Räägin oma loo:
Minu elukaaslane pettis mind, magas teise naisega teises toas, kui mina all magasin. Teada sain alles nädalaid hiljem, ja kahjuks ka mitte temalt endalt, vaid siis kui tema joomapeal oli ja kiitles sellega. Mis siis ikka. Võtsin oma asjad, helistasin sõbrale, küsisin, kas paar jooki võtame, ta oli nõus, läksin sinna. Ja muidugi oli platsis üks tüüp, kes mulle oli korduvalt tähelepanu pööranud ja külge löönud. Siis sai sellest ka minu elukaaslane teada, et see mees seal on ja hakkas muretsema, et mis TEMA NAISEGA SEAL KÜLL NÜÜD TEHAKSE, muidugi minul oli eelnevalt nägu täis sõimatud, kui mina hakkasin aru pärima, mis selle teise naisega siis täpselt oli. Siis polnud ma mitte üldse tema naine, vaid lihtsalt LITS.
Ja mis te arvate, mis see mees siis tegi? ....
NO LOOMULIKULT PETTIS MIND UUESTI. Seksini asi seekord ei läinud, kuid suudlused ja hellitused käisid ikka asja juurde, ning tema seekordne väljavalitu oli rase naine.. Selle sama tüübi naine, kes mulle külge lõi. Väga keeruline lugu, loodan, et saate aru.
Ega ka mina ei hakanud truuks jääma ja ikka väiksed musid tulid ära ja kaisus magamine.
Kokku saime selle tüübiga ikka peale seda ja arutasime asju ja veetsime aega, ei midagi rohkemat. Otsuse lagnetasime koos ja mõtlesime, kuidas kõigile parem on.
Nii aga nüüd lool on veel üllatav lõpp, ME OLEME PRAEGU SELLE SAMA MEHEGA KOOS, KES MIND PETTIS. Ei oskagi seda kommenteerida mitte kuidagi, lihtsalt suutsime halva andestada ja unustada ja elada edasi ilusat elu KOOS :)
Armastus on armastus. Koos oldud juba 4 aastat.