Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
mehel arved arestitud
 
uus naine 29. mai 2014, kl 19.41
Olen pisut üle aasta olnud suhtes mehega, kellel on eelmisest suhtest 2 last. Elame koos. Meil on vastastikku täielik teineteise mõistmine ja igas mõttes ideaalne klapp, mida varem pole ühegi teise mehega kogenud.
Nüüd probleemi juurde. Sain just teada, et mehel on arved arestitud elatisevõlgnevuste tõttu. Minul polnud nendest võlgnevustest aimugi seni. Plaanisime mehega ühist perekonda, lapsi. Kuid nüüd olen nagu puuga pähe saanud- mis edasi? Võlgnevus siis ongi tekkinud selle aasta jooksul, mis meie koos oleme elanud.
Kas tõesti jätta see mees maha, kuigi muus osas on ta minu jaoks nn perfect match? Aitab kodus, koristab, kokkab, hoiab mind väga, pöörab igati tähelepanu jne. Mees ise põhjendab võlgnevust väga napisõnaliselt- et küll maksab kõik ära ning kellelegi võlgu ei jää. Kuid aastapikkune võlgnevus on minu jaoks siiski suur ohumärk! See ei kogune ju üleöö ühest maksmata jätmisest...
Palun, kogenumad, andke nõu, mis teie teeksite minu asemel?
 
ehh 29. mai 2014, kl 20.04
uuri ta käest, kuidas see sai tekkida. ehk on sissetulekud on väiksed ja ei olnud võimalik maksta, sest sinuga olemine võttis suurema osa rahast? see on küll suur ohumärk, lapsi küll ei planeeriks sellise mehega :( tunnen kaasa

kas sul endal lapsi juba on?
 
ei 29. mai 2014, kl 20.06
Anna nõu aga ise pooldan arvete korrashoidu.aga lase tal ausalt vastata ,miks ta ei maksa .
 
uus naine 29. mai 2014, kl 20.07
ehhile- minul endal lapsi ei ole
 
njaah 29. mai 2014, kl 20.08
väärtusetu mees, peret küll sellisega ei julgeks planeerida. ei saagi su jutust aru, kuidas on võimalik aasta koos elada ja nn. täiuslik klapp saavutada, kui te pole rääkinud isegi alimentidest? teadsid ju, et tal lapsed on? kas ta tegeleb nendega? ei? on ta neile ostnud midagi? ei? ja sa teadsid ja ei imestanud? irw, siis on sulle ikka paras küll, on ennegi nähtud, et mehed teevad järgmisele naisele samamoodi kui eelmisele. ära arva, et oled eriline, see naine oli ka algul eriline, sai aga lapsed ja tuli argipäev, see mees laseb sama moodi jalga ka järgmise juurest, palju õnne sulle. kanna nüüd oma risti, kiidad ka veel sellist meest :D
 
uus naine 29. mai 2014, kl 20.24
Lastega tegeleb, ostnud neile midagi minu teada pole. Pisem on alles alla aastane ja temaga ta väga kokku ei puutu, aga suurema lapsega mänguväljakutel käib aeg-ajalt. Rääkinud elatisest oleme, teadsin, et mingi võlg tal exnaise ees on- aga et ligi aasta võlas, sellest sain alles nüüd teada, kui täituri kirjad ja arvete arestid tulid.
Miks ei maksnud? Ta ei oskagi põhjendada mõistlikult. Ütleb, et on oma veast aru saanud ja ikka plaanib maksta. Oehh ma lihtsalt ei tea...
 
jz 29. mai 2014, kl 20.30
põhimõtteliselt peaksite ikka maha istuma jah ja arutama selle olukorra läbi. sisuiselt on ju nii, et see raha, mida mees terve aasta ei maksnud, sisenes teie pere eelarvesse sujuvalt. tahan öelda, et kui mees oleks elatist maksnud, oleks tema poolt rahavoog teie ühisele elule olnud väiksem. seetõttu on ühine arutelu vajalik, ja kuidas edasi minna, teie mõlema otsustada. ja kui mehe arve arestitud on, siis saan aru, et elab röömsalt sinu kukil? :) see on muidugi üsna hea variant mehe jaoks.
ja mis nõu anda? ära endale siis kotti ka lase mesikeele poolt pähe tõmmata.
 
ehh 29. mai 2014, kl 20.34
ta jättis rasedat naist maha? lugu veel keerulisem.
ei, ei, ei, kahjuks ei :( ma kaotaks usalduse sellise mehe vastu. tal ei ole ju hoolitsuse tungi, noh kes jätab maha oma rasedat naist? Kui naine muidugi ei saanud hakkama miski hirmsa teoga :(
 
.......... 29. mai 2014, kl 20.35
Oled pisut üle aasta olnud suhtes mehega, kellel on alla aastane laps?! Ühesõnaga lõid mehe rasedalt naiselt üle?
Mnjah. Ega saatus ei jäta karistamata. Ilmselt hädad alles algavad.
 
kuidas palun? 29. mai 2014, kl 20.38
et üle aasta koos ja laps alla aastane? see räägib ikka palju nii mehest kui sinust. see polnud tal mingi juhusuhe, ikkagi ju teine laps sama naisega, aga lasi raseda kaasa kõrvalt jalga ja kohe oli uus olemas, mnjaa, ilmselt oli kõrvalsuhteid ennegi. selline on ikka tõesti väärt mees, irw. loll naine oled, väga loll, peadki saama karistada. küll saad ka, usu mind.

ise ei kujutaks ette elada koos mehega, kes on lasknud oma asjad nii kaugele, et arved on lausa arestitud. jube, peab ikka endast vähe arvama üks naine, kes sellega nõus on, häbiväärne lausa. ilmselt selline naine endale paremat meest ei saaks, tuleb selle rämpsuga leppida. ja ära tule ütlema, et mees, kes jätab oma lapsed nälga, pole rõve rämps. on küll.
 
uus naine 29. mai 2014, kl 20.46
Jah...ta naine oli 3. kuud rase, kui meil mehega suhe tekkis. Mees väitis, et naisega olid nagunii lahku minemas ning suhe katkine.
 
aaaa 29. mai 2014, kl 21.19
ja sina loll, uskusid? nii nad väidavad kõik, arvad, et keegi räägib, et tegelikult kõik normaalne ja uus laps tulemas, koosplaneerisime? eriti selline värdmees, nagu sinu kaaslane on? fui, oksele ajab selline mees. ja sa ise ka, teadsid, et laps on tulemas ja pole kunagi näinud, et ta lapsega tegeleks? mis naine sa oled? palun ära kunagi paljune, sa ei sobi emaks.
 
õde 29. mai 2014, kl 22.34
Õudne mõelda, mida eelmine naine tunda võis, kui ta lapsega ja 3. kuud rasedana maha jäeti, mees pole kopikatki raatsinud elatisraha kah maksta.

Et olgu ükskõik milline moraalne värdjas, aga peaasi et mees ikka majas on?
 
õudne, sa oled jube südametu uus naine 29. mai 2014, kl 22.37
kuidas nimetada naist, kes käitub nii alatult ja ebainimlikult nagu sina, uus naine? Koletis ja südametu, kes röövib lastel isa ja lõhub perekonna.
Sa tead, et mehel on kodus laps ja naine, kes on teise lapse ootel ning rahumeeli lased selle mehega ringi ning pead temaga tuleviku plaane, selle peale küsiks sinu käest: kas sul üldse mingigi südametunnistus on olemas?
Miks sa ei saatnud seda meest koju oma perekonna juurde, miks sa ei selgitanud kohe mehele, et nii alatult ja inetult ei tohi oma lapse ja naisega käituda, mis sa lõhkusid selle mehe perekonna? Kui sa oleksid sellele mehele ära öelnud ehk oleks ta praegu oma laste juures?
Sul on palju mille üle mõtiskleda, sinu süü tõttu on lapsed puudust tundnud ning oled laste ema väga halba ja raskesse olukorda pannud, oled sa ise üldse õnne väärt?
 
ärge erutuge 29. mai 2014, kl 22.42
 
ma 29. mai 2014, kl 22.49
arvan, et liba või mitte, kuid teema on oluline.
 
to ärge erutuge 29. mai 2014, kl 22.51
oh oleks vaid liba, kuid tõde on see, et selliseid asju on päriselus liigagi palju. ja need naised-mehed on süüdmatud, nad nagu ei tajuks, et nad midagi valesti teevad. õudne seltkond.
 
mmm 29. mai 2014, kl 23.21
Väga kahtlane mees tundub olevat. Hiilib kohustustest kõrvale ja kui endine naine rase oli ning sellest tulenevalt tujumuutused, siis kohe lahkuminek.

Praegu teil jah klapib, aga rasedaks jääd ja tekivad suured tujumuutused sul, siis lippab jälle minema.
 
hm 29. mai 2014, kl 23.56
mõttetu töll mitte mees, ausalt - juba see raseda naise maha jätab uue liha pärast, nüüd ei maksa ka elatist.
 
vallatud kurvid 30. mai 2014, kl 00.50
Arvan ka, et liba. Ilmselt tuletatud allpool olevast naise pihtimuse teemast.
Samas, liba vöi mitte, aga teema ise on kriitiline. Neid "isasid" kes oma eelmistele lastele sentigi ei maksa, aga uue naisega sùùdimatult veel 2-3 last juurde muretsevad, on kaehetsusväärselt palju.
Minu eks tegi midagi sarnast. Meie laps hakkas elatusrahasid saama alles pärast kohtuskäiku. Lapsega tegeleda ei soovinud. Samas uue naiseg saadud lapsed on hoitud, armastatud. Nende lasteaia ja kooliga seotud ùritustel on isa ALATI kohal ja silmanurgast liigutuspisarat pùhkimas. Meie lapse lasteaiapidudele polnud tal kordagi aega tulla. Sai kutsutud ja palutud.
Miks aga perest lahku kolinud meestel selline kiiks tekib, vat seda sooviks kùll teada. Kusjuures enne oli normaalne mees, hea isa ja hoolis lapsest.
 
uus naine 30. mai 2014, kl 08.42
kahjuks ei ole liba :(
 
viimasele 30. mai 2014, kl 11.52
kahju tõesti:(
 
huvitav 30. mai 2014, kl 13.17
Pisem on alles alla aastane?? Kellega see naine selle lapse sai, on see üldse selle mehe laps? Kui teie olete aasta koos ja see on laps on ka aastane, siis ju matemaatika ei klapi?
 
sama teema 30. mai 2014, kl 13.36
see on ju sama teema, mis seegi

mõtisklus eksmehe uuest suhtest
 
no siis küll 30. mai 2014, kl 15.50
uus naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kahjuks ei ole liba :(


siis pane nöör kaela, sa pole enamat väärt. kohe päriselt. alatu li.bu oled.
 
Elu ise 30. mai 2014, kl 20.54
Kuna enamikel meestel seostub laps naisega (sest mehed ju ise lapsi ei sünnita ega saa seega seda "oma" tunnet tunda), siis arusaadavalt muutub ka laps vastumeelseks kui naine vastumeelseks muutub. Kellele rohkem, kellele vähem.
Siit vastus vallatutele kurvidele, miks exmees tema lapsest ei hooli, aga nendest lastest küll, kelle emaga ta koos elab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!