Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kui suure tõenäosusega soovib mees endist pere tagasi?
 
endine 30. august 2014, kl 01.41
Kui mees on jätnud maha oma pere ja lapsed teise naise pärast ning see uus suhe puruneb- kui suure tõenäosesega soovib mees sel juhul oma vana pere tagasi? Kellel on reaalseid kogemusi?
 
noh 30. august 2014, kl 03.00
minu mees tuli ka tagasi. mul küll pole lapsi õnneks aga siiski.. leidis uue naise, pettus ja nüüd tuleb saba jalgevahel tagasi. kahtlen et võtan tagasi.

ka sõbrannal tuli mees tagasi, kui teisega suhe purunes. võttis tagasi
 
hahaa 30. august 2014, kl 06.53
tuleb tagasi, sest pole kusagile minna

tuli ka tagasi ja arvas et on meile nüüd mingi heateo teinud, aga niikui suud paotas või häält tõstis siis tuletasin meelde et siin majas nii ei räägita ja võiks rahumeeli minna sinna kuhu ise teab..
lapsed hakkasid ka vastu, et mine sinna kus sa olid, ära karju meil
 
mees 30. august 2014, kl 08.18
mis mehed teil küll on :D

mina ei saa naise juurest ära minna ega tagasi tulla, ma elan oma kodus. saan ainult naise minema kupatada.

kas on kogemusi, kuidas te naisest lahti saite, kas viskasite asjad ukse taha?
 
naine 30. august 2014, kl 09.39
seda kuidas naisest lahti saada ma ei tea, aga mehest saab lahti nii, et tuleb ära põletada oma kasutatud hügieenisidemed ja seda tuhka lasta lendu, visata ära nii, et langeks mehe peale
- tõestatud töötab!
 
mees 30. august 2014, kl 10.36
mis sa jamad mingi põletamisega, paki asjad ja kao ise nagu tuhk nelja ilmakaare suunas.
 
naine 30. august 2014, kl 12.08
proovisin järele mees läks nagu tuul juba 22 aastat tagasi, kuigi jh vahepeal kui uues peres ka elu keerdu läks siis üritas tagasi pressida ja peremeest mängida, aga käratasin kohe, et mingu ja tõstku häät mujal, siis oli vait kui sukk ja kui esimesena lauda istus siis kamandasinminema, et esmalt söövad lapsed mina ja koer siiis saad sina - vot see oli tagasi tegemine selle eest kui ta varem ise lauas vorsti ja võileiba supi kõrvale sõi ja lastele ei andnud...
 
mees 30. august 2014, kl 12.19
ju te kaks ühesugust olite, sina põletasid tampoone ja kakkisid põrandale.
 
hihii 30. august 2014, kl 21.41
einoh, head kommentaarid siin
aga tõsisemalt antud teemal: mees võib nostalgiast või sõltuvusest või kes teab mis põhjusel tagasi küll tulla, isegi soovist sugulastele meeldida, kuid keegi ju ei taha tegelikult paigal tammuda, inimese loomuses on ikka edasi liikuda ja kui ta seda ei tee, siis läheb elu hapuks kätte ära roiskuda ja seda tunnevad mõlemad
parem siis juba et mõlemal hea uus suhe ja mõlemad õnnelikud, siis on võimalik ka sõpradeks jääda ja asjast isegi huumoriga üle olla
 
naine 01. september 2014, kl 13.10
tuleb ikka tagasi. iseküsimus, kas sa siis teda enam tahad...
 
kogemus 01. september 2014, kl 17.13
käis tagasi tahtmas nii eriti intensiivselt 3 aastaste intervallidega, kuni laps täiskavanuks sai, kahjuks puudus naisel huvi, kuigi oli meelitav ju näha 20 aastat naise kannul kõndivat meest..
 
34a naise kogemus 03. september 2014, kl 00.10
Mul on olnud 2 pikemat sorti suhet,6a, 4a ja kaks lühemat, 1,5a ja 2a.
3 neist lõpetasin ise, üks sai mehe poolt lõpetatud, aga teema pole selles :)
Aga Eranditult KÕIK mehed on varem või hiljem tagasi tahtnud tulla. Ühele andsin ka võimaluse, sest tõesti armastasin teda ja ta on mu lapse isa. Kuid nässu läks ikka - seega ka soendatud supp pole söödav. Muidugi, suure tahtmise ja tööga on kõik võimalik, aga mina isiklikult leian ikkagi, et lõhutud asja täiesti terveks ei saa ja reeglina selline "uus-vana" suhe ei toimi.
Ma pole mees,seega ei tea mis põhjustel neil tagasutuleku soov tekib ja ma ei hakkaks ka spekuleerima, mulle piisab mu enda seisukohast, et olenemata põhjusest - ei,ei,ei.
Aga enda kogemuses ma olen tähele pannud, et mehed alustavad "tagasinurumist" u 4-6 kuud peale suhte purunemist ja kestab vahelduva eduga u. aasta jagu :):)
 
34 a naise kogemus 03. september 2014, kl 00.20
Lugesin algse postituse uuesti läbi, olin väheke üldistav enne, eelnevad kommentaarid eksitasid väheke.
Kui on suhe ja suhtest on laps või mitu, siis ma üsna julgelt väidaks, et 90% meestest soovivad uuesti proovida. Ja samuti ka naised ma usun. Mis põhjusel - see on individuaalne ja seotud lahkumineku põhjustega, aga põhimõtteliselt on see vast ikka kohusetundest - et pere koos oleks ja lapsel hea.
 
teema algataja 03. september 2014, kl 00.57
suur tänu oma kogemuste jagamise eest!

Meil lahkuminekust (mees leidis teise, kellega siiani koos) möödas 2 aastat. Siiani ei ole tagasi tulla soovinud. Aga on põhjust arvata, et see praegune suhe kaua enam ei püsi tal, seepärast huvi tekkiski- kui tõenäoliselt selline mees võiks tagasi tahtma hakata?
 
34a naine kogemus 03. september 2014, kl 13.22
Usun, et mõistad, et keegi ei oska oma kogemuste põhjal konkreetselt sinu ja su eksi suhete edasist käekäiku ennustada. Iga suhe on erinev,situatsioonid on erinevad, inimesed on erinevad.
Ma sinu asemel ei vaevaks pead sellega, kui suur on tõenäosus, et ta tagasi tahab tulla, vaid pigem mõtle, mida sa ise tahad. Et kui tahad suhet taastada, siis KAS sa oled selleks võimeline ja kui ei taha, siis proovi lihtsalt rahulikult eluga edasi minna.
 
naine 04. september 2014, kl 13.23
Mees jätab maha naise, mitte lapsed, kui ta valib teise naise ,kellega elada. Nii et naised , ärge hakakae laste abiga seda uimast teemat arendama, et mees jätab lapsed maha. Naine on see võtmeisik,kelle pärast ei saa ta oma lastega suhelda,sest mahajäetud naine on nii seatempe täis, et manipuleerib laste abil meest endaga siduma ja tagasi tulema. Kui naine nii tobe ei oleks, saaksid mehed ka lastega vabalt suhelda , kui nad elavbad teise naisega keda armastavad. Naine, otsi vigu enda käitumsies, kui palaju paha sa teed oma alstele, et mees ei saa lastega suhelda ka siis kui elab teise naisega!
 
Inda 04. september 2014, kl 13.45
mees läks teise juurde, ok arusaadav, klappis paremini
see selleks.
endisesse koju oli tal igal ajal võimalus pääseda ja lastega kohtuda, samuti sai kohtuda lastega koolis, kooliteel kui vaid soovis
endises kodus sai ka kõhu täis süüa alati kui soovis, st kui tuli söögiajal või ise kapist sahvrist midagi otsis, sai ka kaasa võtta oma uude koju hoidiseid jms.
Paraku laste vastu mees erilist huvi ei tundnud, kuid kui uue kaasaga probleemid riiud olid siis kobis endisesse koju vana naise selja taha ja oleks krõpsugi tahtnud..
 
lõpuks pole ju vahet 04. september 2014, kl 18.52
iga mees saab ju peale tormilise sexsessiooni möödudes mingi suvalise uue mooriga selgeks, et lõpuks pole mingit vahet kellega elada.
ainult majandulikult soodasam ühet peret pidada kui kahte...
pealegi mälestusi- meenutusi- kogemusi esimesest naisest ei saa ju keegi järgmine naine ja uus- uued suhted enam ületada.
 
vana naine 05. september 2014, kl 12.33
ei tea küll ühtegi meest, kes oleks oma vana naise juurde tagasi läinud, seega vähe usutav. oleneb ka mis põhjusel lahku mindi, aga reeglina tagasiteed ei ole.
 
tahtmine on taevariik 05. september 2014, kl 17.19
tahtmine ju taevariik ja saamine iseasi. Igaühel oma uhkus ja ega meeski tunnistada taha, et põhimõtteliselt pole ju aukudel vahet. ainult iga järgmine auk on lisakulu.
 
Ei ole sa naine 06. september 2014, kl 00.16
naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mees jätab maha naise, mitte lapsed, kui ta valib
> teise naise ,kellega elada. Nii et naised , ärge h
> akakae laste abiga seda uimast teemat arendama, et
> mees jätab lapsed maha. Naine on see võtmeisik,ke
> lle pärast ei saa ta oma lastega suhelda,sest maha
> jäetud naine on nii seatempe täis, et manipuleerib
> laste abil meest endaga siduma ja tagasi tulema.
> Kui naine nii tobe ei oleks, saaksid mehed ka last
> ega vabalt suhelda , kui nad elavbad teise naisega
> keda armastavad. Naine, otsi vigu enda käitumsies
> , kui palaju paha sa teed oma alstele, et mees ei
> saa lastega suhelda ka siis kui elab teise naisega
> !

Ei maksa targutada ja jälle naisi süüdistada.Mina näiteks ei teinud mingeid takistusi:lapsele isast halvasti ei rääkinud, kedagi ei sõimanud, raha ei küsinud(ja ei saanud ka kunagi),aga ikkagi ei tundnud isa oma lapse vastu huvi. Huvi muidugi tuli, aga hiljem, kui laps oli juba täiskasvanu ja edukas...
 
to mees 07. september 2014, kl 20.18
nii ,oletame ,et naine läheb aga sinu last ta küll kaasa ei võta.Peaksid ise omad asjad tööl kokku pakkima ja asuma last kasvatama.
 
naine 07. september 2014, kl 20.29
olen näinud mitut paari, kes on lahku läinud, aga mees pole kunagi tagasi tahtnud kusjuures ka siis mitte, kui tema uus elu pole hästi sujunud. ei ole mõtet teemaalgatajas mõttetuid lootusi tekitada.
 
eelmisele 07. september 2014, kl 20.41
sa lihtsalt ei näe mehe pea sisse. isegi sind keppides unistab endistest aegadest. auk on auk, aga loeb ka see, mis on augu ümber. ja esimesi tegemisi teised naised ei saa enam pakkuda.
 
vana supp 07. september 2014, kl 20.53
mis tähtsust sel on, mida mees tahab? ise tagasi ju nagunii ei võtaks. või võtaks?
 
kerjamine 07. september 2014, kl 22.01
see, et mees ikka ja jälle aastate kaupa kerjamas käib endist naist, see on mängu ilu..ega sellpärast veel tagasi võtma ei pea..
 
appi 08. september 2014, kl 09.44
Asjad saavad läbi, kuidas aru ei saa. Olen ise ka proovinud ja loomulikult hakkas vana jama pihta. Elus on palju teisi inimesi ja pole mõtet vanu mustreid korrata ega elada roosade prillidega.Asjad ei muutu üldjoontes kindlasti. Suhtes on alati kaks poolt ja tihtilugu ei oska naised peeglisse vaadata ja süüdi ainult mees... Lapsed ei ühenda kunagi. Kui on mindud siis lihtsalt on nii.
 
kui on mindud, tullakse tagasi 08. september 2014, kl 18.46
elu ju kallis, ses suhtes vana supp on kasutatav küll. aga kas naine enam tahab? kui on paremaid variante, miks peaks tahtma? ex ulub uue moori selja taga endist naist ja peret taga, see ju ka tore teadmine. Kramavõlg jne. ei sellise mehe elu ka kerge saa olema.
 
jajahh 14. oktoober 2017, kl 16.17
Mul selline kogemus, et mees ähvardab lausa ära tappa, kui ma ära ei lähe. Tema tahab ainult last ja kõik. Loomulikult ei kingiks keegi võimalust mingil suvalisel endalt elu võtta ja hetkek siis elamispinna otsingutel.
 
Selliseid 12. detsember 2017, kl 21.51
tilberdajaid vennikesi küll tagsi pole vaja enda õnnetuseks võtta. isegi mitte mõelda sellisele võimalusele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!