Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
mis märguanne?
 
Pardipoeg 20. märts 2015, kl 18.23
Kodus mees hakkanud nn "märgistama",et näiteks jätab oma riided sinna kus juhtub,siis kõik muu stuff jäetakse vedelema nagu hambatikud,söögiriistad,nõud jne jne.Et siis nagu koerad märgistavad oma piirkonda ja kaitsevad seda ja nii siis mees samuti.Samas võiks öelda,mis ei meeldi ,mis häirib aga pigem vaikib ,kui sukk nurgas.Naised,kuidas lahendate antud olukorra,kas lahkuksite?
 
RR Wraith 20. märts 2015, kl 18.34
Vaat siis millised mured väikestel pardipoegadel ...

Aga Sa tee kodus (pesas) paar prääksu ;)
 
RR Wraith 20. märts 2015, kl 18.39
Ups .. see küsimus juu oli hoopis naispartidele suunatud ..
Ma siiralt vabandan oma kohatut ja sobimatut teema kommeteerimist ..
 
ei aita 20. märts 2015, kl 18.42
prääksu palju tahad,tolku netu.Vot nii!
 
piripiiiga 20. märts 2015, kl 19.04
kui sa pead ennast litaks e. emaseks koeraks, siis on ilmselt õigem tõesti oma territooriumile taanduda. kui inimesega tegu, siis ehk võtad vaevaks mehega rääkida?
 
ehk annad nõu piripiiga 20. märts 2015, kl 19.15
Kuidas saad panna ühte meest rääkima,kui ta ei taha.Ta ennem tuleb kätega kallale,kui räägib.Nii,et see jääb ära ja mul tuleb siis samuti hakata märgistama,küll stringid vedelema jätta ja tampoonid kuhugile ilusti ritta sättida jne.
 
piripiiiga 20. märts 2015, kl 19.21
äkki sa ründad, nõuad selgitusi, ahistad ja kiunud selle asemel, et rääkida?

kui sa seda kõike ei tee ja püüad meest mitte ristilüüa vaid võrdse partnerina suhelda, siis ehk tõesti tuleb äraminna.

äkki sa saad niimoodi jutupeale, et oled nõus loobuma mõnest teda sinu juures häirivast tegurist asjade vedelemajätmise vastu?
 
kuni karguga 20. märts 2015, kl 19.53
üle ei hüppa,las vedeleb! kutsu parem ämm külla või mehe sõbrad,ootamatult,nn. surprise!
 
ohh 20. märts 2015, kl 20.14
ei see teda huvita.Lihtsalt ongi selline ja vahest ei mahu ta oma toas ümbergi pöörama ja kuidagi pressib ennast veel asjade hulka.Absoluutselt kõike jätab vedelema.
 
piripiigale 20. märts 2015, kl 20.15
No ,mis teda häirib siis,kõik ju ja mind häirib see,et mees pole mehe eest enam ja teda vist naised ei huvitagi enam ja ehk on kapipedeks muutunud.
 
RR Wraith 20. märts 2015, kl 21.11
Teemaalgatajale,

Ilmselt oled isegi jõudnud arusaamisele, mida sellises olukorras ette võtta (loodetavasti).. Ja nagu ma saan aru, (nii mulle vähemalt tundub) ootad kinnitust oma mitte avaldatud mõtetele & plaanidele võhivõõraste käest ..

Avameelselt, ma ei taluks sellist käitumist .. ka seda, kui stringe või, mis veelgi hullem - tampoone jäetaks vedelama ..

Keegi siin soovitas, et ilmselgelt tuleks teil suud puhtaks rääkida.

Naudi parem ilusat muusikat ;)

www.youtube.com/watch?v=90Fu8fZlq30

Kaunist!
 
ei ole võimalik 21. märts 2015, kl 12.15
Rääkida see mees ei armasta ja veel hullem,kui keegi temaga ühes korteris peaks muusikat kuulama.Mees ju jätab oma alukaid vedelema,miks siis naine ei võiks oma stringe kusagile laotada ja kasutatud tampoonikesi vedelema jätta.Kas tema suust läbi käinud ja hambavahesid urgitsetud hambatikk siis parem on?
 
võimalik 21. märts 2015, kl 13.36
Siis ei olegi vaja kenasti vestelda, arutada jne. ega need mehed seda mammide vigisemist ega pikka juttu ei armasta. Sa pead lihtsalt lühidalt, selgelt ja kindlalt ütlema, mida sa näed (vedelevad asjad) ning andma teada, et sinule ei ole see vastuvõetav. Sa tahad, et ta teeks enda järelt asjad korda ja kõik.
 
miks 21. märts 2015, kl 13.40
Miks sa siis elad sellisega, kes ei räägi, ennem tuleb kätega kallale. nagu metsiku elajaloomaga elaks. omal piinlik pole? Mis pere see selline on? muidex, loomi dresseerivad ka oskajad inimesed, suvalised mitte saamatud õnnetud tädid.
 
sest 22. märts 2015, kl 07.36
mul pole kuhugi minna.Vot nii!
 
RR Wraith 22. märts 2015, kl 09.37
Tere hommikut !

Loodetavasti on kõigi pannikad söödud ja meel rõõmus :)

Teemaalgatajale - kindlasti on võimalik kõike otsast alustada - tuleb ainult proovida ja optimistlik olla ;)

Enda valikuid ja otsuseid saad ainuisikuliselt ainult Sina ise teha - mitte keegi ei tee neid Sinu eest.

Kaunist päeva !
 
otsus on selline 22. märts 2015, kl 10.54
ja jääb nii,et pole kuhugi minna,kui just kuuse alla.
 
aga 22. märts 2015, kl 11.17
siis ära vingu ka.
 
pole parata 22. märts 2015, kl 11.56
olen juba sünnist saati selline vinguja ja pole parata.Vanuse kasvades läheb see loomulikult veelgi hullemaks.
 
RR Wraith 22. märts 2015, kl 12.10
Palju Sul siis sünnist juba möödas on, et ei suuda otsuseid veel iseseisvalt vastu võtta ?

Otsustusvõimetus on ikka üks hirmus haigus .. nimetaks seda lausa psüholoogiliseks hälbeks ...
 
alu 22. märts 2015, kl 15.17
Enda järelt on muidu kõik koristatud ja tegemist pole mehe vaikiva protestiga?
 
just 22. märts 2015, kl 16.13
ikka koristatud,kuidas muidu.Muidugi peaks ikka oma aluspesu samuti vedelema jätma.
 
to Wraith 22. märts 2015, kl 16.21
Muide ma pole tänaseni veel vajanud otsustamisvõimet,sest minu eest on kõik otsused ära langetatud.Kui nii on õigem siis võib seda pidada jah psüühhiliseks hälbeks.Jumal pidavat hoidma lolle ja kas see siis kuigi halb on.
 
RR Wraith 22. märts 2015, kl 17.04
Ma vabandan, kui ma Sind solvasin ja, kui Sa solvusid .. see ei olnud päris nii mõeldud ega ka isiklikult Sinu pihta suunatud, vaid pigem üldistatult. Kindlasti ma ei taha kedagi solvata - ammugi neid, kes ei ole seda ära teeninud..

Nüüd siis ongi see hetk, kus on vaja kasutada ka iseenda halle ajurakke, et võtta vastu mõni konkreeetne otsus. Sa kas lepid sellega, et Su abikaasa trussikud vedelevad mööda korterit laiali või teed sellele olukorrale lõpu !

Su abikaasal on ilmselgelt kõigest pohh .. nii Sinust, kui ka teie ühisest kooselust, kui ta selliselt käitub. See on juu ilmselge - ta ei austa ei Sind ega ka iseennast. Ka see on selge, et Teie suhe juu ei toimi ... Siis tekib küsimus, et milleks ennast piinata sellisega - inimesed on väärt ikka palju inimväärsemat elu ja elukeskkonda.

Sinu eelnevatest kommentaaridest on kõlanud lause "kuusk".

Seega - kas see ongi Su teema algne & põhiline sõnumi tuum & mure ?
 
ei mõista hästi Wraith 22. märts 2015, kl 17.21
no nii mõtlesin jah ,et ainus variant kuuse alla elama ja seda siis otseses mõttes.Suhet jah pole ,sest tal "voodisuhe" kellegi teisega ja arvatavasti juba aastaid ,sest tollel tibinal pidavat parem huumorimeel olema.Enda arvates on mul samuti niivõrd hea huumorimeel ,mida lausa kärpida tuleks.Mehega lood sellised ,et oma tuba ,oma luba ja tehku seal ,mis tahes aga lapse nähes põrandale sellist sigadust jätta pole just kuigi viisakas ,sest tema väitel olevat talle laps kõige tähtsam.Minule aga veidi vähem tähtsam ,kui kooselu.Lõpuks on mulle samuti täiesti suva kõigest ja ka kõigist.Olen tänaseni üdini halb olnud ,siis mine tea,muutun ehk veelgi halvemaks,lollimaks,jne jne.Muide .kuidas sa Wraith siis enda arust selle lõpu teeksid?Ehk oled nii tark ja annaksid juhtnöörid.Sobiv oleks need kokku korjata ja minema visata,vist?!
 
Wraithile veel 22. märts 2015, kl 18.00
Kui pohh meie ühisest kooselust aga kas ühisest lapsest samuti?
 
RR Wraith 22. märts 2015, kl 18.03
Njuu, ei ole juu pointi Sind instrueerida & juhendada, kui Sa need .. "minema viskad".

Kas ma saan aru, et teie ühine korter kuulub mehele .. või see on soetatud kahepeale? See on suht oluline ..

Mõistlik & soovitatav oleks Sul siiski vist endale ajutiselt ajutine elamispind leida.. kas siis mõne hea sõbranna või tuttavate või vanemate juures.

Sa mainisid, et Sul laps - siis ennekõike pead Sa tema peale mõtlema ja temaga arvestama ..
 
jah Wraith 22. märts 2015, kl 18.14
Kui nüüd Sinu nõuannet kuulda ,siis lapse koht on seal kus on tema isa ja mitte ema.Mingit ajutist elamispinda nüüd küll ei tahaks.Vanus sealmaal ,et vaja midagi kindlamat.Sõbrannasid,tuttavaid pole ja vanemate juurde elama minna ei saaks,ruumipuuduse tõttu ja pealegi ei saa olla häid suhteid erinevate põlvkondade vahel.Ahh jaa,et siis mees nagu ei peaks lapse peale mõtlema.Peab ja kuidas veel,sest lapse ema paraku ei oska mõelda nii nagu õige ja hea.
 
alu 22. märts 2015, kl 18.16
Siin on järelikult lahendamata veel lahkuminek. Kui mehel juba on uus tibin ja vana koos lapsega lihtsalt jalus. Minetea, vb muutubki veel, kui ise minema lähete, ta maha mötlema jätate. Siis ei pruugi uus pruut enam nii hea huumorsoonega paista.
 
no jah 22. märts 2015, kl 18.22
hakata mingiks üksikemaks ma küll ei kavatse.Lihtsam on endal keegi siia elamisse sebida,kuigi ma põlgan mehi.No ja tegelikult naisi kah.Tahan lihtsalt rahus elada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!