loen neid komme ja ütleksin sõnakese omaltki poolt.
kui täiesti aus olla, siis ongi need vaid erinevate inimeste arvamused ja tõtt on neis kõigis.
mitte midagi pole kuskil valesti. isegi neis kommides mitte, mida siin väga kõvasti hukka mõistetakse.
ainus kommija ja see on "kahekümpine" on ilmselt noorusest liiga isekas veel. kuigi jah, ka temal on õigus, sest ajastu määrab inimese olemuse, määrab prioriteedid, suhtumised, käitumisnormid, moraali ja eetika. nii on.
"Autorile:" kommid on siirad ja tõsiselt LAST arvestavad, ja arvestavad lapsega nimelt läbi armastuse just, mitte ei kalkuleeri külmalt.
siin on veel kommijaid, kes ütlevad vägagi õigesti, kuigi otse ja ausalt. aga ausus miskipärast ei meeldi, meeldib rohkem takka kiitmine, silma ees hea näo tegemine....aga see, mida päriselt mõeldakse seejuures, see nagu ei huvitagi.
mina nt olen armastuse usku ja pean ausust, moraali ja eetikat ülimaiks omadusteks.
mulle ei sobiks iial kärgpered, naise kuskilt muretsetud laps ja selle kellelegi teisele pähe määrimine. kahjuks kasutavad naised seda liiga palju ja miinustavad oma sellise tegevusega kõiki naisi üldiselt. loomulikult mõistavad siis "määritud" SÜÜTUD naised taolise tegevuse hukka ja on kurjad nende "määrijate" peale. loogiline ka.
see on sama, kui öelda, et kõik varastavad. no ei varasta kõik.
see on sama, kui öelda, et kõik mehed panevad kõrvalt. vaat ikka ei pane küll KÕIK kõrvalt.
mida tervem, tugevam ja armastavam on PEREKOND, seda parem on ühiskond, seda tugevam on riik. perekond on nagu rakk ja rakkude kogum moodustab tervikorganismi, seega riigi, ühiskonna ja lõpuks kogu maapealse inimkogukonna toimimise.
kui rakud, st perekonnad, on haiged, toimivad vildakalt või lagunevad hoopis, siis kogu organism on haige.
haigest rakust võib alata vähk, mis hävitab lõpuks kogu organismi, mis viib surmani, hukuni.
inimene on ometigi osake loodusest ja loodusel on OMAD, inimeste tahtest olenematud, seadused. väga terved ja ajale vastu pidavad seadused, mis tiksuvad väga loogilises rütmis ja on kestnud nii ajast aega.
miks inimene mässab looduse, seega iseenda vastu, selle üle tasuks mõtiskleda.
hoidke armastust, sest ainus tõelisus ongi vaid armastus. kõik muu pole mitte midagi, on lihtsalt kujutelm, on illusioon.