Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Sapine BELLA

Bella 14. november 2001, kl 15.45
Puh, muidugi on mul olnud muresid. Aga abi olen saanud ikka abikaasalt ja sõpradelt. Mitte jutuka kanakarjalt. Aga mured kah tiba teistsugused olnud, teie omadega sarnaseid ei ole kahjuks kogenud.

naine 14. november 2001, kl 15.45
Kallid Delfilased, palun blokeerige Bella arvuti ID number ära! Ma ei tahaks sümpaatsete ja arukate inimeste arvamustest ilma jääda seetõttu, et see rahuldamata nähvits siin põrkab.

Marii 14. november 2001, kl 15.48
tegelikult ei saa ma asjale selle koha pealt pihta, et kui sul nii tore elu on, mix siis sulle veel siinne niiöelda virtuaalelu? ilmselt kuskilt sul ikkagi jääb midagi puudu, et tahad siin käia, end välja elada ja teistele hinge sittuda, kuna kui sul kodus midagi pahasti on, ei julge sa oma kodus suudki lahti teha ja mehele öelda, mis sind häirib, kuna kardad, et muutud virisevaks mutikeseks??
sa paistad nii küüniline olevat, et huvitav, milliste kasvatusmeetoditega sa oma poegi kasvatad? mind ei paneks üldse imestama, kui nendest sirguksid mehed, kes lihtsalt naisi ära kasutavad, sest nad ei ole kunagi tundnud ilmselt tôelist armastust ja lähedust.

Minna 14. november 2001, kl 15.50
BELLALE:)
Näed, mured on olnud, tunnistad, kindlasti on ka olnud mured, mille puhul sa lihtsalt tunned, et söbrad ja abikaasa oleks seekord viimased isikud, kellega rääkida, sa lihtsalt vajaksid väljastpoolselt isikult natuke abi, kuna sinu headel nöustajatel sellised kogemused puuduvad:)?Siis ei suuda nad ju sind ka aidata!Pealegi, see ei ole teps mitte jututuba, vaid foorum, aga miks sa käid siin siis?Saan aru, et vahest veab viltu ja tahaks kihvatada, söimata teisi kanakarjaks...jne....aga oled sa möelnud, et teispool, samuti ekraanide taga istuvad INIMESED!?

Merit 14. november 2001, kl 15.50
Bella, selles aborditeemas Sa hõiskasid, et oled oma poegadele küll perfektselt selgeks teinud ja pähe tagunud, et vahekord kogenematu tütarlapsega tähendab vastutust. Ja nüüd siin selgub, et oled ALLES 12 aastat abielus olnud, millest järeldan (eelkõige Sinu-suguse põhimõttekindla inimese tõttu), et Su pojad ei saa vanemad olla kui 12-aastased. Tule maa peale ometi, Bella! Su pojad pole veel õigupoolest sellesse ikka jõudnudki, kus nad tüdrukute vastu mingit erilist huvi tunneksid! Kuidas Sa saad väita, et Sinu pojad teavad, milline vastutus neil lasub, kui mõne tüdrukuga vahekorda astuvad???

naine 14. november 2001, kl 15.50
LOL - laughing out loud. LOL

n25 14. november 2001, kl 15.50
Bella: Mina igatahes ei taha sinu teemat üldse kommenteeridagi. No keskmiselt aruka naisterahva mõõtu ei anna sa kohe kindlasti. Ja kui sa pidevalt rõhutad, et kodus kõik ok ja mees ok ja lapsed ok ja sinu mõtted ok, siis ................ las nad olla. Tore, et sul kõik hästi läheb. Minul läheb ka, aga ma ei pasunda seda kõigile, vaid tunnen rõõmu ja püüan aidata neid, kes on mingil põhjusel segaduses.

Minna 14. november 2001, kl 15.51
BELLALE:)Viimane meeleavaldus oli nyyd töesti väga suurtes VOODIVAJADUSTES mehe poolt, vöi väga väikese enesehinnanguga naise?

Bella 14. november 2001, kl 15.58
Kuulge, nii lolli kanakarja pole ma veel näinud, kui siin koos käib. Polegi ime, et te ¨¨uhtegi muret ise lahendada ei suuda vaid FOORUMIsse jooksete. Mis puutub minu poegade vanusesse, siis üks neist on mu abikaasa poeg 16 aastat vana , teine on minu oma ja 12. Kuid teadmisi tulebki anda varem - kui hiljaks jääd on häda käes. Nagu näha ka siit rubriigist.

n25 14. november 2001, kl 15.59
Hea, et suutsime sulle niiiiiiiiiiiiii suurt rõõmu pakkuda, et kordki elus lolli kanakarja leidsid.
Edu - tarkpea!

abcd 14. november 2001, kl 16.00
LOL, mulle jäi siiani mulje, et bella on ca 60 aastane vanainimesehaisuga küünik, aga nüüd olen veel rohkem arusaamatuses. Kuidas saab suhteliselt noor inimene nii uskumatult lame olla?

Maria 14. november 2001, kl 16.00
Issand, mis sõda siin käib! Bellal pole üldse lollid kommentaarid, lugesin esimesi. Viimased on juba sõdimine. Aga Bella, jäta oma küüniline tarkus endale. Naistel on oma tuti-pluti keel, milles nad suhelda eelistavad ja kui sa seda ei valda, oled out. Isegi kui sisu õige on.

Minna 14. november 2001, kl 16.01
Bellale
Kysimus jälle sulle:)Kas rahulolu ja lahendus oma muredele peitub sinu puhul genitaalide näppimises, nagu siin meilegi soovitad:)?Muide, vöi myrki vötta, et sa oled naisena esinev meeskirjutaja:)Vöid olla abielus töesti 12 aastat sul vöib olla naine ja ka pojad, aga tahad lihtsalt "kehastudes naiseks", olles mees, valada välja viha kogu naissoo peale:)?

Merit 14. november 2001, kl 16.08
Bella, ei vaidle vastu, et teadmisi tulebki jagada varem, sest kui hiljaks jääda, on jama kui palju, aga ometi saab rääkida oma suurepärastest kasvatusmeetoditest alles siis, kui sellest juba põhjust rääkida on.

Ja veel üks asi. Kirjutasid: "Enamus teist omab mitut purunenut suhet selja taga, mõni jändab joodikuga, teine muidu mugava mehega, kolmas hädas, et mehel komandeeringurõõmuke..." Aru ma ei saa, kui Sinul on nii ideaalne ja tore ja rikas ja vapustav mees, miks siis Sinu mees pole saanud nii elatud, et purunenud suhteid seljataga pole ja ühest niisugusest purunenud suhtest koguni lapski kaasavaraks on?

Minna 14. november 2001, kl 16.14
Yldiselt sain internetiinimestest nyyd tänu Bellale selge soti!Foorumites on kibestunud kodukanad, jutukates lootusetud vanapoisid/tydrukud, kommentaare mujal netis kirjutavad mitte just esimestest, ehk kodukanadest paremad isikud:)Aga ei saanud aru, kuidas Bellake ise netti saatus, ning kas tema liik kuulub siis "juhukulgejate alla", et a´la eksisisn korraks netti ja mötlesin nöu anda?Nyyd tuleb kerglaselt heidetud vabandus, et klöpsasin töö ajal delfi lahti ja tahtsin näha, mis inimesed ka netis liiguvad(vahepeale tuleb kergalne hahaa...).....leidsin, et kanakari:)?Kas nii, Bellake:)?

ema 14. november 2001, kl 16.30
Pole jah lollid. Lihtsalt ebaharilikult üldistavad ja ründavad... ja enesesisenduslikud. Niivõrd, et tekib kahtlus, MIDA püütakse kompenseerida. Küpse inimese enesekehtestamine ei eelda ebaväärikust, vastupidi pigem.

Mõks 14. november 2001, kl 16.42
Huvitav, kuidas Bellale kõrvaltvaatajana inimsugu tundub...? Palun ära ometi vastama hakka, mõtlesin lihtsalt valjuhäälselt!!!

Bella 14. november 2001, kl 16.46
To Merit: Mu mehel ei ole purunenud suhet selja taga. Ma abiellusin lesega. Ja püüdnud teha kõik, et kasvatada tema pojast võimalikult tark ja hästi toime tulev inimene.

Minna 14. november 2001, kl 16.49
Bellale
Oma önneliku kooselu oled seega rajanud väga örnale pöhjale(mötlen kasupoega, kes on jumal tänatud sind omaks vötnud).Omajagu oled elus saanud töesti vist raskustegagi silmitsi seista, aga ikkagi oled väga kyyniline?

Ka ema 14. november 2001, kl 16.59
Bella võib väita mida ta oma poegadele on õpetanud, aga mina arvan, et nii kurjal ja ropu suuga naisel ei saa olla hästi kasvatatud ja vikse lapsi. Ja iga ema arvab, et tema lapsed on viimase peal head (eriti poegade emad, neil on kohe ahviarmastus oma poegade vastu), aga pojad ei tule tavaliselt ütlema, kui raseda tüdruku maha jätavad või kedagi vägistavad.

yx_naine 14. november 2001, kl 17.01
No mis siin toimub
mingi ennasttäis, ülbe ja ebaviisaka Bella peale raisatakse niipalju auru

kuidas see oligi

ei saa sanit sundida kui sant ei taha kõndid

Bellat me ümber ei veena
ega ta teistest ikka paremini arvama ei hakka - pritsib ja vahutab siin edasi

karta on et tegemist on haiglase psüühikaga võimalik et ka kahestunud isiksusega

mõned mõtted võibad ju isegi olla mõistetavad kui andke andes väljendusviis näitab selgesl selle inimese harimatus

üks endast lugupidav naisterahvas niimoodi ennast ei väljenda
...näpi vittu... läheb kergemaks - omad kogemused või?

muide kanadel sellist asja pole...

Bella 14. november 2001, kl 17.01
Tavaliselt jah ei tule. AGa kust sa, kah ema võtad, et minul on TAVALINE pere?

CRISSU 14. november 2001, kl 17.03
Sina oled meil muidugi üleprahi ja ebatavalise pere musternäide

kas oma laste kuuldes ka kasutad sellist kõnepruuki nagu siin ?

Bella 14. november 2001, kl 17.07
CRISSU - mis sa ise arvad, kas kasutan? AGa ühtegi teisugust oma poegadele küll ei taha. Te naised arvategi, et mees on midagi rahakoti ja vibraatori vahepealset, millele saab templi peale lüüa ja kui enam ei sobi uuema mudeli vastu vahetada. Ja lisafunktsionaalsusena peab teie näägutamist kah veel kuulama.

Minna 14. november 2001, kl 17.09
Bellale
Ooot...ott....justnimelt seesama rahakoti ja vibraatori vahepealne kajastub sinu kommentarides ju köige enam:)?Muidugi unustasin mainida veel ERILISETE OMADUSTEGA superpere väljendi:)

yx_naine 14. november 2001, kl 17.20
Hei teie Bella tuunnistas end ka äsja kanakarja liikmeks

Re: sünnitusjärgne keha
Autor: Bella
Aeg: 11-14-01 17:05

Heh, ega igaüks ei saagi sale olla ja saledaks jääda, punnita palju tahad. Ja ega igaüks ei saa ka mehe pilke nautida. Kas meheke pole lödiseva peki ja punnis punuga enam rahul? Tore on, eks hakka võimlema ja mine kaalujälgijatesse! Tere tulemast kanakarja.

psühhiaater 14. november 2001, kl 19.40
Ja mida Sina Bella, kellel väidetavasti kõik olemas, siis siin teed? Helista, pane aeg kirja - räägime Su probleemidest.

psühhiaater 14. november 2001, kl 20.55
Mõtlesin natuke ja tuli meelde, et olen Bella sarnase inimesega kunagi kohtunud. Üritan anda siin lühidalt Bella koondportree.
Tegemist on väliselt kena pakendiga, mille sisu väärtus praktiliselt olematu. Tänu kenale kehale õnnestus teha hea diil rahaka meesterahvaga. Kooselu on neil puht majanduslik kokkulepe. Kuna Bella ainukeseks tööriietuseks on öösärk ja lisaks hoiab ta ka kodust elamist korras, siis pole mehel vajadust muudatusteks koduses elus. Pealegi võivad mõlemad omada vastastikusel kokkuleppel abieluväliseid seksuaalsuhteid. Bella on olnud ilmselt põhilise aja koduperenaine ja ise pole elus midagi saavutanud, mees aga küll. Sellest nüüd ka tekkinud kompleksid ja vajadus iseenese väärtuse endale tõestamiseks. Kuna ta on ise pikka aega "kodukana" olnud ning on puudunud igasugune vajadus ja võimalus arenemiseks, siis arvab ta olevat piisava, kui lihtsalt ta ise peab iseennast teistest paremaks. Temaga on mõttetu vaielda, kuna ilmselt elab ta koos mõjuka inimesega ja see on tõstnud tema ego meeletusse kõrgusse. Ta usub ise täiesti siiralt, et ongi kõigist kõige parem, targem, jne.
Miks ronis ta netti - ilmselt tunnetab ohumärke: vanus tuleb, ainult tänu kehale enam varsti läbi ei löö; kaugemale magamistoast pole ta elus kusagile jõudnud; mis saab siis kui mees noore tibi ikkagi majja toob ja tema välja tõstab - tuleb veel töölegi minna; jne.

rohkem ei viitsi.
täiesti mõttetu tegevus temaga vestlusesse laskuda, sest ta keerab selle niikuinii teie süüdistamiseks ja mõttetuks vaidluseks. säästke end temast.

marimutt 14. november 2001, kl 22.06
Bella, äge mutt oled!! Tõeliselt rõõm näha siin ka naist, kes saab hakkama ilma nunnu-nännutamisetega ja mõtetu filosofeerimiseta, nagu enamus naisi siin, kelle maailmapilt on mingi imelik segu "Anne" psühholooginurgast ja sõbrannade elulugudest. Bella kommentaarid teevad selle nurga siin hulka lõbusamaks ja on minu arust täiesti asjalikud. kes rääkis solgi loopimisest- said nagu ise pihta või??

crissu 14. november 2001, kl 23.54
marimutt
kuule mid lappa ikka hoolega siin foorumi teemade all ringi ja vaata mida Bella suust välja ajab - oled ikk tõesti päri kõigega

või siis viisiga kuidas ta oma mõtted ja arvamused lagedale toob

kui see sulle meeldibki siis vajad sinagi veidi abi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!