üle saanud koos
tee nüüd samamoodi
tean meest, kes otsustas korduvalt hambad ristis jätkata, terve elu on tema lapsed ka täiskasvanutena võtnud elumotoks isa, maksku mis maksab, 'ümber kasvatada', kuigi see on ka täna ja praegu vaid enesepettus
sinu elu on sinu oma, mehe elu on tema oma
seega, tema valik
sina räägi temaga läbi elatusrahade juriidiline pool, kui ei suuda elada reeturiga ja ennast järgmised aastakümned hingeliselt lõhkuda, kramplikku naeratust näol hoides, hambus mantra 'meilonkõikhästimeilonkõikhästimeilonkõikhästi'
tee nüüd samamoodi
tean meest, kes otsustas korduvalt hambad ristis jätkata, terve elu on tema lapsed ka täiskasvanutena võtnud elumotoks isa, maksku mis maksab, 'ümber kasvatada', kuigi see on ka täna ja praegu vaid enesepettus
sinu elu on sinu oma, mehe elu on tema oma
seega, tema valik
sina räägi temaga läbi elatusrahade juriidiline pool, kui ei suuda elada reeturiga ja ennast järgmised aastakümned hingeliselt lõhkuda, kramplikku naeratust näol hoides, hambus mantra 'meilonkõikhästimeilonkõikhästimeilonkõikhästi'
Autorile: 20. august 2015, kl 14.56 |
Pea nüüd hoogu, PALUN! Mees ju ei tea, et Sina tead. Nii, nüüd käitudki nii, nagu ei teaks midagi. KÕIK, mis olete planeerinud, kõik teete ära! Täpselt nii, nagu muidu oleksite kõiki oma asju teinud! Ma ei usu, et mees taganeb kokkulepetest ju lubadustest! Ja kui ta hakkabki keerutama või midagi ära ütlema, siis sina ei tohi tüli üles kiskuda, sest siis tal on hea öelda, et tema ei taha enam sinuga elada, sest te tülitsete. Tülitseda EI TOHI. Oled täiesti rahulik, sest "sa ju ei tea, miks mees muutunud on". Usu, kui käitud väärikalt, on hiljemalt aasta-kahe pärast mehel oma armukesest villand ja ta on jälle 100% sinu päralt. See aeg TULEB üle elada! Aastate pärast naerad ainult mehe kõrvalepõigete üle!
panomees 20. august 2015, kl 15.11 |
Sellepärast mehed petavadki, et naised on nii lollid ja kõik andeks annavad. Teised kaagutavad veel takka, et anna andeks ja pärast naerate ning tuletate koos lõbusalt oma uues ümberkujundatud aias sumedal suveõhtul meelde, mis poosides mees armukest toona SPA's põrutas ja ohkate ning õhkate...
missateed 20. august 2015, kl 15.29 |
Ei noh 20. august 2015, kl 16.49 |
Anonüümne kasutaja 20. august 2015, kl 17.20 |
Mina teadsin ka,et mind petetakse,pannakse k6rvalt kui olen komandeeringus. K6ike eitati,hetkeni,kui tabasin nad praktiliselt teolt. Siis 6eldi ,et ok, l6petame siis k6ik àra. Meil muidugi oli ainult 3a kooselu. Usu, ma tean mida Sa tunned. Mina andeks ei andnud, viskasin ta vàlja, asjad mis veel maha jàid viisin uue proua ukse taha, lisaks valasin ta auto vàrviga yle,mis oli meil ostetud k66gi vàrvimiseks. Kuna aga k66k jài vàrvimata, tuli ju see vàrv mujal àra kasutada, kahju ka kui seisma jààb
njahh 20. august 2015, kl 17.40 |
minu ema andis valida: paki asjad ja mine või lõpetad kõrvalsuhte jama.... Ära lõpetas.
Aga muidugi, mehed ja nende reaktsioonid on erinevad, vbl sinu oma läheb ka, sest praegu on kirg suur ja kujutab ette, et on leidnud elu armastuse.
Mina isiklikult üritaks rahuneda, kõik läbi mõelda ja kui mees koju laekub, siis sundida ta maha istuma ja selgitama, mida ta edasi plaanib, kuidas jääb varaga ja laenudega jne. Aga ikka rahulikult ja läbimõeldult ja ilma pisarate ning skandaalita.
Aga muidugi, mehed ja nende reaktsioonid on erinevad, vbl sinu oma läheb ka, sest praegu on kirg suur ja kujutab ette, et on leidnud elu armastuse.
Mina isiklikult üritaks rahuneda, kõik läbi mõelda ja kui mees koju laekub, siis sundida ta maha istuma ja selgitama, mida ta edasi plaanib, kuidas jääb varaga ja laenudega jne. Aga ikka rahulikult ja läbimõeldult ja ilma pisarate ning skandaalita.
olnudnäinud 20. august 2015, kl 17.59 |
mull 20. august 2015, kl 17.59 |
Kuidas sa siis teada said, et ta sind pettis?
Kui mees tuleb koju, siis küsi rahulikult, kuidas lood on. Kui ütleb, et pettis, siis paki asjad ja mine üksinda kodust ära...näiteks sõbranna juurde. Ütle, et vajad järelemõtlemisaega. Las mees hoolitseb lapse ja kogu majapidamise eest. Siis pole tal aega petmiseks ja sina saad kenasti maha rahuneda.
Las rabeleb ja helistab sulle ja kutsub tagasi, põhiline, et jääksid rahulikuks ja ütled, et pead veidi aega üksi olema.
Selline taktika mõjub meestele hästi kui nad lapsega jätta, muidu kui ta välja viskad, siis oleks nagu tema kannataja ja ta on täiesti vaba uusi lollusi tegema.
Kui mees tuleb koju, siis küsi rahulikult, kuidas lood on. Kui ütleb, et pettis, siis paki asjad ja mine üksinda kodust ära...näiteks sõbranna juurde. Ütle, et vajad järelemõtlemisaega. Las mees hoolitseb lapse ja kogu majapidamise eest. Siis pole tal aega petmiseks ja sina saad kenasti maha rahuneda.
Las rabeleb ja helistab sulle ja kutsub tagasi, põhiline, et jääksid rahulikuks ja ütled, et pead veidi aega üksi olema.
Selline taktika mõjub meestele hästi kui nad lapsega jätta, muidu kui ta välja viskad, siis oleks nagu tema kannataja ja ta on täiesti vaba uusi lollusi tegema.
üks naine 20. august 2015, kl 18.48 |
Mina teen alati ka just nii. Kui mees mingi käki keerab, olen mina see, kes kodust ära läheb. Ei õienda, vaid lähengi ära "rahunema". See on raudne reegel ja kõik peres juba teavad seda kui isa midagi teinud on.
Naudin täiega seda vaba aega ja kui pärast koju tulen, on kõik jälle kenasti...kuni järgmise korrani. Igatahes mulle see sobib ja mõnikord lausa ootan juba mehe poolt midagi, et aga kodust välja saaks.
Naudin täiega seda vaba aega ja kui pärast koju tulen, on kõik jälle kenasti...kuni järgmise korrani. Igatahes mulle see sobib ja mõnikord lausa ootan juba mehe poolt midagi, et aga kodust välja saaks.
ehhjahh 20. august 2015, kl 19.04 |
kullerkupp 20. august 2015, kl 19.26 |
selles olukorras on kaks võimalust. kui suudad vaiki olla, siis mõtle olukord rahulikult läbi, otsustamaks, kas ja mida ette võtta. kui ei suuda vaiki olla, siis tuleb emotsioonid ikkagi välja elada. midagi hullu sellest ei juhtu kui sa just ei hakka meest ja tema asju välja viskama nagu siin mõned soovitavad
no kuulge... 20. august 2015, kl 19.32 |
kes sa oled, ei tahagi teada 20. august 2015, kl 20.29 |
hahahaa, mingi kristlasest mees vanuses 60 oled või?
kolm suurtähtedega sõna su tekstis on:
palun
ei tohi
peab
väga dogmaatiline lähenemine. enamustele see siiski ei sobi.
Autorile: Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pea nüüd hoogu, PALUN! Mees ju ei tea, et Sina tea
> d. Nii, nüüd käitudki nii, nagu ei teaks midagi. K
> ÕIK, mis olete planeerinud, kõik teete ära! Täpsel
> t nii, nagu muidu oleksite kõiki oma asju teinud!
> Ma ei usu, et mees taganeb kokkulepetest ju lubadu
> stest! Ja kui ta hakkabki keerutama või midagi ära
> ütlema, siis sina ei tohi tüli üles kiskuda, sest
> siis tal on hea öelda, et tema ei taha enam sinug
> a elada, sest te tülitsete. Tülitseda EI TOHI. Ole
> d täiesti rahulik, sest "sa ju ei tea, miks mees m
> uutunud on". Usu, kui käitud väärikalt, on hiljema
> lt aasta-kahe pärast mehel oma armukesest villand
> ja ta on jälle 100% sinu päralt. See aeg TULEB üle
> elada! Aastate pärast naerad ainult mehe kõrvalep
> õigete üle!
kolm suurtähtedega sõna su tekstis on:
palun
ei tohi
peab
väga dogmaatiline lähenemine. enamustele see siiski ei sobi.
Autorile: Kirjutas:
> Pea nüüd hoogu, PALUN! Mees ju ei tea, et Sina tea
> d. Nii, nüüd käitudki nii, nagu ei teaks midagi. K
> ÕIK, mis olete planeerinud, kõik teete ära! Täpsel
> t nii, nagu muidu oleksite kõiki oma asju teinud!
> Ma ei usu, et mees taganeb kokkulepetest ju lubadu
> stest! Ja kui ta hakkabki keerutama või midagi ära
> ütlema, siis sina ei tohi tüli üles kiskuda, sest
> siis tal on hea öelda, et tema ei taha enam sinug
> a elada, sest te tülitsete. Tülitseda EI TOHI. Ole
> d täiesti rahulik, sest "sa ju ei tea, miks mees m
> uutunud on". Usu, kui käitud väärikalt, on hiljema
> lt aasta-kahe pärast mehel oma armukesest villand
> ja ta on jälle 100% sinu päralt. See aeg TULEB üle
> elada! Aastate pärast naerad ainult mehe kõrvalep
> õigete üle!
mees 20. august 2015, kl 21.17 |
Agnes 20. august 2015, kl 21.40 |
"Miks ei või inimesed rääkida.."
Mõistlik mõte. Kindlasti rääkige ja kindlasti tasub küsida, et miks ta nii tegi.
Etterutates ja selgeltnägija olemeta võin öelda, et tal oli selleks absoluutselt kindlasti olemas m õ j u v p õ h j u s.
Ja ma usun, et tõuke sellelaadseks käitumiseks andsid sina ise, autor :) Nooo..kindlasti sa olid eemalolev..pöörasid mehele vähe tähelepanu..ning teie vahel oli puudulik lähedus ning sex :)
Ühesõnaga - need lood on üldjuhul ühesugused :)
Mõistlik mõte. Kindlasti rääkige ja kindlasti tasub küsida, et miks ta nii tegi.
Etterutates ja selgeltnägija olemeta võin öelda, et tal oli selleks absoluutselt kindlasti olemas m õ j u v p õ h j u s.
Ja ma usun, et tõuke sellelaadseks käitumiseks andsid sina ise, autor :) Nooo..kindlasti sa olid eemalolev..pöörasid mehele vähe tähelepanu..ning teie vahel oli puudulik lähedus ning sex :)
Ühesõnaga - need lood on üldjuhul ühesugused :)
eid_15048c68ca5629 20. august 2015, kl 23.40 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 19 |
petetud naine Kirjutas:
>
> Olen alati arvanud, et kui abiellud, si
> is üks kord ja eluks ajaks. Ja nüüd, 35 aastaselt,
> saab minust lahutatud lapsega naine.
Saab ainult juhul, kui ise lahutuse algatad, arvan. Mees on ilmselt täiesti rahul, et elate koos edasi, oled hoolas perenaine (soovitavalt ka seltskonda minekuks hea väljanägemisega) ning temal on aeg-ajalt kõrvalsuhteid. Paljud elavad nii. Kas tõesti oled siiani arvanud, et eluaegsetes abieludes on eluaegne vastastikune truudus?! Mina ei tea küll ühtki sellist suhet, võib-olla kogudustest leiaks.
>
> Olen alati arvanud, et kui abiellud, si
> is üks kord ja eluks ajaks. Ja nüüd, 35 aastaselt,
> saab minust lahutatud lapsega naine.
Saab ainult juhul, kui ise lahutuse algatad, arvan. Mees on ilmselt täiesti rahul, et elate koos edasi, oled hoolas perenaine (soovitavalt ka seltskonda minekuks hea väljanägemisega) ning temal on aeg-ajalt kõrvalsuhteid. Paljud elavad nii. Kas tõesti oled siiani arvanud, et eluaegsetes abieludes on eluaegne vastastikune truudus?! Mina ei tea küll ühtki sellist suhet, võib-olla kogudustest leiaks.
vanem daam 21. august 2015, kl 07.41 |
Vaevalt on mehel koju tulles vastused olemas, kui sa ta kohe pihtide vahele haarad.
Mees on teinud teadlikult midagi valesti järelikult mees peab selle heastama. Uskuge mind, olles kodust välja visatud tunnevadki nad ehk alguses end pisut üksikuna...hiljem saavad aga taas vabaduse maitset tunda ja see hakkab neile meeldima.
Tegelikult on selles jutus point...kui mees teeb pattu...peab ta karistuseks panustama perekonda topelt. Ikka selleks, et tal vaba aega poleks. Kui mees ikka teab, et järgmine kord pattu tehes ta naine nädalaks ära läheb (rahulikult, ilma skandaalita) ja kogu koduse majapidamise tema õlule jätab, küllap ta siis ikka natuke mõtleb enne...loodetavasti.
Lahkuminekust ei tasuks ikka paugupealt mõelda, ehk on mees ka veel noor ja kogenematu ja vajab pisut õpiaega.
Mees on teinud teadlikult midagi valesti järelikult mees peab selle heastama. Uskuge mind, olles kodust välja visatud tunnevadki nad ehk alguses end pisut üksikuna...hiljem saavad aga taas vabaduse maitset tunda ja see hakkab neile meeldima.
Tegelikult on selles jutus point...kui mees teeb pattu...peab ta karistuseks panustama perekonda topelt. Ikka selleks, et tal vaba aega poleks. Kui mees ikka teab, et järgmine kord pattu tehes ta naine nädalaks ära läheb (rahulikult, ilma skandaalita) ja kogu koduse majapidamise tema õlule jätab, küllap ta siis ikka natuke mõtleb enne...loodetavasti.
Lahkuminekust ei tasuks ikka paugupealt mõelda, ehk on mees ka veel noor ja kogenematu ja vajab pisut õpiaega.
URR 21. august 2015, kl 13.03 |
vanem daam Kirjutas:
> Vaevalt on mehel koju tulles vastused olemas, kui
> sa ta kohe pihtide vahele haarad.
> Mees on tein
> ud teadlikult midagi valesti järelikult mees peab
> selle heastama. Uskuge mind, olles kodust välja vi
> satud tunnevadki nad ehk alguses end pisut üksikun
> a...hiljem saavad aga taas vabaduse maitset tunda
> ja see hakkab neile meeldima.
Lollakas.
> Tegelikult on sel
> les jutus point...kui mees teeb pattu...peab ta ka
> ristuseks panustama perekonda topelt. Ikka selleks
> , et tal vaba aega poleks.
Topeltlollakas.
Kui mees ikka teab, et
> järgmine kord pattu tehes ta naine nädalaks ära lä
> heb (rahulikult, ilma skandaalita) ja kogu koduse
> majapidamise tema õlule jätab, küllap ta siis ikka
> natuke mõtleb enne...loodetavasti.
Täitsa Lammas.
> Lahkumineku
> st ei tasuks ikka paugupealt mõelda, ehk on mees k
> a veel noor ja kogenematu ja vajab pisut õpiaega.
Arvate et kõik mehed on sussmehed, keda teiesugused saaks ringi mämmutada?
Teemaalgataja, et kuidas ta saab sulle nii teha? Peeglisse oled vaadanud? Oled ikka seesama naine, kellessa ta kunagi armus? Või veered pretensioonika kakukesena ringi, vingudes päevast päeva?
> Vaevalt on mehel koju tulles vastused olemas, kui
> sa ta kohe pihtide vahele haarad.
> Mees on tein
> ud teadlikult midagi valesti järelikult mees peab
> selle heastama. Uskuge mind, olles kodust välja vi
> satud tunnevadki nad ehk alguses end pisut üksikun
> a...hiljem saavad aga taas vabaduse maitset tunda
> ja see hakkab neile meeldima.
Lollakas.
> Tegelikult on sel
> les jutus point...kui mees teeb pattu...peab ta ka
> ristuseks panustama perekonda topelt. Ikka selleks
> , et tal vaba aega poleks.
Topeltlollakas.
Kui mees ikka teab, et
> järgmine kord pattu tehes ta naine nädalaks ära lä
> heb (rahulikult, ilma skandaalita) ja kogu koduse
> majapidamise tema õlule jätab, küllap ta siis ikka
> natuke mõtleb enne...loodetavasti.
Täitsa Lammas.
> Lahkumineku
> st ei tasuks ikka paugupealt mõelda, ehk on mees k
> a veel noor ja kogenematu ja vajab pisut õpiaega.
Arvate et kõik mehed on sussmehed, keda teiesugused saaks ringi mämmutada?
Teemaalgataja, et kuidas ta saab sulle nii teha? Peeglisse oled vaadanud? Oled ikka seesama naine, kellessa ta kunagi armus? Või veered pretensioonika kakukesena ringi, vingudes päevast päeva?
killu 21. august 2015, kl 18.23 |
juta 21. august 2015, kl 20.25 |
killul on õigus jah 21. august 2015, kl 22.34 |
need naised on ise nii rumalad. asi ei ole tõesti selles, et nad vähe püüaks või panustaks. vastupidi, kogu nende aur läheb üksipäini pereellu panustamisse, üksi vastutamisse, üksikemana laste kasvatamisse. tõesti, nagu suur mamma. ja kui mees on paras tolvan siis lähebki käima see mamma ja pojakese mäng. ei ole naist, ei ole meest. mees ei vastuta millegi eest. ma ütlen, selline värk on haige. aga kahjuks naistele üksi koorma kandmise eest medaleid ei anta, loll saab ka kirikus peksa.
vanem daam 23. august 2015, kl 09.06 |
Tublid tüdrukud, viimased kirjutajad.
Mehel peavad olema kohustused kodus, aga mitte nii, et naine teda palub...ole kena, hoia neljapäeval last, ma lahen sõbrannaga kohvikusse. Vaid ikka nii, et need kohustused on kenasti eelnevalt kokku lepitud...esmaspäeval ja reedel toob mees lapsed lasteaiast koju ja teeb õhtul süüa, kolmapäeval teevad nad seda naisega koos ja teistel päevadel teeb seda naine. Kui mees helistab esmaspäeval naisele, et ole kena, too ise täna lapsed, siis naine vastab, et ok, aga sina tood siis minu eest neljapäeval. Jne jne peab jagama kõiki koduseid kohustusi.
Mehel peavad olema kohustused kodus, aga mitte nii, et naine teda palub...ole kena, hoia neljapäeval last, ma lahen sõbrannaga kohvikusse. Vaid ikka nii, et need kohustused on kenasti eelnevalt kokku lepitud...esmaspäeval ja reedel toob mees lapsed lasteaiast koju ja teeb õhtul süüa, kolmapäeval teevad nad seda naisega koos ja teistel päevadel teeb seda naine. Kui mees helistab esmaspäeval naisele, et ole kena, too ise täna lapsed, siis naine vastab, et ok, aga sina tood siis minu eest neljapäeval. Jne jne peab jagama kõiki koduseid kohustusi.
t 23. august 2015, kl 09.13 |
Oleneb, kuidas keegi seda võtab. Minu jaoks näitab selline asi, et mees on valinud teise. Ja see on tema valik. Teine hull asi on see, et mees ei austa, kui valetab otse küsimise peale naisele näkku ja tegelikult tal ikkagi on teine, siis pärast mehel ja sellel teisel koos hea naise üle irvitada, kasvõi sümboolselt, et näe, loll ei tea midagi, meie aga teeme muudkui.
Kolmandaks, mees tahab teist rohkem, sest teise pärast pannakse olemasolev kaalule.
Lõpetuseks, ma ei suudaks ega sooviks enam kunagi sellisele mehele olla hea toimetav perenaine, kes mind pettis või petab, sest isegi see, mida seni olen vaaritanud ja toimetanud kodus, tunduks takkajärgi aja ja elu raiskamisena sellise mehe peale. Et mis mõttega mina peaksin veel suutma teha näiteks magustoitu, pirukat ja suppi kodus, kui mees on selline. Ma ei teeks enam ühtegi kodutööd. miks? kui lõbu on teistega. ja mina olen vaid kodumasin, kellele valatatakse otse näkku.
Kolmandaks, mees tahab teist rohkem, sest teise pärast pannakse olemasolev kaalule.
Lõpetuseks, ma ei suudaks ega sooviks enam kunagi sellisele mehele olla hea toimetav perenaine, kes mind pettis või petab, sest isegi see, mida seni olen vaaritanud ja toimetanud kodus, tunduks takkajärgi aja ja elu raiskamisena sellise mehe peale. Et mis mõttega mina peaksin veel suutma teha näiteks magustoitu, pirukat ja suppi kodus, kui mees on selline. Ma ei teeks enam ühtegi kodutööd. miks? kui lõbu on teistega. ja mina olen vaid kodumasin, kellele valatatakse otse näkku.
Lisa postitus