Perekond
meikivad 10-12 aastased
Bella 13. november 2001, kl 11.51 |
Noh, selle pika diskussiooni peale oskan vaid öelda seda, et ega tarkus pole tõesti oma teha ja loll saab ka kirikus peksa. Head päeva teile kõigile, ja probleemitsege edasi. Ega elutarkust vist ei saagi õpetada ja selleks, et kellegi nõu kuulda võtta, peab enne ka natuke tarkust all olema. Sorry. Katsuge oma teismelistega ise hakkama saada, mina katsun omadega. Maailma tarkus pidi jääv suurus olema, kuid inimkond näikse kasvavat....
marimutt 14. november 2001, kl 22.42 |
kas 15-16 aastaselt on hilja meikima hakata?? einoh, tunnen end oma 25 aastaga täiesti lubjakana, sest just 15 aastaselt hakkasin huulepulka proovima. võibolla oli hilise alguse põhjus ka see, et nõukogude aja lõpul polnud poeletid normaalsest kosmeetikast just lookas, aga ikkagi. Bella küll ütles irooniliselt, et eestlane on nii kole, et kohe peab end värvima, aga minuarust mitte-meikimist saab endale lubada tõesti ainult vägaväga ilus naine, enamustel on ikka vaja natuke jumet juurde anda, eriti just talvisel ajal. muidugi mitte kõik poes saadaolev korraga peale määrida, aga ikkagi.
mis puutub 12 aastastesse, siis nende suurest soovist end meikida võib ju aru saada, aga (vabandage mu sallimatust!) kaubamajades ajab ikka närvi küll, kui iga kosmeetikafirma leti ees kari tibukesi sebib ja endale kõike näkku määrib! see paistab mingi väga popp vaba aja veetmise viis olevat! kui siin emmede kommentaare vaadata, siis tundub, et kuna piisavalt taskuraha ei anta, käiaksegi end poes meikimas või mis?
mis puutub 12 aastastesse, siis nende suurest soovist end meikida võib ju aru saada, aga (vabandage mu sallimatust!) kaubamajades ajab ikka närvi küll, kui iga kosmeetikafirma leti ees kari tibukesi sebib ja endale kõike näkku määrib! see paistab mingi väga popp vaba aja veetmise viis olevat! kui siin emmede kommentaare vaadata, siis tundub, et kuna piisavalt taskuraha ei anta, käiaksegi end poes meikimas või mis?
Lisa postitus