kogemusi pole , õnneks , ptui , ptui , ptui (üle vasaku õla)
aga avaldan arvamust , mida mina teeks
Ise vist andestada ei suudaks ja just see ongi , et isegi kui lepiks , tuleks see ju alati melde , kui see isik sulle otsa vaatab.eriti kui siiralt truudust vannub.see ongi kõige hullem.Tabasin kord isanaise isat petmas , otse teolt.Ega mulle algul see päris kohale ei jõudnudki.loomulikult olin ma pahane ja see asi tuli välja ka muidugi.selle loo kohta võib tõsiselt õelda , et pikk jutt , @!#$ jutt.asjaga tahan sinna jõuda , et kuid hiljem , küsis isanaine minult : et ega ma enam vihane tema peale pole :0 ma too kord vastasin , et ise teate kuidas asju klaarite.kui kõik ok , mis seal minul ikka enam õelda on ! Aga kui aus olla , siis iga kord kui seda naist näen , tuleb mulle meelde kuidas ta seal magamistoas....Ja tegelt teeb hinges haiget , mis siis et mind pole petetud .
Arvan , et kui endaga sama asi juhtuks , oleks see asi 1000 x hullem.ja arvan , et kui endaga sama asi juhtuks , siis oleneb kõik situatsioonist , ehk isegi prooviks siis mitte lahku minna.kuid ma arvan , et mina poleks võimeline seda unustama.Asi puhtalt usalduses ju.Minu arvamus on selline , et kui oled valinud omale kaaslase , siis oled talle truu.hirmsasti ringi tõmmata tahad , ela vaba elu ja tee siis mis tahad.
Minu suur lugupidamine nendele naistele kes suudavad andestada
Aeg parandab küll kõik haavad , aga aeg-ajalt raputab haavadele ka soola peale :(