Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Homoliikumise valed
 
selgitus 24. oktoober 2014, kl 21.21
ehhikesele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> loodus on ühtlasi ka geid loonud, mõni muidugi kuj
> utab ette, et homoseksuaalsus on pelgalt elustiil.
> .. nagu heteroseksuaalne inimene suudaks ka homoks
> hakata...

See ei ole paratamatus või looduse vingerpuss, enamasti on selle taga siiski midagi muud. Inimene on seksuaaltungidega ja teda on vägagi võimalik erutada kõiksuguste perverssustega. Nagu dr P.C antud intervjuust välja tuleb, on homoseksuaalne inimene väga paindlik ehk siis tolerantne erinevatele seksuaalkogemustele. Soovitan kõigil seda väga kuulata, et asjad saaksid selgemaks ja et propaganda ei oleks ainus vahend, kust te infot saate homoseksuaalsuse kohta. Kui inimene, kes on seksuaalselt kergelt mõjutatav, satub geiringkonda, siis ta lihtsalt sellest geiideoloogiast tulenevalt jääb sellesse elustiili kinni. Kambavaim nii-öelda. See on täpselt sama mis alkoholi või suitsetamise või pornosõltuvuse või narkootikumide või mille tahes mõnutekitavate ainete või tegevuste harjumustega. Seda nimetatakse sõltuvuseks. Kuna psühhiaatritele ei anta sõna või kui antakse, siis võivad nad sattuda surve alla homoaktivistide poolt ja ta tehakse maatasa. Kahjuks arstid ja spetsialistid ei saa rääkida tõde, see on tema karjäärile ohtlik.

Loodus ei ole muud kui Looja loodud. Looja on andnud inimestele valikuvõimaluse valida õige tee või vale tee, st õnnistuse tee või needuse tee. Ta on nimetanud teatud asjad, mis on patud. Täpsema ülevaate panen siia Pauluse kirjast, Uuest Testamendist. Kiri on kirjutatud roomlastele. NT Vanas Roomas lokkas kõikjal homoseksuaalsus või nagu siin keegi ütleb: biseksuaalsus - inimeste kõlblusnormid olid alla igasugust arvestust. Vana Rooma, mis oli väga võimas riik, hävis homoseksuaalsuse patu tõttu.

http://www.piibel.net/#q=Rm%202

Siin muidugi Paulus ütleb, et me kõik peame tulema meeleparandusele. KÕIK. Aga ta toob siin eraldi välja homoseksuaalse patu ja räägib ka selle karistusest. Head lugemist!
 
to selgitus 24. oktoober 2014, kl 21.40
:D Ei hakka mina sinu fantaasiakirjandust lugema!
 
selgitus 24. oktoober 2014, kl 21.40
Link sai veidi vale koha pealt pandud, aga on ka muidugi sealt hea lugeda. Panen siia nüüd lubatud teksti. Lugege alates "Inimkonna süü" alt.

http://www.piibel.net/#q=Rm%201
 
selge see 24. oktoober 2014, kl 21.58
to selgitus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> :D Ei hakka mina sinu fantaasiakirjandust lugema!

Just, just. Homod kardavad seda kirjakohta, on selle enda piiblist välja lõiganud.
 
kool 24. oktoober 2014, kl 22.06
http://poznavatelnoe.tv/juvenile_2014-09-27

Mida arvate? Kui ikka lapsevanemad pannakse aresti kui nad ei soovi, et nende lastele koolis õpetatakse, et homosuhted on igati normaalsed ja head ja tervislikud, siis kas me sellist Eestit tahame?
 
just 24. oktoober 2014, kl 22.08
peatage gaystaapo!
 
Gomo 25. oktoober 2014, kl 01.07
Issand, kui haige teema!
Miks te neid homosid juba rahule ei suuda jätta? Mis teil enda elus nii valesti on, et teiste tekialla piilute?
 
gomole 25. oktoober 2014, kl 01.15
Gomo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Issand, kui haige teema!
> Miks te neid homosid
> juba rahule ei suuda jätta? Mis teil enda elus nii
> valesti on, et teiste tekialla piilute?

Kus me teki alla piilume? Ei ole siin keegi teki alla piilund, me lükkame ümber propaganda valed, ei muud. Kui sind huvitab teki alune, siis see on vaata isegi perekonnast ettepoole tõstetud rubriik. Ju on olulisem perekonnast. Aga jõudu lugemisel ja kaasalöömisel seal!
 
uuringud 25. oktoober 2014, kl 01.17
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/illimar-toomet-homoseksuaalsusest-emotsioonideta?id=65018306

Veel üks uuring homode kohta. Kõik viitab sellele, et laste kasvatamiseks ei ole see kuidagi sobiv kooslus.
 
ehh 25. oktoober 2014, kl 07.42
loodus ei ole loonud homosid ega lesbisid vaid nad on ise selleks hakanud oma perverssete tungide läbi, psühholoogid leiavad, et ei tohi liiga vara alustada suguelu, sest esimesed muljed on kõige tugevamad ja seda tahetakse jälle kogeda, sellest võib alguse saada pedofiilia. homondusele aitab kaasa poisi kiusamine tüdrukute poolt, väga aktiivne suguelu mis lõpuks meeled nüristab ja uusi teravamaid elamusi nõuab, see on üks saatanliku homoliikumise suur vale - MITTE KEEGI EI SÜNNI HOMOKS vaid kujuneb elu jooksul
aga mis puutub tekialusesse siis ise ju lehvitate seda ühiskonna nina all, kui ei hõõruks oma aluspükse vastu kaaskodanike silmi oleks rahu majas, oma asi mis teete, muidugi juhul kui kaitsetuid lapsi sellesse ei sega
 
ohh 25. oktoober 2014, kl 21.45
ehh = Erki Nool, kah arvaja, kah riigikogu tase.

psühholoogidel on nimed ka, paluks

ja 100, 1000 aastat tagasi, mis mõjud siis mängus olid
 
ohh 25. oktoober 2014, kl 21.54
http://poznavatelnoe.tv/juvenile_2014-09-27

Mida arvate? Kui ikka lapsevanemad pannakse aresti kui nad ei soovi, et nende lastele koolis õpetatakse, et homosuhted on igati normaalsed ja head ja tervislikud, siis kas me sellist Eestit tahame?
---------

see on tõesti peaaegu teaduslik info,
ja sellisele infole rajaneb see viha õhutamine,
ja riigikogus on sellise info põhjal mõtlevad tarkureid 38, sõnatuks võtab.
 
moosimadu 25. oktoober 2014, kl 22.02
Missuguses looduses ei ole homosid ja lesbisid, loomade hulgas või?
 
tänud ehhile 25. oktoober 2014, kl 22.58
Ma toetan ehh-i. Ega homodel peale propaganda midagi mõistlikku öelda ei ole. Looduses võib ju homoseksuaalsust esineda - mina isiklikult ei ole näinud ühtegi sellist looma. Oma looma paneks magama kindlasti kui peaks selline asi ilmnema. Aga looduses on tegemist olenditega, kes järgivad oma instinkte. Inimene siiski peab oma instinkte mõistusega piirama ja juhtima. See teebki ta inimeseks. Looduses surevad homoseksuaalsed loomad välja ja ilmselgelt on nad karja hulgast tõrjutud.
 
moosimadu 25. oktoober 2014, kl 23.10
Harukordselt harimatu jutt. "Karja hulgast tõrjutud"... mida veel?
Loe mõnda Bruce Bagemihli uurimust.
 
v 25. oktoober 2014, kl 23.12
Tasub meeles pidada, et enne 1975. aastat oli homoseksuaalsus vaimne hälve. Kogu teadus oli siis teine. Nüüd on aga mindud teise äärmusesse ja vahel on tunne, justkui oleks heteroseksuaalsus vaimne hälve.

Valdav enamus ühiskonnast peab seksi sügavalt intiimseks teemaks ja tavaliselt ei kiputa kellegi ees oma seksiharjumuste üle arutada. Ja kui, siis paljudele tundub oraal- või anaalseks lausa jälkusena ning seda enam samasoolisega.

Homoseksuaalsus pole lihtsalt üks seksuaalse käitumise kõrvalekalle vaid paistab mõjutavat ka homoseksuaalide vaimset üldseisundit. Või millega seletada homoorganisatsioonide haiglaslikku püüdlust oma liikmete orientatsiooni või harjumusi igal moel eksponeerida, taotleda kooselu ning lapsendusõiguste seadustamist.

Peaks piisama sellest, kui ühiskond üldiselt tolereerib ja aktsepteerib selle vähemuse olemasolu ja varasemal moel ei kriminaliseeri ilmselgelt amoraalset käitumist.

Nii enda kui teiste sildistamisega tegelevad peaasjalikult homoseksuaalid ise.
 
qqq 26. oktoober 2014, kl 14.39
<Inimene siiski peab oma instinkte mõistusega piirama ja juhtima. See teebki ta inimeseks.

olen jälle midagi uut ja "tarka" teada saanud;)))

ja ilmselgelt - oles sa mõtlemisvõimelisest karjast välja tõrjutud:)))
tegelikult ei ole su tutvusringkonnas mõtlemisvõimelisi
 
taluinimene 26. oktoober 2014, kl 15.56
loomade hulgas lihtsalt ei eksisteeri homoseksuaalset käitumist ega ka mingit karja hulgast välja tõrjumist
on lihtsalt mõned käitumised innaajal mis paistavad lollile võhikule nagu oleks tegemist pedendusega. näiteks on tavaline , et karja hulgas hüppavad indlevad lehmad teistele selga ja mitte lesbismist vaid selleks , et kaugemal olevale pullile märku anda , kui pull on karja hulgas siis läheb lehm tema juurde, koertega sama lugu
see, et homonduse pähemäärijad sellist asja oma huvides ära kasutavad on lihtsalt naeruväärne asjatundmatu ila
 
moosimadu 26. oktoober 2014, kl 16.20
Taluinimene - jutt on mitte kodu-, vaid metsloomadest. Ja muide - kas sa parte oled pidanud?
Kui oleksid, siis teaksid paremini.
 
dubleerivad teemad 26. oktoober 2014, kl 16.34
See teema on juba läbi arutatud mitme teema all, näiteks seal:

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?15,13280529

Dubleerivate teemade tegemise mõte on selles, et kui 3-4 teema sees jäädi faktidega jaargumentatsiooniga alla, siis tehakse dubleerivalt 8-9 samat teemat otsast peale, lootes, et siis äkki on õnne rohkem:)

Kooselu seadus võeti vastu demokraatlikult rahva esindajate poolt üle maailma demokraatliku argumentatsiooni saatel. Miks foobikud peavad ennast targemaks kui maailmast?
 
lihtsalt jälk 26. oktoober 2014, kl 22.49
demokraatlikult vastu võetud kooseluseadus!!! milline alatu vale, huvitav kas duleerivad teemad on riigikogust keegi e-vassimistega sisse trüginud asjapulk , olete te seal päris peast põrunud et enne valimisi rahvast foobikuteks sõimate
loogiliselt võttes vene agendid, et rahvast vihale ajada
 
küsin veelkord 27. oktoober 2014, kl 12.24
kas vähemalt ühte argumenti oskate tuua?
 
mõistja 27. oktoober 2014, kl 18.03
Sallivuse nõudjad (mitte sallivuse pooldajad, vaid nõudjad) on ise äärmiselt sallimatud teisitimõtlejate suhtes. Kui sa tahad olla mitte viha õhutaja, siis sa ole kas vait või kaaguta neile kaasa. Sul ei tohi olla oma arvamust, mis erineb nende omast. Selline "sallivus" siis. Propaganda, kõlavad sõnad, mis on vaid loosungiks. Vastaste poolt on ratsionaalne ja mõistlik mõtlemine, mida siis väga vihaselt rünnatakse, sallimatult, sildistades teisi kõikvõimalike inetute loosungitega. Sellised siis on homoideoloogia vahendid.
 
to mõistja 27. oktoober 2014, kl 18.17
Sallivus ei veni sallimatust sallima. Need kaks mõistet on nimelt vastandud.
Olen salliv inimene, aga ka näiteks loomapiinaja tegevust ei saa ma mitte kuidagi sallida.
 
sallivuse piir 27. oktoober 2014, kl 18.42
Perverssusi võib ka teatud maani sallida, aga kui perverssus nõuab riikliku tunnustust ja enda normaalseks kuulutamist, siis seda ei pea ja isegi ei tohi sallida. Normaalsus jäägu normaalsuseks. Ebanormaalsus hälveks või kõrvalekaldeks. Asju tuleb nimetada õigete nimedega.
 
normaalne 27. oktoober 2014, kl 18.48
Kas suitsetamine on normaalne?
Kui kaks inimest tunnevad koos olles õnne, mis baseerub nende geenidel, siis miks ei ole neil õigus oma kooselu seadusega reguleerida?
 
laste suhtes ebaõiglased 27. oktoober 2014, kl 19.42
Kaks mu..i või kaks v...u ei ole võimekad laste saamisel. Olgu ilma lasteta!
 
tänavalaps 27. oktoober 2014, kl 20.28
laste suhtes ebaõiglased Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kaks mu..i või kaks v...u ei ole võimekad laste sa
> amisel. Olgu ilma lasteta!

lapsi saab lastekodust.
heteropaaride lapsi kasvatab üks lapsehoidja.
maailmas on ülerahvastus.
mitu % homodest lapsendada soovivad ja mitu% homosid rahva hulgas on ja kas poleks selline vähemusi puudutavaid küsimusi jätta otsustada esinduskojal?
 
internaat 28. oktoober 2014, kl 00.50
Parem lastekodu või asenduskodu, kui perverdid. Selliseid ei tohiks laste ligi üldse lasta.
 
Head vaatamist 29. oktoober 2014, kl 02.02
Sooneutraalne kooseluseadus rikub laste inimõigusi.

http://www.tv7.ee/vod/player/?program=38771
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!