Kes siin protestib selle vastu, et mõni meeshing siin sõna võtab?
Mida rohkem mehed naiste maailmas ringi vaatavad, seda parem ju. Las õpivad naiste maailma tundma. Ehk jäävad mõned probleemid olemata.
Ma ei mõista naisi, kes vigisevad, et mees ei mõista ja mees ei räägi ja tea, mis veel, aga kui siis mees julgeb huvi tunda naiste foorumite vastu ja huvitub naiste maailmast, siis kohe - kõtt, kao siit minema, kas tööd pole teha vä??!!
Kui oleksin mees, siis selliste naiste poole ei vaataks ka ja pole siis ime, kui kunagi sihuke oma provotseerimisega mehel vindi üle keerab ja mõne lataka kirja saab. Sihukese, hingelt matsiga, ei saagi teisiti rääkida, sest ta ei mõistagi teist keelt. Kahjuks on see nii ja nüüd hakake mind retsima, et julgen naiste vastu sõna võtta. Julgen, sest olen ikka väga salakavalat käitumist näinud. Olen enamuse oma elust töötanud koos naistega, nüüd viimasel ajal pisut aega koos meestega - ja vahe on mõõtmatu.
On ikka kaks täiesti eri leeri, eri maailma. Vahel teeb lausa nukraks, et ei mõisteta, kuidas mõttetult raisatakse oma elu ja energiat, selle asemel, et leida kooseksisteerimiseks parim tee.
Aga, kus sa saad siis, vaja ajada ikka oma EGO-st tulenevalt taga õigusi ja järgi ei saa anda ka, see ju siis alandatus...